Jump to content

417 Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ)


zdoc

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ 417 ΝΙΜΤΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:

Α. ΠΩΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΑΡΓΙΕΣ, ΤΟ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Κ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚ.? ΡΩΤΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ!

Β. ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛ. Κ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛ.? ΣΥΝΕΔΡΙΑ?

Γ. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ?

Δ. ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΙΩΣ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

και γιατι δεν σηκώνεσαι απο τον καναπε να πας μια βολτα στο νιμτς να τα μαθεις ολα αυτα απο πρωτο χερι παρα ν ακουσεις την παπαρα του καθ ενος απο εδω μεσα?

εεεε γιατι?

πολλα ρωταω μαλλον κι εγω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΑΡΚΩΣ? ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλα κι εσυ οτι δεις γραμμενο εδω μεσα για το νιμτς να ξερεις ειναι γκαραντι φιλε μου...

λυπαμαι αν δεν μπορεις να πας , αλλα ειναι ο μονος τροπος για να μαθεις , και αν ειχες λιγο μυαλο θα μου ελεγες κι ευχαριστω που στο ειπα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γ. Δε νομίζω ότι οι εφημερίες πληρώνονται απο το Αμύνης γιατί εδώ και χρόνια έχει υπαχθεί στο Υγείας, εξ'ου και οι εφημερίες είναι πληρωμένες μέχρι το... Φλεβάρη! Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον ΑΕΛ (σε όλα όμως).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΚΑΝΩ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΙΜΤΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ.

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ. ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ: ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ROTATIONS ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ, AΦOY EΡXONTAI AKOMA ΚΑΙ AN KΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ "ΤΟ ΝΙΜΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ"... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΥΛΙΝΙΤΣΑ ΠΑΡΑ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΦΕΟΥΔΟ! ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 80 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΕΣ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΑ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ -ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ- ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ), ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΡΕΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ,ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ, ΣΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ... Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΤΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΗ!

ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕ ΛΑΝΤΖΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΕ ΓΙΑ 3 ΚΑΙ 60 ΚΑΙ ΑΝ, ΚΑΙ Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!) ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΑΦΑΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-SUPER MARKETS-KOTETΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ.

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ! ΠΑΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΕΝΑΝ 185ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 37,0005 ΠΥΡΕΤΟ ΑΠΟ ΔΙΛΕΠΤΟΥ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σε αυτα τα δημόσια νοσοκομεια και με αυτους ως αρρώστους εμαθαν χιλιαδες γιατροι μεχρι τωρα την ειδικοτητα τους ολοι ειναι άχρηστοι κατ επέκταση με βάση την λογική σου?

νομιζω οτι αδικα τα μηδενίζεις ολα ετσι , οτι νοση το σύστημα εκπαίδευσης στην ειδικότητα ειναι ηλιου φαεινότερον αλλα δεν φταίνε σε τίποτα οι ασθενείς νομιζω , οι απόστρατοι θα σου λενε για το νιμιτς αν πας στην κοζανη οι ντόπιοι θα σου λενε για το Γ.Ν κοζανης κοκ....οτι ειναι δικα τους δηλαδή ετσι τα νιώθουν.

ειναι κακο αυτο ή μηπως ειναι αναληθες?

πράγματι τα νοσοκομεια αυτα ειναι κτημα του ελληνικου λαου και πληρωμενα διπλα και τριδιπλα το θεμα ειναι οτι καποια γενεά και μεσα σε αυτη ειναι και η δικια μας και των γονιών μας ποτε δεν αγαπησε το δημόσιο νοσοκομειο και οτιδηποτε δημοσιο γενικα , αλλα αυτο ειναι μια αλλη μακρια και ασχετη με το θεμα κουβεντα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ! ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ! ΙΔΩΜΕΝ ΠΑΝΤΩΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε φίλε, η πολύ καχυποψία βλάπτει! Αυτοί που σου λένε να φύγεις έξω είναι αυτοί που έχουν ήδη ξεκινήσει ειδικότητα, οπότε έχουν δει εκ των έσω τι γίνεται. Τι θέλεις δηλαδή, εκεί που έχουν μπει σε μια σειρά (με όλα τα αγγούρια) να τα παρατήσουν και να φύγουν; Συμβουλές σου δίνουν, άμα δε γουστάρεις στην τελική κάτσε δω να δεις τη γλύκα μόνος σου.

Και μη γράφεις κεφαλαία, μας ξεκούφανες...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.