Jump to content

Κατέληξε αφού πήγε σε τέσσερα νοσοκομεία


V for Vendetta

Recommended Posts

Κατέληξε αφού πήγε σε τέσσερα νοσοκομεία

Τις εγκληματικές ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία της επαρχίας αναδεικνύει η δραματική ιστορία ενός 48χρονου άνδρα, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, από την Αμαλιάδα, που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε 4 νοσοκομεία της Πελοποννήσου και τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας, ο 48χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και πόνο στην κοιλιά. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στις 3 τα ξημερώματα εισήχθη στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, αλλά όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του, οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο για καρδιολογική και χειρουργική εκτίμηση.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πατρίς», στο Νοσοκομείο του Πύργου εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, αλλά δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος, γι' αυτό κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην Πάτρα. Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο.

Μία ώρα αργότερα, και αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχώρησε για το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» για χειρουργική αξιολόγηση και στη συνέχεια θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο εφημέρευε.

Δεν πρόλαβε, ωστόσο, καθώς την ώρα που το ασθενοφόρο περνούσε την πύλη του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», ο 48χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.