Jump to content

Eurovision 2012


V for Vendetta

Recommended Posts

μας εφαγαν τα συμφέροντα...

Κοίτα φίλε είμαστε ολοι πικραμμένοι.Φάγαμε ολοι τη πίκρα το Σάββατο και γι' αυτό ευθυνεται ο Πικραμμενος και η ακυβερνησία στη χώρα.Ο Πικραμμένος δεν ψήφισε στη Γιουροβίζιον γιατί δεν του επιτρέπεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις. Δεν μπορεσε να βοηθησει τη χωρα.Την αφησε αβοηθητη!Ο ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΕ!

Πιστεύω ομως οτι θα δωσει λύση ο Σαμαράς.Σήμερα ενα μετρο που ανακοινωσε απο τα 18 ειναι οτι θα δωσει επιδομα Γιουροβιζιον να παρει τα πανω της η χωρα μετα το στραπατσο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν ξέρω για τον βεντετακο αλλά εγώ την αφίσα με το καλομοιράκι απο την σουπερ κατερινα ακόμα κρεμασμενη την εχω στο δωματιο μου.

My secret combination it 's a mystery for you

Use your imagination I 'm not easy but I 'm true

(πωπω τι κομματαρα θεε μου)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε ΤΑΣΟ τι επαθε η Συγγρου ρε;Καλα τι

18% ηταν αυτο; Λες Τασο γι'αυτο να ανακοινωσε 18 μετρα ο ΣΑΜΑΡΑΣ για να τιμησει το

18% που πηρε;Ενα μετρο για καθε ποσοστιαια μοναδα που πηρε!Ωραια αναλογια και ηθελε και αυτοδυναμια ο Αντωνακης.Ηθελε και να γραψει 3 μπροστα στο ποσοστό του

Τελικά το 3 δεν ήταν μπροστά στη ΝΔ, αλλά πίσω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βεντετάκο, ζω για να δω την Αλέκα πρωθυπουργό (το άλλο με τον Τοτό θα στο πω σε άλλη ενότητα) κι εσένα να γράφεις τα ανορθόγραφα δελτία τύπου του Μαξίμου

Τρομάρα σου.... :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ελα Τασο τι εγινε ρε στις εκλογες; Τι επαθε ο κουμπαρος; τι λεει τωρα τι θα κανει;Σα κλασικό πασοκοσκυλο θα παει στο Σύριζα;

Σαν υαινα που μυριστηκε φρεσκο αίμα, ψητο εξουσίας σα βδελα οπως ολοι οι πρασινοφρουροι του '80(αναφερω ενδεικτικα ονοματα πρασινων λύκων στο θεμα:αναμορφωση πολιτικου σκηνικου)

ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ

Να το πούμε καθαρά: το ΠΑΣΟΚ, σου λέει ο κουμπάρος, θα είναι στην αντιπολίτευση, και επομένως να πάω σε ένα κυβερνητικό κόμμα γιατί μπορεί κάτι να μου δώσει.

Οπότε πανε εσυ κουμπαρε στην Κουμουνδουρου στον ενα πολο να παω εγω στον αλλο πόλο στη Ν.Δ οποτε ή ετσι ή αλλιως κερδισμένοι θα βγούμε.Εκτος αν παρεσυρε ο κουμπαρος το Τασο στο Σύριζα.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΣΟΣ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μιχάλη Δημητρίου, είσαι τόσο ηλίθιος που δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω.

Αυτός που αναφέρεις, που δεν είναι κουμπάρος μου, έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και δεν έβαλε υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές.

Τι έγινε βρε Μιχαλάκη; Θα ασχοληθείς ποτέ με την ειδικότητα ή θα συνεχίσεις μέχρι να βγεις στη σύνταξη στην αφισοκόλληση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δηλαδη της μας λεει παραπανω ο Τασος,οτι ο φερόμενος ως κουμπαρος ψηφισε το μνημονίο 1 και μετα τον επιασαν οι τύψεις και καταψηφισε το μνημονιο 2.Κάτι δηλαδη σα τον Κουρουπλη και την Κατσελη.Δεν ξεχναμε οτι η Κατσελη επεβαλε τις επιχειρισιακές συμβασεις ενω ο Κουρουπλης που αναδειχτηκε απο το κινημα των ατομων με ειδικες αναγκες μολις εγινε βουλευτης τα ξεχασε ολα και ειδικα για τους τυφλους οταν εγινε υφυπουργος δεν εκανε απολυτως τιποτα, κυριολεκτικα τους 'πούλησε΄.

Και εχουμε εδω τον φερομενο ως κουμπαρο του Τασου να ψηφιζει το μνημονιο μνημοσυνο 1.Δηλαδη την εξαθλιωση της χωρας.Γιαουρτι εφαγε ο ''κουμπάρος'' Τασο;

Για καποιον Μιχαλη που γραφει ο Τασος πρεπει να του πω πως δεν τον ξερω.Παντως για τις αφισες και τις μπροσουρες που δινουμε πρεπει να του πουμε οτι:

Ναι ρε ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγνωμη ρε Τάσο που δεν ειμαστε σαν εσενα με τι φραπεδια να περιμενουμε το κουμπαρο να μας σωσει το πασοκο!

Το χωρίο ητο είναι και θα είναι ευρωπαικό.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βρε ξεφτιλισμένε δεν έχεις τα @@ να παραδεχτείς ότι αυτό που γράφω είναι το πραγματικό σου όνομα που ποτέ δεν διέψευσες τόσες φορές που στο έγραψα και σήμερα......θυμήθηκες να το κάνεις.

Το να κολλάς αφίσες δεν είναι αγώνας. Εγώ κομματόσκυλο που θέλει να τον βολέψει το κόμμα το λέω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.