Jump to content

18ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας


18esfie.gr

Recommended Posts

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) για 18η συνεχή χρονιά διοργανώνει το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε.), 4-6 Μαΐου 2012, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Έπειτα από 17 συνεχή χρόνια διοργάνωσης, το Ε.Σ.Φ.Ι.Ε. έχει πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των Φοιτητών Ιατρικής και αποτελεί αναμφισβήτητα μια κορυφαία φοιτητική επιστημονική εκδήλωση. Φοιτητές των Σχολών Υγείας από ολόκληρη τη χώρα αλλά και μέλη του Διδακτικού & Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) τιμούν κάθε χρόνο το συνέδριο με την παρουσία τους, καθιστώντας το μία από τις μεγαλύτερες, τόσο σε πλήθος όσο και σε ποιότητα, συναντήσεις ιατρών.

Φέτος το Ε.Σ.Φ.Ι.Ε. παρουσιάζεται με ένα ανανεωμένο, λιτό και επαγγελματικό χαρακτήρα, άψογη οργάνωση , ακολουθώντας τα πρότυπα των παγκόσμιων συνεδρίων. Στόχος του συνεδρίου η περεταίρω εκπαίδευση και ενημέρωση των φοιτητών ιατρικής για τα νεότερα δεδομένα της ιατρικής επιστήμης καθώς και η ενεργός συμμετοχή τους στο συνέδριο με την παρουσίαση εργασιών. Συγκεκριμένα, το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει Στρογγυλές Τράπεζες, Διαλέξεις, Προφορικές και Αναρτημένες Ανακοινώσεις, Κλινικά Φροντιστήρια (BLS/ ALS) και Δορυφορικές Εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή και φοιτητών του εξωτερικού, στα πλαίσια του 6ου Διεθνούς Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδος. Επίσης οι φοιτητές ιατρικής έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα Ιατρικής Γνώσης, ένα διαγωνισμό εφ όλης της ύλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του συνεδρίου www.18esfie.gr. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.