Jump to content

Εξω τα κομματα απο το πανεπιστημιο...?


jordanEMP

Recommended Posts

Οπως καθε χρονο ετσι και φετος ανοιγουμε συζητηση για να δουμε τι πιστευουν οι φοιτητες...

οι παραταξεις λειτουργουν σαν φυτώρια των μεγάλων κομμάτων!

πως η νεα γενια θα φτιαξει καλυτερη γενια οταν βαδιζει στα βηματα αυτων που την εκαναν χειροτερη??????

Πάντοτε παρούσες στις ενδοπανεπιστημιακές εξελίξεις αλλά και έξω από τα ιδρύματα χειραγωγούν την σκέψη των φοιτητών και αποπροσανατολίζουν από τον κύριο σκοπό του ανθρώπου-φοιτητή που είναι μεν η αμφισβήτηση αλλά και η κριτική σκέψη και ανεξάρτητη έκφραση, ο αυτοπροσδιορισμός και η αληθινή επικοινωνία

Τι δουλειά έχουν οι κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια που γκετοποιουν την ανθρωπινη σκεψη και δημιουργουν ομοιομορφες προπαγανδιζομενες μαζες; Σε ένα χώρο που υποθετικά διέπεται από ελευθερία σκέψης και έκφρασης; Πόσο ελεύθεροι είναι οι κομματικοποιημένοι φοιτητές να σκεφτούν, πόσο μάλλλον να εκφραστούν οταν καλουνται να ακολουθουν τις γραμμες του συνδικαλισμου; Πώς θα έρθει η αλλλαγή μέσα από έναν τέτοιο θεσμό (κόμματα) όταν ο θεσμός αυτός αποτελεί καθεστώς σε μια παρηκμασμένη και κεκορεσμένη κοινωνία; Πού είναι ο αληθινός λόγος του φοιτητή ο αυτοπροσδιορισμος η ανεξαρτητη εκφραση;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΕΞΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ ΑΠ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

ΕΞΩ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ!

http://www.youtube.com/watch?v=zRrSErUucBM&feature=player_embedded

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εμένα ακόμα μου φαίνεται απλώς ακατανόητο αυτό που συμβαίνει με τις παρατάξεις στα Πανεπιστήμια.

Τι δουλειά έχουν τα κόμματα στην εκπαίδευση;;;;;;

ΚΑΜΙΑ.

Αυτή είναι η σωστή και η μόνη απάντηση.

Ναι, μπορεί να είναι θετικό να υπάρχει σύλλογος φοιτητών, αλλά ΜΟΝΟ για τα θέματα φοίτησης και ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητα από τα κόμματα.

Και όχι για ψύλλου πήδημα (τι'ναι τούτο που ψηφίζουμε λέει τις εξεταστικές ή που κάνουμε τρεις φορές το χρόνο καταλήψεις και χάνονται τόσα μαθήματα; )

Γίνεται κατάχρηση της ιδέας του συλλόγου φοιτητών και μάλιστα χωρίς καν τελικά να γίνονται αυτά που πραγματικά θα βοηθούσαν του φοιτητές.

Αντί ΣΟΣ και μυστικά θέματα που διαρρέουν και βοηθήματα και βλακείες, να πιέσουμε τους καθηγητές να κάνουν μαθήματα τις προκοπής,

να μας μοιράζουν ΕΝΑ σύγγραμμα και καλό και αντίστοιχο με αυτά που ΑΥΤΟΙ διδάσκουν κι έπειτα να μας εξετάζουν πάνω σε αυτά που έχουν ΔΙΔΑΞΕΙ κι όχι

σε αυτά που φαντάστηκαν ή είδαν στον ύπνο τους ή μετέφρασαν (τραγικά λανθασμένα) από ξένα πανεπιστήμια.

ΑΥΤΑ θα έπρεπε να κυνηγάει το φοιτητικό σώμα, αντί πού θα γίνει η επόμενη εκδρομή ή ποιος είναι προεδρος της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ και ΠΓΣ και δεν συμμαζεύεται.

Ποιος άνθρωπος μπορεί να γίνει σοβαρός γιατρός αν σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΕΞΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ ΑΠ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Θα σε στεναχωρήσω που την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα δυο παιδάκια της ΚΝΕ γύρω στα 20 από την ιατρική σχολή που ήρθαν να μου δώσουν κουπόνι του ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ.

Μόλις τους είπα ότι τα κόμματα δεν πρέπει να βρίσκονται εντός πανεπιστημιακών χώρων πάτησε το play η κοπελίτσα και άρχισε..."η πλουτοκρατία....μπλα...μπλα..μπλα...." την διέκοψα για λίγο και μετά ξεκίνησε από την αρχή την κασέτα.

Και γαμώ τα παπαγαλάκια δηλαδή.....όταν μεγαλώσουν μου είπαν θέλουν να γίνουν V for Vendetta :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΕΞΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ ΑΠ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

είπα ότι τα κόμματα δεν πρέπει να βρίσκονται εντός πανεπιστημιακών χώρων

Βεβαια σα και μενα οχι θα γινουν σα και σενα να ζουν μια ζωη με λυγισμενη μεση.Γιατι αυτο διδασκουν οι δικες σας νεολαιες πως να ζουν με λυγισμενη μεση οι νεοι να σερνονται μια ζωη.

Ο Τασος ο Στεφανος Μανος του φορουμ αφου περασε απ τη Ν.Δ,μετα το ΠΑΣΟΚ αυριο με το Κουβελη,τωρα μας το παιζει ανεξαρτητος.Ποιος; ο Στεφανος Μανος του φορουμ!και μας λεει εξω τα κομματα.Ποιος;Ο πρωην ανθρωπος της Συγγρου και της Ιπποκρατους!Αν ειναι δυνατον!

Ναι ομως παρολα αυτα θα συμφωνησουμε μαζι του.Ποτε ομως;Οχι τωρα με Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσια που κανει τον τσαμπα μαγκα και ανεξαρτητο ο Τασος.Μολις παρουμε την εξουσια.Μολις γινει λαικη εξουσια και εφαρμοσουμε λαικη δημοσια δωρεαν παιδεια για ολους,δημοσια δωρεαν υγεια για ολους και πεταξουμε ολες τις ιδιωτικες εταιριες απ τις σχολες ε,τοτε ναι εξω τα αστικα κομματα θα γινω και γω ανεξαρτητος σα το Τασο.Με ΚΚΕ και ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στην κυβερνηση ε τοτε Τασο θα πω και γω οτι δε πρεπει τα κομματα να βρισκονται εντος πανεπιστημιακων χωρων.

Σημερα Τασο εδωσα 40 ευρω ενισχυση στον αγωνα των ελληνων χαλυβουργων.Ο ταμιας της τραπεζας μου ζητησε να κρατησει το λογαριασμο για να συνησφερει και αυτος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλε γραμματάκια στο post του Βεντέτα μας ολέ.

Βλάκα, εγώ 20 χρόνια το ίδιο κόμμα ψήφισα, εσύ μπορείς όμως να γράφεις ότι μαλακία θες, άλλωστε συνηθισμένοι είμαστε στις μαλακίες σου.

Σιγά χουβαρντά με τα 40 ευρώ ενίσχυση, πρόσεχε μην πάθεις τίποτα.

Έδωσε κουμμονιστής 40 ευρώ και βγήκε στα forum να το ανακοινώσει. 8 κουπόνια του κόμματος να πούλησες τα μάζεψες τα χρήματα. Με άλλων πολιτών τα χρήματα συνδράμεις σε ενισχύσεις; Ξεφτίλες!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ την πόρτα της Ρηγίλλης, της Συγγρού, της Τρικούπη και της Ιπποκράτους δεν την ξέρω, εσύ όμως τον Περισσό τον έχεις κάνει σπίτι σου. :splats: :splats: :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εδω ειναι μερικοι απο τους λογους... που δειχνουν οτι οι κομματικες φερεφωνικες παραταξεις δαπ πασπ πκσ κλπ... πρεπει να παρουν δρομο απο το πανεπιστημιο..

σεμιναρια προσηλυτισμου πρωτοετων....

http://gmargari.wordpress.com/2007/01/15/dap-seminaria/

ο πολιτικος διαλογος του τραμπουκισμου των κομματικων παραταξεων...

http://www.youtube.com/watch?v=L_ttRBXiaEQ

και μια αποψη ενος αλλου φοιτητη στην ερωτηση πως λειτουργουν οι κομματικοι μηχανισμοι μeσα στο πανεπιστημιο....

alex-p εγραψε

4.τι απτα παραδειγματα φιλε μου....σε γυαλα ζεις τοσο καιρο?

εχεις καμια ιδεα τι γινεται στα πανεπιστημια εκτος μαθηματικου?....ξερεις οτι μια πληθωρα "ιδρυματων" υπαρχει κοσμος που περναει μαθηματα επειδη ειναι μελος της πασπ η της νδφκ....εχεις παρει γραμμη οτι βγαζανε μαυρες σακουλες κ πληρωνανε κοσμο για να ρθει να ψηφισει?/??...εχει παρει γραμμη οτι προσλαμβανανε μπραβους για να βαρανε τα μελη αντιπαλων παραταξεων???εχεις παρει γραμμη τα μπλοκς που κανανε διαφοροι καθηγητες με παραταξεις για να ψηφιστουν ως πρυτανεις η αντιπρυτανεις κλπ???εχεις καμια ιδεα ποσες ωρες διδασκαλιας εχουνε χαθει απο καταληψεις????εχεις καμια ιδεα ποση κρατικη περιουσια εχει καταστραφει απο αυτες τις παραταξεις????

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ...οχι η εξαιρεση.....προκαλουνε πολωση σε μια μεριδα νεων που ουσιαστικα πηγαν στο πανεπιστημιο για να μορφωθουν αλλα πανω απο ολα να αποκτησουν παιδεια...βεβαια αυτα χαθηκαν στον δρομο...κ κατεληξαν να ειναι κομματοσκυλα....πηραν πτυχια μεσω βυσματος....ενω απο παιδεια....αστα επιπεδου γηπεδου με συνθηματα κ ντου

ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ χαχαχαχα

πηγη

http://forum.math.uoa.gr/viewtopic.php?f=76&t=9639&start=45

Επισης οποιος θεωρει οτι τα φερεφωνα του κκε και συριζα αγωνιζονται υπερ του φοιτητη...

Υπερ των φοιτητων ποιους εννοειτε??

Τις καταληψεις των φερεφωνων κκε και συριζα οπου νεκρωνουν το πανεπιστημιο οπου χανονται μαθηματα αν οχι εξαμηνα οπου ακυρωνονται τα εργαστηρια οπου διακοπτεται η ακαδημαικη και ερευνητικη δραστηριοτητα και λειτουργια του πανεπιστημιου??

επισης οποιος θεωρει οτι σε φασιστικες μεθοδευσεις οπως οι καταληψεις εφαρμοζονται αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες ας απαντησει σε καποια απο τα παρακατω ερωτηματα...

συγνωμη για το υφος οι ερωτησεις ειναι απο το φορουμ της σχολης μου...

anaiegoeimai έγραψε:[

ρε , τρολλαρεις και μας κανεις να γελαμε!!!

καλα πας...

Ερχονται και αλλα μεγαλε κρατησου....!

Τα ξερουν αυτα που λεμε ολοι οι φοιτητες?

το ξερουν οτι δεν τρεφετε κανενα σεβασμο και δεν αναγνωριζετε το δικαιωμα τους στη γνωση?

Το ξερουν οτι η γσ αποτελει ενα παραμυθι καποιων για να μην αντιδραει ο απαθης κοσμος (που δεν γνωριζει τα ψεμματα σας..) απεναντι στις προθεσεις σας για την εφαρμογη των φασιστικων ιδεων σας?

Εσεις αφου το ξερετε γιατι μας κοροιδευετε?

Τι μας περασατε?

Ποια η διαφορα να κανετε καταληψη με η χωρις γσ?

Το ιδιο δεν ειναι?

Αφου σε καμια περιπτωση κανεις απο εσας ουτε για αστειο δεν εχει κανενα δικαιωμα να μου στερησει ουτε για ενα λεπτο το δικαιωμα να μορφωθω... ακομα και αν το διεκδικησει απο το θεο γιατι να γινεται μεσω της γσ?

Το γνωριζετε οτι καμια γσ δεν μπορει να με εμπωδισει να μαθω οτι αποφαση και αν παρει?

Αφου το γνωριζετε οτι ακομα και αν επικληθειτε δημοκρατιες και ολα αυτα τα ψεμματα σας δεν εχετε κανενα δικαιωμα να μου προσβαλλετε το δικαιωμα στη γνωση και αφου το ξερετε οτι καμια δημοκρατια δεν μπορει να δικαιολογησει την εφαρμογη φασιστικων ιδεων γιατι το κανετε?

Μηπως επειδη δουλευει πολυ καλα η προπαγανδα σας δεν εχουν μαθευτει ολα αυτα?

Μηπως περνατε τους φοιτητες για μ..ς και προσπαθειτε να επιβληθειτε πανω στην παθητικοτητα που εχουν?

Μηπως περνατε τους φοιτητες για μ..ς και προσπαθειτε να επικληθειτε δημοκρατιες και αλλες σοβαρες αξιες προκειμενου να φτιαξετε ενα δημοκρατικο εκτρωμα μεσα απο το οποιο θα μπορειτε να εφαρμοζετε τις φασιστικες σας ιδεες?

Μηπως η ψευτοδημοκρατια που ευαγγελιζεστε αν θελησει με αποφαση της να μου αφαιρεσει την ζωη εγω τι πρεπει να κανω?

Να υπακουσω στις μ..ς σας?Μηπως αν ημουν λιγο πιο αβουλο ον θα σας εβλεπα να το επιδιωκατε κιολας?

Γνωριζετε ποτε μια δημοκρατια μπορει να αποφασιζει και για ποια θεματα?

Να ρωτησω?

Το δημοκρατικο εκτρωμα που εχετε φτιαξει μπορει να αποφασισει για το τι θα σκεφτομαι?

Να το ευχεστε...!

Κατεβαστε το πλαισιο στη γσ μετα απο την αποφαση των 10 και καλο αγωνα..!ας το ψηφισουν 3000 χιλιαδες..!Σας εδωσα και αβαντα οπως ειδατε...! εναντιον της ελευθερης σκεψης..!

Μη σας πω τι θα κερδισετε..!δεν κανει...

Γιατι χρησιμοποιειτε αξιες οπως η δημοκρατια αφου εχετε αγνοια για την σημαντικοτερη αξια της ανθρωποτητας?

Τι φοβαται η πολιτεια και δεν μας προστατευει απο το φασισμο?

τις απειλες σας?

τα ψεμματα σας?

Τους τραμπουκισμους σας?

Ντροπη σας...

πηγη

http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=10878&hilit=%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%80&start=360

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Διαβασατε παραπανω τον jordahEMP και καταλαβατε για ποιο λογο τραβαμε ολοι αυτα που τραβαμε και περναμε ως χωρα.

Εξ αιτιας λοιπον της απαθειας και της αδιαφοριας σας τρωμε στη μαπα 35 χρονια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παμε για χρεοκοπια.

Η απαθεια,η αδιαφορια,ο καναπες,η ατομικοτητα και η αποχη τρεφει τα αστικα κομματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Κατσε τωρα jordahEMP με την αποχη στον καναπε και δουλευε για 430 ευρω αν εισαι νεος κατω των 25 και για 560 αν εισαι παραπανω.

Εχετε ευθυνες και σεις και μεγαλες μαλιστα για τη καταντια της χωρας εσεις που προτρεπετε το κοσμο για απαθεια, αποχη απ'τα κοινα και αποχη απ τις εκλογες.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ! ΜΠΡΕΧΤ

http://www.youtube.com/watch?v=RlxTD3uqDQE

Τί νὰ τὰ κάνω τὰ τραγούδια σας

ποτὲ δὲ λένε τὴν ἀλήθεια

ὁ κόσμος ὑποφέρει καὶ πονᾷ

κι ἐσεῖς τὰ ἴδια παραμύθια

Τί νὰ τὰ κάνω τὰ τραγούδια σας

εἶναι πολὺ ζαχαρωμένα

ταιριάζουν σὲ σοκολατόπαιδα

μὰ δὲ ταιριάζουνε γιὰ μένα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

V for Vendetta εγραψε

Διαβασατε παραπανω τον jordahEMP και καταλαβατε για ποιο λογο τραβαμε ολοι αυτα που τραβαμε και περναμε ως χωρα.

Απο ποτε καποιος που δεν συντασσεται στο πλευρο των κομματικων τραμπουκων που αναβιωνουν το φασιστικο ιδεωδες εις βαρος ολων των φοιτητων τις καταληψεις βοηθα στην αναπαραγωγη του συστηματος...??

Απο ποτε καποιος που ειναι εναντια στα φερεφωνα του διεφθαρμενου κομματικου συστηματος δαπ πασπ πκσ κλπ βοηθα στην αναπαραγωγη του συστηματος??

Απο ποτε οποιος συντασσεται εναντια στιν προπαγανδιστικο κομματικο μηχανισμο της εκτεταμενης αφισοκολλησης οπου τα φυτωρια των μεγαλων κομματων συμπεριφερονται στους φοιτητες σαν σε ατομα με προβληματα περιορισμενης ορασης βοηθα στην αναπαραγωη του συστηματος??

Συνοπτικα το οτι δεν συντασσομαι με τους φασιστες των καταληψεων που αναβιωνουν το φασιστικο ιδεωδες μεσα απο ψευτονομοτυπες μευτοδημοκρατιες...

το οτι δεν συντασσομαι με τους κομματικους τραμπουκους των δαπ πασπ πκσ κλπ

το οτι διαφωνω με την εκτεταμενη αφισοκολληση των φυτωριων των μεγαλων κομματων στο πανεπιστημιο...

πουθενα ολα αυτα δεν συνηγορουν οτι βοηθαω στην αναπαραγωγη του συστηματος...

V for Vendetta εγραψε

Εξ αιτιας λοιπον της απαθειας και της αδιαφοριας σας τρωμε στη μαπα 35 χρονια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παμε για χρεοκοπια.

το οτι δεν συντασσομαι με τους φασιστες των καταληψεων που αναβιωνουν το φασιστικο ιδεωδες μεσα απο ψευτονομοτυπες μευτοδημοκρατιες...

το οτι δεν συντασσομαι με τους κομματικους τραμπουκους των δαπ πασπ πκσ κλπ

το οτι διαφωνω με την εκτεταμενη αφισοκολληση των φυτωριων των μεγαλων κομματων στο πανεπιστημιο...

πουθενα ολα αυτα δεν συνηγορουν στο οτι μενω απαθης και αδιαφορος απεναντι στην σημερινη κατασταση...

V for Vendetta εγραψε

Η απαθεια,η αδιαφορια,ο καναπες,η ατομικοτητα και η αποχη τρεφει τα αστικα κομματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

το οτι δεν συντασσομαι με τους φασιστες των καταληψεων που αναβιωνουν το φασιστικο ιδεωδες μεσα απο ψευτονομοτυπες μευτοδημοκρατιες...

το οτι δεν συντασσομαι με τους κομματικους τραμπουκους των δαπ πασπ πκσ κλπ

το οτι διαφωνω με την εκτεταμενη αφισοκολληση των φυτωριων των μεγαλων κομματων στο πανεπιστημιο...

πουθενα ολα αυτα δεν συνηγορουν οτι ειμαι απαθης στον καναπε μου οτι κοιταω την παρτυ μου και επιλεγω την αποχη...

V for Vendetta εγραψε

Εχετε ευθυνες και σεις και μεγαλες μαλιστα για τη καταντια της χωρας εσεις που προτρεπετε το κοσμο για απαθεια, αποχη απ'τα κοινα και αποχη απ τις εκλογες.

Τι θα με κατηγορησουν που δεν εγινα φασιστας τα φασιστοειδη και οι κομματικοι τραμπουκοι???

Και ξαναρωτω ποιος ειναι ο καθε κομματικος τραμπουκος που αποφασιζει να παραβιασει το δικαιωμα των φοιτητων στην μορφωση εφαρμοζοντας φασιστικες μεθοδευσεις οπως οι καταληψεις μεσα απο ψευτονομοτυπες ψευτοδημοκρατιες???

Καμια κομματικη παραταξη δεν εχει κανενα δικαιωμα να παραβιαζει τα δικαιωματα των φοιτητων και να προβαινει σε φασιστικες αποφασεις μεσα απο δημοκρατικα εκτρωματα..!

καμια κομματικη παραταξη δεν μπορει να καταστρατηγει τα δικαιωματα των φοιτητων ακομη και αν βρισκεται υπο την επηρεια ακρατου φασιστικος οιστρου...!

καμια κομματικη παραταξη δεν μπορει να παραβιαζει με το ετσι θελω το καταστατικο του φοιτητικου συλλογου..!

Καμια κομματικη παραταξη δεν μπορει να υποβαθμιζει την εκπαιδευση...!

Καμια κομματικη παραταξη δεν εχει δικαιωμα να καπηλευεται την φοιτητικη μου ιδιοτητα και να διατεινεται οτι αποτελω (μελος ενος φοιτητικου συλλογου που αποφασισε 7ημερη καταληψη μιας και οπως γνωριζεις ο φοιτητικος συλλογος δεν μπορει να λαμβανει δεσμευτικες αποφασεις ουτε μπορει να οικειοποιειται το ονομα των φοιτητων για να δινει ομοφωνο αγωνιστικο αλλωθι στις φασιστικες ιδεες των στειρων κομματικων παραταξεων...)εκμαιευμενο μεσα απο δημοκρατικα εκτρωματα.. καθιστωντας με συνενοχο στα ματια της κοινωνιας στην παραβιαση των δικαιωματων των συνανθρωπων μου και στην υποβαθμιση της εκπαιδευσης..

καμια κομματικη παραταξη οσο και πλυση εγκεφαλου και αν μας κανει δεν μπορει να κατασκεβαζει δημοκρατιες του 1/15

και αλλα δημοκρατικα εκτρωματα ωστε μεσα απο εκει να αναβιωνει τις ιδεες του φασισμου εις βαρος ολων των φοιτητων...

Τι θα με κατηγορησουν που δεν εγινα φασιστας τα φασιστοειδη και οι κομματικοι τραμπουκοι???

και ξαναρωτω...

συγνωμη για το υφος οι ερωτησεις ειναι απο το φορουμ της σχολης μου...

Παράθεση:

anaiegoeimai έγραψε:[

ρε , τρολλαρεις και μας κανεις να γελαμε!!!

καλα πας...

Ερχονται και αλλα μεγαλε κρατησου....!

Τα ξερουν αυτα που λεμε ολοι οι φοιτητες?

το ξερουν οτι δεν τρεφετε κανενα σεβασμο και δεν αναγνωριζετε το δικαιωμα τους στη γνωση?

Το ξερουν οτι η γσ αποτελει ενα παραμυθι καποιων για να μην αντιδραει ο απαθης κοσμος (που δεν γνωριζει τα ψεμματα σας..) απεναντι στις προθεσεις σας για την εφαρμογη των φασιστικων ιδεων σας?

Εσεις αφου το ξερετε γιατι μας κοροιδευετε?

Τι μας περασατε?

Ποια η διαφορα να κανετε καταληψη με η χωρις γσ?

Το ιδιο δεν ειναι?

Αφου σε καμια περιπτωση κανεις απο εσας ουτε για αστειο δεν εχει κανενα δικαιωμα να μου στερησει ουτε για ενα λεπτο το δικαιωμα να μορφωθω... ακομα και αν το διεκδικησει απο το θεο γιατι να γινεται μεσω της γσ?

Το γνωριζετε οτι καμια γσ δεν μπορει να με εμπωδισει να μαθω οτι αποφαση και αν παρει?

Αφου το γνωριζετε οτι ακομα και αν επικληθειτε δημοκρατιες και ολα αυτα τα ψεμματα σας δεν εχετε κανενα δικαιωμα να μου προσβαλλετε το δικαιωμα στη γνωση και αφου το ξερετε οτι καμια δημοκρατια δεν μπορει να δικαιολογησει την εφαρμογη φασιστικων ιδεων γιατι το κανετε?

Μηπως επειδη δουλευει πολυ καλα η προπαγανδα σας δεν εχουν μαθευτει ολα αυτα?

Μηπως περνατε τους φοιτητες για μ..ς και προσπαθειτε να επιβληθειτε πανω στην παθητικοτητα που εχουν?

Μηπως περνατε τους φοιτητες για μ..ς και προσπαθειτε να επικληθειτε δημοκρατιες και αλλες σοβαρες αξιες προκειμενου να φτιαξετε ενα δημοκρατικο εκτρωμα μεσα απο το οποιο θα μπορειτε να εφαρμοζετε τις φασιστικες σας ιδεες?

Μηπως η ψευτοδημοκρατια που ευαγγελιζεστε αν θελησει με αποφαση της να μου αφαιρεσει την ζωη εγω τι πρεπει να κανω?

Να υπακουσω στις μ..ς σας?Μηπως αν ημουν λιγο πιο αβουλο ον θα σας εβλεπα να το επιδιωκατε κιολας?

Γνωριζετε ποτε μια δημοκρατια μπορει να αποφασιζει και για ποια θεματα?

Να ρωτησω?

Το δημοκρατικο εκτρωμα που εχετε φτιαξει μπορει να αποφασισει για το τι θα σκεφτομαι?

Να το ευχεστε...!

Κατεβαστε το πλαισιο στη γσ μετα απο την αποφαση των 10 και καλο αγωνα..!ας το ψηφισουν 3000 χιλιαδες..!Σας εδωσα και αβαντα οπως ειδατε...! εναντιον της ελευθερης σκεψης..!

Μη σας πω τι θα κερδισετε..!δεν κανει...

Γιατι χρησιμοποιειτε αξιες οπως η δημοκρατια αφου εχετε αγνοια για την σημαντικοτερη αξια της ανθρωποτητας?

Τι φοβαται η πολιτεια και δεν μας προστατευει απο το φασισμο?

τις απειλες σας?

τα ψεμματα σας?

Τους τραμπουκισμους σας?

Ντροπη σας...

πηγη

http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=10878&hilit=%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%80&start=360

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ενδεικτικο της πλυσης εγκεφαλου και των προπαγανδιστικων μηχανισμων που εφαρμοζουν κομματικες παραταξεις σαν την δαπ στους (ψηφοφορους) τους ειναι οτι μας απαγορεψανε να εκθεσουμε τις αποψεις μας σχετικα με τις κομματικες παραταξεις στο πανεπιστημιο...!

Γινεται λογος για φασιζουσα μεταχειριση στο δικαιωμα της ελευθεριας της εκφρασης... και καταφορη λογοκρισια...

ιδου και τα ντοκουμεντα...

τα σχολια δικα σας...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εχοντας γνωρισει αρκετα αξιολογα παιδια εντος φοιτητικών παρατάξεων...

και εχοντας δει την πορεια τελικα των πραγματων..

πιστευω οτι θα ήμασταν πολύ καλυτερα χωρις παραταξεις εντος των ΑΕΙ..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σιγά χουβαρντά με τα 40 ευρώ ενίσχυση, πρόσεχε μην πάθεις τίποτα.

:splats: :splats: :splats:

Ρε Τασο αφου εσυ δεν εδωσες τιποτα εσυ τι μιλας; Δωσε πρωτα στους χαλυβουργους και μετα μιλα.Αλλα οχι να μην εχεις δωσει τιποτα και να μας τη βγαινεις κιολας!

fentomasa ψηφισε εσυ ΚΚΕ να ερθει η λαικη εξουσια και μετα σου υποσχομαι θα τις πεταξουμε τις παραταξεις απο τα ΑΕΙ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε Τασο αφου εσυ δεν εδωσες τιποτα εσυ τι μιλας; Δωσε πρωτα στους χαλυβουργους και μετα μιλα.Αλλα οχι να μην εχεις δωσει τιποτα και να μας τη βγαινεις κιολας!

fentomasa ψηφισε εσυ ΚΚΕ να ερθει η λαικη εξουσια και μετα σου υποσχομαι θα τις πεταξουμε τις παραταξεις απο τα ΑΕΙ

Μιχαλάκη, καλύτερα να πετάξω δυο δίσκους λουλούδια παραπάνω παρά να τα δώσω στους δικούς σου :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η διαχειριση του venus(Ο।Π.Α(ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ)) μας φιμωσε χωρις να μπορεισει να δικαιολογησει την λογοκρισια που μα επεβαλλε..

Μας απαγορεψε να γραψουμε την αποψη μα για τις καταληψεις(που εχει στεγαστει σε περισσοτερα απο 20 φορουμ χωρις να λογοκριθει...) και μας φιμωσε ενω αδυνατουσε να απαντησει στο προσωπικα μηνυματα που τους στειλαμε,,,

Ιδου και τα ντοκουμεντα...

υ.γ

για αυτο το λογο με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τη διαχειιριση που επιτρεπει να εκφραζομαι ελευθερα...και σεβεται την ελευθερη διακινηση των ιδεων...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πραγματικά πρέπει να είσαι χαζός για να μιλάς για παρατάξεις και κόμματα εντός πανεπιστημίου. Πολλοί από όσους είναι μέλη σε αυτές δε γνωρίζουν το λόγο που είναι μέλη, πότε δημιουργήθηκαν οι παρατάξεις, για ποιο λόγο και σκοπό σε ποιες επόχες και κάτω από ποιες συνθήκες!! Γιατί να τους υποστηρίξουμε φοιτητή? Εσύ γιατί τους υποστηρίζεις?!!

Πες μου έναν λόγο που ενώ έχεις διαβάσει να μη πάρεις αυτό που αξίζεις (υπάρχουν και τα παράδοξα, αλλά επίσης υπάρχουν και καθηγητές που αποτελούν πρότυπα).

Μήπως επειδή θα πας στην Αράχωβα, στη Μύκονο και στη Σαντορίνη, θα ζουλιχτεις σε κάνα after για να πιάσεις κάνα κώλο μέχρι το πρωί, λες και ήταν ανάγκη και κόψιμο να μπεις σε καποια παράταξη για να το κάνεις ή μήπως για να γλιτώσεις κάνα ευρώ και να το πάιξεις τσαμπα μάγκας στη παραλιακή, αφού θα σου έχουν πάρει όσα εσύ κομματικά εισερχόμενος, γλύτωσες στο προηγούμενο after?

Μήπως επειδή θα χρειαστεί να διαβάσεις και λες...δε γ@μιεται θα μου τα δώσουν οι παρατάξεις. Αλλά εάν δε στα δώσουν μην έρθεις σε εμένα που έβγαλα τα μάτια για να μάθω πέντε γραμματα παραπάνω, μπας και με αξιώσει ο Θεός να γίνω σωστός επαγγελματίας και όχι μάλαξ.

Τελικά το ονειρό σου φοιτητή ήταν με το που μπεις σε κάποιο πανεπιστήμιο να τρέξεις για να ακολουθήσεις τα φρονήματα (πολιτικά) του πατέρα σου, μη προλάβουνε να σε πούνε και αποστάτη. Δε χρειάζεται όμως να τρέξεις εντός πανεπίστημίου, έχεις χρόνια να αποδείξεις πόσο λίγο μαυλό έχεις!!

Και γιατί έχεις λίγο μυαλό? ΓΙΑΤΙ τα ψέμματα και τα παραμύθια τελέιωσαν. Κάποτε το 68' ή το 67' υπήρχε λόγος ύπαρξης και δημιουργίας φοιτητικών παρατάξεων που για καποιο περίεργο λόγο, όσοι ήταν τότε οι σωτήρες, τώρα απλά είναι οι προδότες και ανίκανοι πολιτικοί. Ξέχασε τους λοιπόν στη λήθη και χάρισέ τους το πιο λυπηρό συναίσθημα, την απόρριψη!!

Υπάρχει ένα γνωμικό που λέει. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ.

Και άσε να σου λένε πως η αποχή, το μαύρο ή το λευκό δεν είναι η λύση. Δυστυχώς για κάποιους η λύση θα πρέπει να έχει, κόκκινο, πράσινο, μπλε ή φούξια χρώμα. Να ενημερώσω πως δυστυχώς έπεσε χλωρίνη και το χρώμα ξέβαψε....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, τα κόμματα υπάρχουν στην κοινωνία. Ό,τι κάνει ένα κόμμα στο χώρο εργασίας, στη γειτονιά κλπ, παρόμοια γραμμή θα ακολουθεί και στο πανεπιστήμιο.

Προφανώς και υπάρχουν παρατάξεις που διαφθείρουν και χειραγ\γωγούν τους φοιτητές, ενώ κάποιες άλλες προσπαθούν, άλλοτε με σωστό, άλλοτε με λανθασμένο τρόπο, να αφυπνίσουν συνειδήσεις. (το ποιός προσπαθεί να κάνει τι είναι άλλο θέμα και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αναλυθεί εδώ)

Προφανώς, τα εκάστοτε ποσοστά των κομματικών παρατάξεων (όπως φαίνονται και από τις φοιτητικές εκλογές) δείχνουν κάθε φορά τον παλμό και τις διαθέσεις τις κοινωνίας. Θυμηθείτε το μεγαλείο του φοιτητικού κινήματος το '70 και το '80, δείτε και την σημερινή ξεφτίλα των απαθών και κοιμισμένων φοιτητών, κάντε και την ανάλογη συσχέτιση των δυνάμεων τότε και τώρα, και σίγουρα θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα.

Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο ρεαλιστική η συζήτηση αυτή (χωρίς φυσικά να κατηγορώ τον συμφορουμίτη που την άνοιξε). Το ελληνικό πανεπιστήμιο είναι -καλώς ή κακώς- σε μεγάλο βαθμό δεμένο με τις κομματικές νεολαίες και ο μόνος τρόπος να καταργηθούν στο πανεπιστήμιο θα είναι μέσω κάποιου νόμου που θα περαστεί από τους κυβερνώντες. Τότε όμως - και είναι πια προφανές σε ΟΛΟΥΣ πώς λειτουργεί το παρόν πολιτικό σύστημα - , μια κατάργηση των παρατάξεων θα συνεπάγεται φίμωση της αριστεράς και παράλληλα "άτυπη" (και μάλιστα ισχυρότερη) παρουσία των παρατάξεων που πρόσκεινται στην κυβέρνηση.

Δεδομένης της κατάστασης λοιπόν, και με κάθε ελπίδα για τη συνειδητοποιήση της νεολαίας, μάλλον δεν είναι ώρα να καταργηθούν οι κομματικές παρατάξεις στο πανεπιστήμιο. Το ποιές οφείλουν να ισχυροποιηθούν και το ποιές πρέπει να φιμωθούν είναι το θέμα....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Προφανώς και υπάρχουν παρατάξεις που διαφθείρουν και χειραγ\γωγούν τους φοιτητές.

Σωστη η

hemoglobin.

Αυτοι που λενε ''εξω τα κομματα'' ηθελημενα ή μη στην ουσια εξυπηρετουν το συστημα και την κυριαρχη λογικη και τις παραταξεις που προσκεινται σ'αυτη.Δαπ και Πασπ κανουν τα παντα για να υλοποιειται η κυριαρχη λογικη σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.Θελουν φοιτητικους συλλογους-οργανα του αστικου κρατους και των επιχειρησεων.Μηχανισμους που στηνουν ρουσφετια,κονδυλια,μεταπτυχιακα και εξαγορα μαθηματων.

Το θεμα ειναι οτι ολο το εκπαιδευτικο συστημα καλλιεργει στο μυαλο των φοιτητων μονο ιδεες αρεστες στο καπιταλιστικο συστημα και αποκλειει ολες τις ιδεες που ειναι εχθρικες και ανατρεπτικες.Και μην ξεχνατε οτι ο τυπος,η τηλεοραση και το πανεπιστημιο που διαμορφωνουν τη κοινη γνωμη και καθοριζουν τη σκεψη του εθνους.

Και αυτο θελουν να πετυχουν να διαμορφωσουν ανθρωπους που να μη σηκωνουν κεφαλι.

Οταν λενε λοιπον εξω τα κομματα εννουν εξω ολες οι πολιτικες και οι ιδεολογιες που ειναι εχθρικες για το συστημα.

Ολη η παιδεια μια προικα

http://www.youtube.com/watch?v=yiSlM9xa1rU&feature=related

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δε μου λες βρε Μιχαλάκη, στο Πανεπιστήμιο που σπούδασες στη Βουλγαρία είχε φοιτητικές παρατάξεις;

Εκεί τολμούσες να κολλάς αφίσες στους τοίχους; ΟΧΙ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το θεμα ειναι οτι ολο το εκπαιδευτικο συστημα καλλιεργει στο μυαλο των φοιτητων μονο ιδεες αρεστες στο καπιταλιστικο συστημα και αποκλειει ολες τις ιδεες που ειναι εχθρικες και ανατρεπτικες.Και μην ξεχνατε οτι ο τυπος,η τηλεοραση και το πανεπιστημιο που διαμορφωνουν τη κοινη γνωμη και καθοριζουν τη σκεψη του εθνους.

+10!

Με κάλυψες πάλι... ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Παντού υπάρχουν σύλλογοι, εκπρόσωποι κλπ. Αλλού τα πράγματα είναι πιο προσωποκεντρικά: http://www.ulu.co.uk/elections/

http://www.leedsuniversityunion.org.uk/yourreps/studentexec/ Η Harriet μπορεί να σας βοηθήσει με τα sexual and mental health προβλήματά σας emsly

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.