Jump to content

[Άρθρο]Νέος Υπουργός Υγείας ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος


bromptonista

Recommended Posts

Μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου που ανέδειξαν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και τελικά συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ, επιλέχθηκε για τη θέση του Υπουργού Υγείας ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.Είναι Βουλευτής Αρκαδίας. Σύμφωνα με το βιογραφικό του: Γεννήθηκε στην Τρίπολη to 1957. Έγγαμος με την Ευδοξία Μπασδεκοπούλου. Έχουν μια κόρη, την Μαρία Άννα. Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, κατεύθυνση Συγκριτικής Πολιτικής Ανάλυσης. Παρακολούθησε δύο μεταπτυχιακούς κύκλους σπουδών στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε επίσης Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - KATEE Αθηνών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μάριος Σαλμάς είναι γνωστός από την προηγούμενη θητεία του στο Υπουργείο. Είναι Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ειδικότητα χειρουργου-ορθοπαιδικού και αθλητίατρου, έχει γεννηθεί το 1968, στην Αμφιλοχία. Το διάστημα 7/1/2009 - 5/10/2009 διετέλεσε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η νέα Υφυπουργός, Φωτεινή Σκοπούλη, είναι πιθανώς το πλέον ενδιαφέρον πρόσωπο: μια από τις μόλις δύο (2) γυναίκες της Κυβέρνησης (Κυβέρνηση ΚΨΜ), επιλογή του Φώτη Κουβέλη, δεν έχει προσωπικό site ή (φανερό) Facebook καθώς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός! Είναι καθηγήτρια Παθολογίας – Ανοσολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Έχει πάντως περισσότερες δημοσιεύσεις από τον κ. Σαλμά στο PubMed (Skopouli F 94 - 16 Salmas M) για να μιλήσουμε με όρους ποδοσφαιρικούς!

Καλή επιτυχία σε όλους στη δύσκολη θητεία τους!

http://www.alykourentzos.gr/

http://www.msalmas.gr/

http://kallithea.hua...gr/Skopouli.htm

http://www.healthview.gr/node/45297

http://health.in.gr/...?aid=1231201577

http://www.ert.gr/webtv/index.php/Teleytaies-katachwrhseis-NET/item/5449-Teleth-Paradoshs-Paralabhs-Yp-Ygeias-Yp-A-Lykoyrentzos-22-06-2012.html

Click here to view the article

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.