Sovereign Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 (edited) Νταξ, τις τελευταίες μέρες αυτός ο περίεργος τύπος με το nick trivialx με έχει αφήσει άναυδο με την κουλαμάρα που κουβαλάει. Έχει αποτρελαθεί τελείως! Γενικά έχει αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς κυβερνητικούς και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στο πάνθεον της βλακείας, την παρέα της αλλοφροσύνης, το Άβαλον της ασοβαρότητας! Κυβέρνηση rules και καλωσορίζει το καινούριο της μέλος, Υπουργό της Ασημαντότητας X (working title) , trivialx!!! Edited July 10, 2007 by Sovereign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 Kαλώς μας ήρθες άγνωστε-trivialΧ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trivialx Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 Ωραία, δηλαδή με βάλατε στην ίδια ομάδα με αυτόν τον αντιπαθέστατο τύπο που έχει την άλλη οργάνωση του forum (αυτήν την αποτυχημένη...ξέρετε ε??? :shoot: ) και με αυτόν τον άλλο με τα 35 ψευδώνυμα που έχω αναμετρηθεί καμιά 45 φορές στον στίβο της οθόνης? ..και γενικά με βάλατε μέσα στην κλίκα σας γιατί ξέρατε ότι ετοίμαζα καινούργια οργάνωση(αντιπολιτευτικού χαρακτήρα) καλά σας, έλειψα δύο μέρες με τους συνεργάτες μου, ανεβήκαμε μέχρι τους πρόποδες τηε Πεντέλης (μετά τέλειωσε η βενζίνη) και μετά από ατελείωτες συνομιλιές αποφασίσαμε ότι θα δεχτώ την προσκληση και το wellcome όχι σαν τιμή ,αλλά σαν τιμωρία. Απλά έχω και μερικά αιτήματα μιας και μου δίνεται η ευκαιρία: 1.θέλω κωδικούς 2.θέλω να στηρίζεται τις φατσουλοεπιθέσεις μου 3.θέλω να παρει ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα 4.θέλω να κοιμηθώ με την Bellucci (μόνο να κοιμηθούμε μαζί...δεν θα κάνουμε τίποτα....υπόσχομαι) 5.θέλω 20 ευρώ (άσχετο :banghead: ) αυτά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted December 12, 2003 Author Report Share Posted December 12, 2003 Εγώ βάζω τα 20 euros. Άλλος? :shocked: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 trivialx λυπάμαι ....αλλά να...πώς να στο πώ :roll: ....δε μπορώ να κοιμηθώ μαζί σου!!! :amstupid: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor-x Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 Μουαχαχα.....εσύ φταίς ρε trivial,που δεν κατονόμασες ποια Bellucci... την Monica,ή την Mariza? :doa07: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trivialx Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 την Monica.... νομίζω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted December 14, 2003 Report Share Posted December 14, 2003 .... νομίζω... Tο 'ξερα οτι δεν είσαι σίγουρος.... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trivialx Posted December 14, 2003 Report Share Posted December 14, 2003 .... νομίζω... Tο 'ξερα οτι δεν είσαι σίγουρος.... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted December 25, 2003 Report Share Posted December 25, 2003 4.θέλω να κοιμηθώ με την Bellucci (μόνο να κοιμηθούμε μαζί...δεν θα κάνουμε τίποτα....υπόσχομαι) .....Με φώναξε κανείς;;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trivialx Posted December 25, 2003 Report Share Posted December 25, 2003 4.θέλω να κοιμηθώ με την Bellucci (μόνο να κοιμηθούμε μαζί...δεν θα κάνουμε τίποτα....υπόσχομαι) .....Με φώναξε κανείς;;;;; .......όχι εγώ.... .πάντως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΛ1964 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Τριβιαλ –Ξ έτσι ξαφνικά μπήκες στις ζώες μας . Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένους μας κάνεις. :splaaaats: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Καλέ Φώτη έχεις χαζέψει? Που το ξέθαψες αυτό εδώ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostask19 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Ρε θηρίο, τόπικ από τον 12/2003;;;;;;; Πρέπει να είναι ρεκόρ για το φόρουμ.. (τι μου θύμισες... ήμουνα φαντάρος τότε... με συγκίνησες.... σνιφ...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Και εγώ ψαράκι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemence Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 και εγώ μόλις είχα τελειώσει από παθολογία ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostask19 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 α ρε Φωτη - η μηχανή του χρόνου είσαι λέμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agomahodas Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 ...μιλάμε για πάαααααρα πολύ ελεύθερο χρόνο!!!!! πάρα πάαααααρα πολύ!!!! ...πήρανε και το κύπελο και τον απόκαμε ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (τι μου θύμισες... ήμουνα φαντάρος τότε... με συγκίνησες.... σνιφ...) Ψαααααααααααααααααρι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olizyz Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 πω! πω! τι μου θυμίσατε τώρα και εμένα....12/03...χμ...τότε έβαζα τα θεμέλια για το μέλλον ...το σήμερα δλδ που με τυραννάει... έδιωχνα κόσμο τότε...δεν ταίριαζε με το πρόγραμμα μου ...ματαιόδοξη όπως πάντα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioan Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Wellcome or welcome? It's NOT the same thing... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 αχ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LILLIAN Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Κάαααααποτε ήμαστε τρείς κι ο κούκος εδωπέρα και το όνομά μας ηταν Κυβέρνηση.... τώρα πια έχουν όλοι πτυχία και βρίσκονται διασκορπισμένοι! Αχ,τι μου θυμίσατε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Κάαααααποτε ήμαστε τρείς κι ο κούκος εδωπέρα και το όνομά μας ηταν Κυβέρνηση.... τώρα πια έχουν όλοι πτυχία και βρίσκονται διασκορπισμένοι! Αχ,τι μου θυμίσατε! ειπαμε κομμενα τετοια σχολια.συγκινουμαι και κλαιω!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts