Jump to content

SOS! Παραίτηση από παράταση ειδικότητας για δήλωση αγροτικού;


Graceyn

Recommended Posts

Μόλις επικοινώνησα με υπάλληλο του υπουργείου για διευκρινίσεις, και μου είπε ότι πρέπει να παραιτηθώ από την παράταση ειδικότητας για να δηλώσω αγροτικό!! Πώς μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όταν:

1) Στην προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα ότι ειδικευόμενοι σε παράταση ΜΠΟΡΟΥΝ να λάβουν μέρος.

2) Γνωρίζω άπειρες περιπτώσεις συναδέλφων που συνέχισαν να κάνουν κανονικά ειδικότητα (παρατασιακοί) μέχρι την τελευταία μέρα που παρέλαβαν το διορισμό τους για το αγροτικό.

Παρακαλώ για την άμεση βοήθειά σας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η δική μου ερώτηση ήταν άλλη: Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι στην αίτηση αγροτικού ιατρού, εκεί που λέει "ημερομηνία παραίτησης / διαγραφής από προηγούμενη θέση", βάζουμε την ημερομηνία που τελειώνει η κανονική θητεία της ειδικότητας, όπως έχει συζητηθεί και σε άλλο ποστ.

Και μου πετάει ότι δεν μπορώ καν να δηλώσω αν δεν έχω παραιτηθεί!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οκ, και ποια είναι μη άσχετη από εκεί μέσα για να πάρω να ρωτήσω τη Δευτέρα; Και τελικά ποιος έχει ευθύνη των λόγων του από τους αρμόδιους του υπουργείου; Και τι θα γινόταν αν εγώ ή οποισδήποτε άλλος είχαμε δώσει βάση στα λόγια της και είχαμε παραιτηθεί;

Και πού ξέρω, στο κάτω - κάτω, ότι η αίτησή μου δε θα εξεταστεί από την εν λόγω κυρία και δε θα απορριφθεί με τη δικαιολογία ότι "κατέχει θέση"; Και τότε τι γίνεται, ενστάσεις και ξερό ψωμί; Μάλλον ναι... :(

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποις να απαντήσει: Κάποιος που ολοκλήρωσε την ειδικότητα αλλα στο παρελθόν δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αγροτικό λόγω έναρξης ειδικότητας θεωρείται υπόχρεος ή επί θητεία?Και γενικά μπορεί κάποιος με ειδικότητα να κάνει αγροικό?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σ'ευχαριστώ συνάδελφε.Μια ακόμα ερώτηση,για πόσο καιρό θα δουλέψει?Αν ας πουμε έκανε 10 μήνες παλιά,θα κανει τώρα άλλους 2,ή θα συμπληρώσει 9 μήνες στο αγροτικό ιατρείο από την αρχή?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.