Jump to content

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ-Νοσοκομεια για Ειδικοτητα


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το φορουμ!Ενας φιλος διοριζεται για Παθολογια κι ηρθε επιτελους η ωρα να δηλωσει νοσοκομεια για Καρδιολογια.Θα θελα πραγματικα την βοηθεια σας:

1)Εκτος απ το κλασσικο Ιπποκρατειο με την απαγορευτικη αναμονη,ποια αλλα νοσοκομεια προτεινετε απ την εμπειρια σας ως ικανοποιητικα για ειδικοτητα καρδιολογιας. Κατα προτιμηση Βορεια Προαστεια ,μικρο χρονο αναμονης και καλη εκπαιδευση.

2)Αν γνωριζω καλα,στην Αθηνα μονο το Πατησιων δινει μερικη(2 χρονια).Γνωριζει κανεις αν αξιζει η αναμονη,γιατι γνωριζω οτι πολλα περιφερειακα εχουν κενες θεσεις.Τελος απο τα κοντινα περιφερειακα νοσοκομεια(πχ Χαλκιδα,Κορινθος,Αργος)ποιο πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.Πιστευω οτι κι αλλα παιδια θα βοηθηθουν με τις απαντησεις σας.Συγχαρητηρια για την δουλεια στο φορουμ.

Τροποποιήθηκε από eidikeumenos k trelamenos
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φίλε ειδικευμένε,πες στον φίλο σου να μην ανησυχεί με τέτοιες κουταμάρες!Ούτως ή άλλως τον Σεπτέμβρη θα περάσει ο Λοβέρδος εξετάσεις για την απόκτηση ειδικότητος και πλέον αυτές θα αποφασίσουν που θα περάσει(και άμα περάσει πουθενά)ο δικός σου!Επομένως ας μην χαλάει το παλληκάρι φαιά ουσία για να ψάχνει τόσο λεπτομερώς τέτοια πράγματα!Καλύτερα να ψάξει για να βρει κανένα φτηνό στουντιάκι...που λέει ο λόγος...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φίλε ειδικευμένε,πες στον φίλο σου να μην ανησυχεί με τέτοιες κουταμάρες!Ούτως ή άλλως τον Σεπτέμβρη θα περάσει ο Λοβέρδος εξετάσεις για την απόκτηση ειδικότητος και πλέον αυτές θα αποφασίσουν που θα περάσει(και άμα περάσει πουθενά)ο δικός σου!Επομένως ας μην χαλάει το παλληκάρι φαιά ουσία για να ψάχνει τόσο λεπτομερώς τέτοια πράγματα!Καλύτερα να ψάξει για να βρει κανένα φτηνό στουντιάκι...που λέει ο λόγος...

Σωστόόός - :D :D :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

φιλτατοι επειδη τα ανωθεν παραμενουν ακομη σε φιλολογικο επιπεδο,ας επικεντρωθουμε στην ουσια των ερωτηματων,χωρις βεβαια να υποτιμω τον εργασιακο μεσαιωνα που προμηνυεται για τους νεους ειδικευομενους με την κυβερνηση του κατοχικου Μνημονιου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ξερει κανεις τι παιζει σισμανογλειο?

Ειδικευμένε (λέμε τώρα) γιατι δε ρωτάει ο ίδιος ο φίλος σου και έβαλε εσένα να ασχοληθείς με τόση θέρμη? Αγκύλωση έχει?

υγ: το fight club και το hide and seek πρεπει να ειναι απο τις αγαπημενες σου ταινιες.

emgoalemgoalemgoal

Τροποποιήθηκε από sekaris
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ : Με διαφορά η καλύτερη και πλέον οργανωμένη κλινική που υπάρχει στην Ελλάδα. Με συγγραφικό και επιστημονικό έργο απλησίαστο. Επι Τούτουζα ανέβηκε και επι Στεφανάδη εκτοξεύτηκε. Εξαιρετικά τα περισσότερα εργαστήρια τους. Αν δεν κάνω λάθος, το 2008 ήταν η κλινική με τις περισσότερες διεθνείς δημοσιεύσεις στο τομεά της καρδιολογίας στην Ευρώπη! Αν έχεις επώνυμο καλό και χρόνο να περιμένεις πήγαινε Ιπποκράτειο, θα βρεθείς στην Ά Πανεπιστημιακή και πιθανόν θα ξεκινήσεις διατριβή, αν δεν έχεις σε περιμένει ο Καλικάζαρος .

ΑΤΤΙΚΟ : Καλό επίσης αλλά δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του μετά την αποχώρηση του Κρεμαστινού, για μένα σε μεταβατικό στάδιο. Ατού η Β’ Πανεπιστημιακή και το υλικό της (Λεκάκης, Φιλιππάτος, Παρασκευαίδης, κτλ ) και φυσικά το πειβάλλον εργασίας. Ίσως λιγο πιο αυστηρά τα πράγματα τώρα επι Νανά για τους ειδικευόμενους.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: Δυο κλινικές, από τις οποίες η μια του Μανώλη σχετικά καλύτερη, σε περιμένει πολύ μα πάρα πολύ δουλειά , από επιστημονικό έργο μέτρια πράγματα λόγω φόρτου εργασίας. Όταν τελειώσεις θα βγεις αναγκαστικά καρδιολόγος άνω του μετρίου ακόμα κι αν διάβασες μόνο τους τελευταίους 6 μήνες της ειδικότητας. Από άποψη απόκτησης κλινικής εμπειρίας δεν συγκρίνεται με κανένα στην Ελλάδα. Όποιος αντέξει στα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού δεν φοβάται τίποτα. Επιπλέον ατού η καρδιοχειρουργική κλινική του Χαρίτου.

ΩΝΑΣΕΙΟ : Ηταν εξαιρετικό, αλλά από το 2007 μετά παραμένει σε μέτρια επίπεδα δεν έχει πλέον διευθυντή καθηγητή Ά. Έχει όλους τους τομείς της καρδιολογίας , 3 αίθουσες αιμοδυναμικού , πολλά εργαστήρια κτλ. Δεν έχει επείγοντα ( δεν εφημερεύει) και επιπλέον δεν έχει παθολογική υποστήριξη ! Παραμένει όμως εξαιρετικό νοσοκομείο για να κάνεις ειδικότητα με πολύ καλό όνομα στο κόσμο .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ : Πιστεύω μόνο για όσους πήραν πτυχίο Αθήνα και πέρασαν από την εκεί Πανεπιστημιακή Θεραπευτική και επιπλέον είναι πολύ καλά διαβασμένοι. Εξαιρετικά συντηρητικό νοσοκομείο, απαιτητικές συνθήκες για τους ειδικευόμενους, εν τούτοις με πολύ καλό επιστημονικό/συγγραφικό έργο και προοπτικές. Καλό το αιμοδυναμικό.

ΤΖΑΝΕΙΟ : ‘’Φτιάχτηκε ‘’ κατά πολύ από τον Κόκκινο. Παραμένει το βασικό νοσοκομείο του Πειραιά με πάρα πολύ κίνηση. Τα τελευταία χρόνια επι Φούσα διατηρείται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Απαιτητικό πολύ για τους ειδικευόμενους, δεν συστήνεται για χαλαρή ειδικότητα.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ : Σχετικά καλό με καλό εργαστήριο, αξίζει λόγω Πυργάκη.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ : Σχετικά καλά , δυο κλινικές με καλό αιμοδυναμικό εργαστήριο.

ΛΑΙΚΟ : Επι του παρόντος μέτριο, η Γ’ Πανεπιστημιακή μόνο στα χαρτιά , λειτουργεί η κλινική του ΕΣΥ μόνο , εν τούτοις έχει προοπτικές αν αναπτυχθεί πλήρως η Γ’ Πανεπιστημιακή.

ΣΩΤΗΡΙΑ , ΕΛΠΙΣ , ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚΓ , ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ , σχεδόν ίδια , για ειδικότητα υπό ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια, με καλή κλινική εμπειρία χωρίς να υπολείπονται .Μοναδικό μείον η έλλειψη αιμοδυναμικού.

Από τα στρατιωτικά καλό το Νίμιτς με αιμοδυναμικό που δουλεύει πάρα πολύ ίσως προτείνεται για όσους θέλουν επεμβατική καρδιολογία, καλό επίσης και το 251 ακολουθεί 401 και ΝΝΑ

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, ΚΑΤ , ΙΚΑ Παπαδημητρίου, ΘΡΙΑΣΙΟ δεν έχω άποψη , εντούτοις έχουν όλα αιμοδυναμικό εργαστήριο , αλλά η σειρά που τα βάζω είναι ενδεικτική .

Πριν κλείσω να επισημάνω πρώτον οτι αυτή είναι μια απόλυτα προσωπική άποψη και δεύτερον όποιος σκέφτεται να δηλώσει Αθήνα για είδικότητα να έχει υπόψη του οτι οι εξέτάσεις για τον τίτλο της ειδικότητας της Καρδιολογίας στην Αθήνα τα τελευταία δυο χρόνια έχουν το υψηλότερο ποσοστό απόρριψης ( μόλις 40% επιτυχία).

Υ.Γ. η σειρά των νοσοκομείων, τουλάχιστον για τα 5-6 πρώτα, είναι πάλι η προσωπική μου άποψη για τη δυναμική τους και στο πόσο αξίζουν να κάνει κάποιος εκεί ειδικότητα .

Τροποποιήθηκε από dim.dim
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κατατοπιστικότατο το παραπάνω πόστ.

Ενδεχομένως να ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γιατί αναφέρεις απλώς ως "Σχετικά καλό" το Γεννηματά. Πρόκειται για το νοσοκομείο που διαθέτει την μεγαλύτερη δύναμη καρδιολογικής κλινικής στην Ελλάδα, τουλάχιστον από πλευράς ειδικευόμενων (σίγουρο αυτό) και, άρα, και κλινών (αυτό το υποθέτω, δεν το γνωρίζω, αλλά φαίνεται λογικό). Μπορείς να πεις 1-2 πράγματα παραπάνω ?

Παρεπιπτώντως, τι εννοείς "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ : Πιστεύω μόνο για όσους πήραν πτυχίο Αθήνα και πέρασαν από την εκεί Πανεπιστημιακή Θεραπευτική και επιπλέον είναι πολύ καλά διαβασμένοι. "

Τέλος, ξέρει κανείς τι παίζει στην Καρδιολογία στο Νοσοκομείο του Πύργου ?

Τροποποιήθηκε από DrCarter
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πράγματι, το Γεννηματάς έχει τους περισσότερους ειδικευόμενους, νομίζω οτι μου χε πει κάποιος συνάδελφος απο κει, οτι αντιστοιχεί ένα κρεβάτι ανα ειδικευόμενο! αν εξαιρέσεις τις μονάδες τους (έχει δυο). Τώρα για τον αν είναι η μεγαλύτερη, δεν ισχύει, είπαμε Ευαγγελισμός, απο 45 κλίνες η κάθε κλινική, τρέχα γύρευε. Προσωπικά θα έβλεπα ποια κλινική έχει αρκετούς ειδικούς κι όχι ειδικευόμενους και πίστεψε με δεν είναι οι κλινικές ουτε με τα περισσότερα κρεβάτια ούτε με τους περισσότερους ειδικευόμενους. Γνώμη μου είναι πάντως οτι παραμένει ένα καλό νοσοκομείο για ειδικότητα μετά τα πανεπιστημιακά.

Για το Αλεξάνδρα, έχει πολύ καλή φήμη μεταξύ των καρδιολόγων, αξίζει πολύ, αλλά είναι για σκληροπυρηνική ειδικότητα. Απο αυτούς που έχω γνωρίσει απο κει, προέκυψαν αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Αν έχεις κάνει εκεί παθολογία και θεραπευτική, γνωρίζεις το κλίμα που επικρατεί στο Αλεξάνδρα. Τέσπα δεν θα διάλεγα να πάω εκεί αν ήθελα να κάνω κάπου light ειδικότητα.

Τροποποιήθηκε από dim.dim
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πες του να μην δηλωσει αθηνα.

1)να δηλωσει τον εναν χρονο φλωρινα(εχει κενη θεση,εχει 2-4 επειγοντα ανα εφημερια και εχει χρονο να διαβασει και θα μαθει υπερηχο κ εξωτερικα ιατρεια κ καρδιογραφημα

2)να δηλωσει το πληρες τμημα σε παπαγεωργιου ή παπανικολαου ή αχεπα αψογο περιβαλλον ,θα μαθει,καλα επειγοντα,και ακομπλεξαριστος κοσμος κ πολιτες κ επιμελητες.

3)οι εξετασεις ειδικοτητας ειναι για πλακα σε σχεση με της αθηνας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Τέλος, ξέρει κανείς τι παίζει στην Καρδιολογία στο Νοσοκομείο του Πύργου ?

Δεδομένου ότι θα κάνεις το μεγαλύτερο κομμάτι της ειδικότητας αλλού... η Καρδιολογική του Πύργου είναι καλή για ένα χρόνο! Η κλινική διαθέτει Μονάδα Εμφραγμάτων στην οποία γίνεται ενίοτε καμιά θρομβόλυση και φαρμακευτική ανάταξη αρρυθμιών. Αιμοδυναμικό εργαστήριο δεν υπάρχει και οι στεφανιογραφίες γίνονται στο Γ.Ν.Ρίου (θα δεις παρακάτω τι σημαίνει αυτό...) Στο ΤΕΠ υπάρχει μια καλή κίνηση, ούτε τόση πολύ ώστε να μην αντέχεις, ούτε τόση λίγη ώστε να μη βλέπεις περιστατικά (το νοσοκομείο του Πύργου καλύπτει ουσιαστικά όλο το Νομό Ηλείας, όσον αφορά τα καρδιολογικά περιστατικά). Εφημερεύει συνήθως ένας ειδικευόμενος στο ΤΕΠ, με έναν αγροτικό για την κλινική (και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει...) και έναν επιμελητή.

Στα μείον της κλινικής η πολλή γραφειοκρατία. Αν δεν είσαι για τέτοια, μη δηλώσεις, θα κόψεις φλέβα. Επίσης μπορεί να υπάρχει διακομιδή (συνήθως για στεφανιογραφία) σχεδόν σε καθημερινή βάση. Συνήθως όλη αυτή τη λάτζα την κάνει ο αγροτικός που βρίσκεται στο τρίμηνο (βοήθειά μας!), αλλά όταν δεν υπάρχει αγροτικός και ειδικά τώρα αν εφαρμοστεί η μηνιαία προεκπαίδευση, καταλαβαίνεις...

Αν δεν είσαι από Πύργο... ο νομός Ηλείας έχει ωραίες παραλίες για το καλοκαίρι και από νυχτερινή ζωή όλο και κάτι παίζει! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...
  • 9 months later...
  • 1 year later...

Παιδια λετε για καρδιολογια στην αθηνα βλεπω... Ολα καλα, αλλα η αναμονη μεγαλη (οπως κ στ αλλα). Τι λετε για πολλες πολεις που δινουν πληρες καρδιολογια με μικρη αναμονη? Πχ Πατρα,Γιαννενα κτλ εκει δε γινεται να μαθεις καλα?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, πού είναι καλύτερα να δηλώσει κάνεις για ειδικότητα Καρδιολογίας στη Θεσσαλονίκη? Οποιαδήποτε πληροφορία για τις καρδιολογικες κλινικές είναι χρήσιμη! Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, πού είναι καλύτερα να δηλώσει κάνεις για ειδικότητα Καρδιολογίας στη Θεσσαλονίκη? Οποιαδήποτε πληροφορία για τις καρδιολογικες κλινικές είναι χρήσιμη! Ευχαριστώ πολύ!

Γνωρίζει κάποιος κάτι επι του θέματος;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 months later...

Συνάδελφοι πιστεύετε ότι η καρδιολογική του Τζανείου είναι καλή κλινική για ειδικότητα; Οι επιμελητές και διευθυντές είναι οκ;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...
On ‎20‎/‎8‎/‎2011 at 5:11 ΜΜ, dim.dim said:

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ : Με διαφορά η καλύτερη και πλέον οργανωμένη κλινική που υπάρχει στην Ελλάδα. Με συγγραφικό και επιστημονικό έργο απλησίαστο. Επι Τούτουζα ανέβηκε και επι Στεφανάδη εκτοξεύτηκε. Εξαιρετικά τα περισσότερα εργαστήρια τους. Αν δεν κάνω λάθος, το 2008 ήταν η κλινική με τις περισσότερες διεθνείς δημοσιεύσεις στο τομεά της καρδιολογίας στην Ευρώπη! Αν έχεις επώνυμο καλό και χρόνο να περιμένεις πήγαινε Ιπποκράτειο, θα βρεθείς στην Ά Πανεπιστημιακή και πιθανόν θα ξεκινήσεις διατριβή, αν δεν έχεις σε περιμένει ο Καλικάζαρος .

 

ΑΤΤΙΚΟ : Καλό επίσης αλλά δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του μετά την αποχώρηση του Κρεμαστινού, για μένα σε μεταβατικό στάδιο. Ατού η Β’ Πανεπιστημιακή και το υλικό της (Λεκάκης, Φιλιππάτος, Παρασκευαίδης, κτλ ) και φυσικά το πειβάλλον εργασίας. Ίσως λιγο πιο αυστηρά τα πράγματα τώρα επι Νανά για τους ειδικευόμενους.

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: Δυο κλινικές, από τις οποίες η μια του Μανώλη σχετικά καλύτερη, σε περιμένει πολύ μα πάρα πολύ δουλειά , από επιστημονικό έργο μέτρια πράγματα λόγω φόρτου εργασίας. Όταν τελειώσεις θα βγεις αναγκαστικά καρδιολόγος άνω του μετρίου ακόμα κι αν διάβασες μόνο τους τελευταίους 6 μήνες της ειδικότητας. Από άποψη απόκτησης κλινικής εμπειρίας δεν συγκρίνεται με κανένα στην Ελλάδα. Όποιος αντέξει στα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού δεν φοβάται τίποτα. Επιπλέον ατού η καρδιοχειρουργική κλινική του Χαρίτου.

 

ΩΝΑΣΕΙΟ : Ηταν εξαιρετικό, αλλά από το 2007 μετά παραμένει σε μέτρια επίπεδα δεν έχει πλέον διευθυντή καθηγητή Ά. Έχει όλους τους τομείς της καρδιολογίας , 3 αίθουσες αιμοδυναμικού , πολλά εργαστήρια κτλ. Δεν έχει επείγοντα ( δεν εφημερεύει) και επιπλέον δεν έχει παθολογική υποστήριξη ! Παραμένει όμως εξαιρετικό νοσοκομείο για να κάνεις ειδικότητα με πολύ καλό όνομα στο κόσμο .

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ : Πιστεύω μόνο για όσους πήραν πτυχίο Αθήνα και πέρασαν από την εκεί Πανεπιστημιακή Θεραπευτική και επιπλέον είναι πολύ καλά διαβασμένοι. Εξαιρετικά συντηρητικό νοσοκομείο, απαιτητικές συνθήκες για τους ειδικευόμενους, εν τούτοις με πολύ καλό επιστημονικό/συγγραφικό έργο και προοπτικές. Καλό το αιμοδυναμικό.

 

ΤΖΑΝΕΙΟ : ‘’Φτιάχτηκε ‘’ κατά πολύ από τον Κόκκινο. Παραμένει το βασικό νοσοκομείο του Πειραιά με πάρα πολύ κίνηση. Τα τελευταία χρόνια επι Φούσα διατηρείται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Απαιτητικό πολύ για τους ειδικευόμενους, δεν συστήνεται για χαλαρή ειδικότητα.

 

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ : Σχετικά καλό με καλό εργαστήριο, αξίζει λόγω Πυργάκη.

 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ : Σχετικά καλά , δυο κλινικές με καλό αιμοδυναμικό εργαστήριο.

 

ΛΑΙΚΟ : Επι του παρόντος μέτριο, η Γ’ Πανεπιστημιακή μόνο στα χαρτιά , λειτουργεί η κλινική του ΕΣΥ μόνο , εν τούτοις έχει προοπτικές αν αναπτυχθεί πλήρως η Γ’ Πανεπιστημιακή.

 

ΣΩΤΗΡΙΑ , ΕΛΠΙΣ , ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚΓ , ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ , σχεδόν ίδια , για ειδικότητα υπό ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια, με καλή κλινική εμπειρία χωρίς να υπολείπονται .Μοναδικό μείον η έλλειψη αιμοδυναμικού.

 

Από τα στρατιωτικά καλό το Νίμιτς με αιμοδυναμικό που δουλεύει πάρα πολύ ίσως προτείνεται για όσους θέλουν επεμβατική καρδιολογία, καλό επίσης και το 251 ακολουθεί 401 και ΝΝΑ

 

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, ΚΑΤ , ΙΚΑ Παπαδημητρίου, ΘΡΙΑΣΙΟ δεν έχω άποψη , εντούτοις έχουν όλα αιμοδυναμικό εργαστήριο , αλλά η σειρά που τα βάζω είναι ενδεικτική .

 

Πριν κλείσω να επισημάνω πρώτον οτι αυτή είναι μια απόλυτα προσωπική άποψη και δεύτερον όποιος σκέφτεται να δηλώσει Αθήνα για είδικότητα να έχει υπόψη του οτι οι εξέτάσεις για τον τίτλο της ειδικότητας της Καρδιολογίας στην Αθήνα τα τελευταία δυο χρόνια έχουν το υψηλότερο ποσοστό απόρριψης ( μόλις 40% επιτυχία).

 

Υ.Γ. η σειρά των νοσοκομείων, τουλάχιστον για τα 5-6 πρώτα, είναι πάλι η προσωπική μου άποψη για τη δυναμική τους και στο πόσο αξίζουν να κάνει κάποιος εκεί ειδικότητα .

Είμαι τελειόφοιτος και θέλω να ρωτήσω ποια νοσοκομεία της Αθήνας είναι τα καλύτερα στην Καρδιολογία από άποψη εκπαίδευσης και πρακτικής εκμάθησης κυρίως.Το Ωνάσειο ως όνομα ακούγεται καλό,είναι όμως και στην πράξη?Μήπως δεν ακουμπά ασθενή ο ειδικευόμενος και ασχολείται μόνο με γραφειοκρατία?Από τα υπόλοιπα,Ιπποκράτειο,Αττικό,Ευαγγελισμός τι παίζει?Εχετε να προτείνετε κάποιο?Με ενδιαφέρει κυρίως ο τομέας της επεμβατικής

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Καλησπέρα,  γνωρίζει κανείς περισσότερα σχετικά με  την ειδικότητα Καρδιολογιας στο " Αλεξάνδρα "; Από την άποψη κυρίως των  περιστατικων,κλινικής εμπειρίας και φορτου εργασίας. 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Γειά σας! Θέλω να ρωτήσω για νοσοκομεία Αθήνας για καρδιολόγια, αν ξέρει κάποιος. Δε με ενδιαφέρει να είναι χαλαρή ειδικότητα, θέλω να είναι καλά, να εχει δουλειά, καλούς επιμελητές κ να μαθαίνεις. Το κύριο πρόβλημα που μου περιορίζει τις επιλογές είναι ότι το αποφάσισα λιγο αργά μετά το αγροτικό αρα δε θα ήθελα να έχει πολλή αναμονή αλλά χωρίς να "θυσιαστει" η ποιότητα της εκπαίδευσης. Αν έχει κάποιος άποψη από Ευαγγελισμό, Ερυθρό σταυρό που έχουν αξιοπρεπή αναμονή, θα το εκτιμούσα! Κ για οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο γνωρίζετε φυσικά. Ευχαριστώ πολύ! 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.