Jump to content

[θέατρο] Παράξενο Ζευγάρι


tik-tak

Recommended Posts

«Παράξενο ζευγάρι» του Νηλ Σάυμον ,στο θέατρο Κατ. Βασιλάκου με πρωταγωνιστές τους Μιχαλακόπουλο, Χρυσομάλλη.

ένας διαζευγμένος από έτους άνδρας βλέποντας τον πρόσφατα χωρισμένο καλύτερό του φίλο να μην μπορεί να προσαρμοστεί στη νέα αυτή κατάσταση , τον προσκαλεί να συγκατοικήσουν .Οι δύο φίλοι έχουν διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες και αυτό προκαλεί τόσο προσπάθεια επιβολής των αρχών, συνηθειών και αντιλήψεων του ενός ως προς του άλλου όσο και μια σειρά από συγκρούσεις, γκάφες και γκρίνια με αποκορύφωμα τον κίνδυνο διάλυσης αυτής της πολύχρονης αντρικής φιλίας.

Η κομεντί αυτή ,γραμμένη από το Νηλ Σάυμον και μεταφερμένη στον κινηματογράφο ,προκαλεί αυθόρμητα το γέλιο και δίνει τη δυνατότητα στο θεατή να νιώσει ότι δωρίζει στον εαυτό του την απόλαυση ενός ευχάριστου θεάματος μέσα σε πλαίσια αξιοπρέπειας…Και αυτό, γιατί από τους πολύ καλούς ηθοποιούς Γ. Μιχαλακόπουλο και Μ. Χρυσομάλλη δεν βλέπουμε την υπερβολή στη φωνή, στις κινήσεις ,στις γκριμάτσες προκειμένου να «κερδηθεί» το κοινό.

Μες σε αυτήν την απλότητα , το μέτρο , αισθάνεται ο θεατής ότι προσφέρει το γέλιό του , απλά γιατί κατανοεί και εκτιμά ότι δεν προσπαθούν να του το βγάλουν εκβιαστικά…

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα για να περάσει κάποιος ευχάριστα το απόγευμα ή το βράδυ του, ιδιαίτερα αν έχει και παρέα μαζί του.

Θα μπορούσα να το «βαθμολογήσω» με 3,5-4 / 5 :multicolor:

Το θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου βρίσκεται στον Κεραμεικό , Πλαταιών και Προφ.Δανιήλ 3 ( από Ομόνοια κατεβαίνουμε την Πειραιώς και ένα φανάρι πριν την Ιερά Οδό στρίβουμε δεξιά – αυτή είναι η Πλαταιών- και συνεχίζουμε όλο ευθεία)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.