Jump to content

παραιτηση απο ειδικοτητα ερωτηση


dr.eliot

Recommended Posts

εχω ξεκινησει τον πρωτο χρονο απο το ειδικο μερος κ στο νοσοκομειο που ειμαι δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος.θελω να ρωτησω επειδη υπαρχουν θεσεις για τον εναν αυτο χρονο κ σε αλλα νοσοκομεια που ειναι κενες επειδη αυτοι που ειναι στη λιστα δεν εχουν τελειωσει ακομα με την παθολογια τους.μπορω να παω σε καποιο απο αυτα να συνεχισω;;τι κανω παραιτουμαι κ δηλωνω εκει;;μπορω ;ξερει κανεις την διαδικασια;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 months later...

Μια ακομη ερωτηση συναδελφοι, αν μπορει να βοηθησει καποιος : ξεκινησα το μερικο κομματι της ειδικοτητας σε νοσοκομειο που δινει εξι μηνες αλλα απ' οτι βλεπω προκειται να ανοιξει η θεση μου για πληρη ειδικοτητα πριν ολοκληρωσω το μερικο κομματι. Δεν θελω να παρω ανακληση. Μπορω να παραιτηθω απο το μερικο και να αποδεχτω τον διορισμο μου στο πληρες χωρις να εχω καθολου κυρωσεις?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δε μπορείς να ζητήσεις ανάκληση.

Είσαι υποχρεωμένη να παραιτηθείς και να διοριστείς στο νοσοκομείο που δίνει την πλήρη ειδικότητα. Αν επιθυμείς μπορείς να παραιτηθείς και νωρίτερα χωρίς κυρώσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 7 months later...

τελικά γίνεται να παραιτηθείς από ένα νοσοκομείο που δίνει μερικό τμήμα ειδικότητας και να δηλώσεις σε ένα άλλο που δίνει πάλι μερικό τμήμα ειδικότητας??

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.