Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] ΣΕΞ ΒΟΜΒΕΣ


Recommended Posts

Αποφάσισα να γράψω μερικές κριτικές για τις "επικές" ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια, καθώς φαίνεται ότι το κινηματογραφικό τμήμα του Greekmeds έχει ατονήσει μετά τη φυγή στο εξωτερικό πολλών σινεφίλ... Σε λίγο ο κόσμος θα νομίσει ότι οι γιατροί δε βλέπουμε Blu-Ray στις εφημερίες!

Παρότι ο πειρασμός είναι μεγάλος να γράψω για το The Fashionistas (2002), θα αφήσω αυτό το κλασικό έργο παράμερα προκειμένου να ασχοληθώ με κάτι πιο "κατάλληλο".

Το Hard Breakers είναι μια κωμωδία που προσπαθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει. Καταρχήν είναι η φαντασίωση κάθε αρσενικού: δυο θεογκόμενες που αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μπουν στο ρόλο του κυνηγού αντρών κυριολεκτικά! Τους βαράνε κατακέφαλα, τους πηγαίνουν σπίτι και σχεδόν τους βιάζουν! Η Alexis και η Lindsay είναι ξανθιές, με μεγάλα πλαστικά μπαλκόνια και πολύ περιορισμένης ευθύνης, δεν κόβουν δεν κόβουν. Είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους! Έχουν και Tia Carrere για support,

Το βασικό πρόβλημα της ταινίας είναι ότι η υπόθεση είναι βασικά για τσόντα, και ίσως ούτε καν για τσόντα. Η Τζούλια είχε καλύτερο σεναριογράφο, και στην πρώτη ταινία (με το τρικάμερο) καλύτερο σκηνοθέτη. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογία που τοποθετεί το Hard Breakers οριακά έξω από τις 100 χειρότερες ταινίες όλων των εποχών (ισοβαθμεί με τον πάτο στο IMDB). Δύσκολα θα αποφύγετε το Fast Forward στο τηλεκοντρόλ, ή το ταυτόχρονο web surfing ή οτιδήποτε άλλο. Από αυτό και μόνο πρέπει να καταλάβετε ότι ο χρόνος είναι επένδυση και άλλες ταινίες δείχνουν καλύτερα το ταλέντο των (ομολογουμένως αξιόλογων) πρωταγωνιστριών. Δε θα σταθώ στο Alvin and the Chipmunks (2007) για την Cameron Richardson αλλά θα προτείνω το εξωτικό και εξωπραγματικό Rise: Blood Hunter (2007), όπου δείχνει τα ταλέντα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Sophie Monk έχει μακρά προϊστορία σε b-movies, μεταξύ άλλων το Sex and Death 101 (2007), το Click! (2006), το Date Movie (2006)... Μη δείτε κανένα απ'αυτά!

IMDB: 2.6/10 http://www.imdb.com/title/tt1220627/

Rotten Tomatoes: 14% http://www.rottentomatoes.com/m/hard_breakers_2010/

DVD (Ελλάδα): http://www.hollywoodent.gr/index.php?section=movies&item=HARD_BREAKERS

001popcom[1].gif/5 με δυσκολία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.