Jump to content

Oφθαλμολογία vs Νευρολογία vs Παιδοψυχιατρική Ειδικότητα


Recommended Posts

Γεια σας!ξέρω οτι δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους ,αλλά θα με βοηθούσε πολυ η όποια πληροφορία σχετικά με τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα που ίσως γνωρίζετε για καθεμια απο τις 3 αυτες ειδικότητες!!!ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντησει!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Oφθαλμολογία-παιδοψυχιατρική πολύ χαλαρές ειδικότητες, ποιότητα ζωής, χωρίς ιδιαίτερο τρέξιμο καθώς δεν είναι τόσο μάχιμες όσο η νευρολογία. Αν κάνεις νευρολογία να ξέρεις πως θα είσαι στα ΤΕΠ και θα χειρίζεσαι επείγοντα, ενώ στις άλλες 2 ειδικότητες πιο πολ'ύ θα βλέπεις προγραμματισμένα ραντεβού και στο τσακίρ κέφι κάτι επείγον.

Όσο αφορά τη παιδοψυχιατρική θα πρεπει να ασχοληθείς και με νομικά θέματα αρκετά, καθώς και με νοητικές στερήσεις κτλ..η γνώμη μου είναι πως αποτελεί την λιγότερο "ιατρική" ειδικότητα που υπάρχει, χωρίς να θέλω να προσβάλω τους συναδέλφους παιδοψυχ., επίσης εμπλέκονται πολύ ψυχολογοι και κοινωνικοί λειτουργοί, οπότε θα δουλεύεις ως ομάδα.

Από αποκατάσταση , ανάλογα που θα κάνεις την ειδικότητα, νευρολογία μπορείς να ασχολήθεις με πολλές υποειδικότητες, αλλα να ξέρεις πως αν δεν είσαι διατεθειμένη να τρέχεις κατά τη διάρκεια της ειδικότητας μην τη διαλέξεις...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μου έδωσες!μπορείς να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για νευρολογία,όπως υποειδικότητες που έχει ή ποια επείγοντα περιστατικά μπορεί να έχεις στΑ τεπ?είναι αλήθεια οτι πολλά περιστατικά πχ ίλιγγο ή ΑΕΕ τα αναλαμβάνουν κ γιατροι απο άλλες ειδικότητες?σέυχαριστώ πολυ πολύ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.