Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Transformers 3: Dark of the Moon


Recommended Posts

Blockbuster night κανείς; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο αυτή την περίοδο από το Transformers σε 3D (άντε, ίσως το Χάρι Πότερ). Η ταινία δεν αντέχει σε κριτική. Η υπόθεση είναι απλή σε τελική ανάλυση και καταλήγει στην προαιώνια μάχη Autobots και Decepticons. Εύκολα πράγματα που οδηγούν σε μια ρομποτική εποποιία, θάψιμο από σύσσωμους τους κριτικούς και παθιασμένη αγάπη απο το κοινό, που έχει κάνει τους Τρανσφόρμερ τη 18η εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών. Η παρουσία της Rosie (http://en.wikipedia.org/wiki/Rosie_Huntington-Whiteley) στη θέση της Megan Fox είναι θετικότατη. Η Rosie κατηγορήθηκε από τους οχτρούς της ότι κάνει τη Μέγκαν να μοιάζει τουλάχιστον Μέρυλ Στριπ, αλλά αυτό είναι μύθος: στην πραγματικότητα μπροστά στην 3η συνέχεια των Transformer, οι δυο πρώτες πλησιάζουν το "Όσα παίρνει ο άνεμος" από πλευράς ηθοποιών.

Να μη σας αποτρέψει αυτό. Τα ρομποτ δεν ξέρουν να παίζουν θέατρο. Το T3 είναι 2 ώρες και 37 λεπτά επικών ειδικών εφέ, τρομερού 3D και δε χρειάζεται να ξέρει να παίζει η γκόμενα του Jason Statham για να την απολαύσετε!

001popcom[1].gif001popcom[1].gif001popcom[1].gif001popcom[1].gif,5/5

Wikipedia: http://en.wikipedia....ark_of_the_Moon

IMDB 6.7/10: http://www.imdb.com/title/tt1399103/

Rotten Tomatoes 36%: http://www.rottentom...rk_of_the_moon/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ταινια δεν την παλευει, ειδικα αν εισαι γυναικα και στρειτ και δεν εχεις να χαζευεις καμια γκομενιτσα που τρεχει περα δωθε με το αλεκιαστο λευκο σακακι της και τα δεκαποντα τακουνια της, ενω ο κοσμος γυρω της διαλυεται (και μουτζουρωνεται, το κυριοτερο). Μακρια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.