Jump to content

Αγροτικό και στρατός


Acrobat123

Recommended Posts

Καλησπερα σας, τελείωνω το Σεπτέμβρη τη σχολή και εχω αναβολη μέχρι το 12 /2013 και θελω να κανω αγροτικό αλλα η επόμενη προκυρηξη θα βγει μάλλον σε 5 μηνες, το πρόβλημα ειναι οτι δεν εχω ισοχρονη αναβολη για να υπηρετήσω στο αγροτικό για ενα ετος οπότε θα εξαιρεθω απο τη προκυρηξη, η θεση της ειδικότητας ανοίγει άγνωστο ποτε( μάλλον ειδικοτητα στο εξωτερικο) απλά θα ηθελα να κανω αγροτικό για την εμπειρία και για τα χρήματα. Υπαρχει καποια λύση? τώρα ειμαι 25 και είχα αλλάξει σχολή στα 19 αλλα δε ζήτησα εκ νέου αναβολη σκεπτόμενος οτι μου αρκούσε αυτη που είχα. Αν ζητήσω παραταση της αναβολης πριν ορκίστω δεδομένου οτι για ανώτατες σπουδές δικαιούσαι μέχρι τα 28 ετη, με την πρόφαση οτι θα βγαίνω εκτος κύκλου κλπ κλπ, ειναι εφικτό?

Διαφορετικα οπως το βλέπω αγροτικο δε θα κανω.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τις σκέψεις σας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για τα χρήματα???Καλό!Εχεις ιδέα πόσος είναι ο μισθός του αγροτικού?Μόνο αν πας στο χωριό σου.Τώρα για την εμπειρία...ψάξε στις αντίστοιχες ενότητες.Και ποιός σου εγγυάται ότι θα πάρεις αγροτικό αμέσως με τα 0-2 μόρια που θα έχεις?Κάνε στρατό να ξεμπερδεύεις ή, αν σκοπεύεις να φύγεις έξω,κάνε το αμέσως.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οχι για να αποταμίευσω απλά για τα προς το ζην, μέχρι το επόμενο βημα, όσο για τα Μορια οι συμφοιτητές μου οσοι δηλαδή εξ αυτών αιτηθηκαν στην προκυρηξη που μολις βγήκε βρήκαν θεσεις, σιγουρα οχι και τις πιο δελεαστικές αλλα βρήκαν. Οπως και να εχει συμφωνώ ο μισθός ειναι πολυ χαμηλος αλλα θα θέλα να το επιδιωξω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η επόμενη προκήρυξη θα βγει το αργότερο τον Οκτώβριο οπότε και θα μπορείς να συμμετέχεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.