Jump to content

Civilservant's topic


civilservant

Recommended Posts

Date: Wed, 8 Jun 2011 22:42:11 +0300

Subject: ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!

From: hliahtidaix@gmail.com

Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.

Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση "επαναστάσεων" ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου". Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.

Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποιά τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά;

Α: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες ελβετικές τράπεζες εκείνο τον καιρό και ο δολοφονηθέντας ήταν πρόεδρος τριτοκοσμικής χώρας. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί θα κινδυνέψει η ζωή μου.

Ε: Και δεν μπορείτε να κατονομάσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;

Α: Όχι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Είμασταν πολλά άτομα στη συνάντηση. Το πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις πληρωμές σε μετρητά ήρθε και μας ρώτησε εάν επιτρεπόταν η πληρωμή τόσο μεγάλου ποσού σε μετρητά σε εκείνο το πρόσωπο και ο διευθυντής εξήγησε την κατάσταση ενώ όλα τα μέλη έδωσαν την έγκρισή τους.

Ε: Συνέβαινε συχνά αυτό; Ήταν κάποιος "κρυφός" πόρος;

Α: Ναι. Αυτός ήταν ένας ειδικός πόρος ο οποίος διαχειριζόταν σε ειδική τοποθεσία στην τράπεζα όπου έφθαναν κωδικοποιημένες όλες οι επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν οι πληρωμές συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά για δολοφονίες προσώπων, χρηματοδότηση "επαναστάσεων" και απεργιών και χρηματοδότηση κάθε είδους πολιτικού κόμματος. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αναμειγνύονται ευθέως. Εννοώ ότι αυτοί έδιναν τις διαταγές δολοφονίας.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε ποιά χρονιά ή ποιά δεκαετία συνέβησαν αυτά;

Α: Κατά τη δεκαετία του 80.

Ε: Είχατε πρόβλημα με αυτή την κατάσταση;

Α: Ναι, μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο, παραιτήθηκα από την τράπεζα. Αν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, θα με εντοπίσουν. Διάφορες μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν διαταγές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε να πληρώσουμε βάσει οδηγιών ξένων δυνάμεων, δολοφονίες προσώπων που έδειχναν ανυπακοή στις διαταγές της Μπίλντερμπεργκ, του ΔΝΤ ή της Παγκοσμίου Τράπεζας για παράδειγμα.

Ε: Αυτή είναι μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Γιατί νιώθετε τώρα την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω;

Α: Επειδή η Μπίλντερμπεργκ συναντάται στην Ελβετία. Επειδή η πλανητική κατάσταση χειροτερεύει. Και επειδή οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες συμμετέχουν ενεργά σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκτός ισολογισμών. Τα ποσά είναι πολλαπλάσια από αυτά που αναφέρονται επισήμως. Δεν καταγράφονται και συμβαίνουν χωρίς φορολόγηση. Τα ποσά περιέχουν πολλά μηδενικά. Τεράστια ποσά!

Ε: Δισεκατομμύρια;

Α: Πολύ περισσότερα! Τρισεκατομμύρια, τελείως "μαύρα", παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μία τεράστια κλοπή από όλους μας. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι κατάφορα ενάντια στις ελβετικές αξίες(!), όπως ουδετερότητα, ειλικρίνεια και καλή πίστη. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι συζητήσεις που ελάμβαναν χώρα ήταν κάθετα αντίθετες στις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι ντόπιοι πια, είναι ξένοι, στην πλειονότητα τους αγγλοσάξονες, είτε αμερικάνοι, είτε άγγλοι, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δε σέβονται τις αξίες μας, είναι ενάντιοι στην άμεση δημοκρατία μας. Απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις "δουλειές" τους.

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το "τίποτα" και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.

Ε: Εννοείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, τον Ιούνιο στο St. Moritz;

Α: Ναι.

Ε: Άρα επί του παρόντος είναι σε θέση ισχύος;

Α: Ναι. Διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και την "ξαναφτιάχνουν" στην Κίνα, ενώ από την άλλη, έχουν ανοίξει ορθάνοικτες τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Οι εργάτες στην Ευρώπη αμοίβονται με όλο και λιγότερα. Ο αληθινός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.

Ε: Πιστεύετε ότι η συνάντηση στο St. Moritz έχει και συμβολική αξία; Γιατί το 2009, διεξήχθη στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και κοιτάξτε τί έπαθαν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία θα περάσει τα ίδια;

Α: Ναι. Η Ελβετία είναι από τις σημαντικότερες χώρες για αυτούς, επειδή υπάρχει άφθονο κεφάλαιο εδώ. Συναντώνται εδώ γιατί πέραν όλων των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που εκπροσωπεί η Ελβετία. Βλέπετε, είναι ένα εμπόδιο για αυτούς, επειδή δεν ανήκει στο ευρώ ή στην Ε.Ε., δεν ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλες κ.ο.κ. Σχετικά με τις αξίες για τις οποίες ομιλώ, δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ελβετικές τράπεζες γιατί αυτές δεν είναι ελβετικές πλέον, οι περισσότερες ελέγχονται από αμερικάνους. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που βρίσκεται στους απλούς ανθρώπους εδώ.

Σαφώς και έχει συμβολική αξία και σε σχέση με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο στόχος τους είναι μία αποκλειστική λέσχη, παντοδύναμη ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.

Ε: Πιστεύετε ότι στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργηθεί μία παγκόσμια δικτατορία, κατευθυνόμενη από τις μεγάλες διεθνείς εταιρίες μέσω κατάργησης των κυρίαρχων κρατών;

Α: Ναι και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που απέμεινε με άμεση δημοκρατία και είναι στο στόχαστρο. Εκβιάζουν με το επιχείρημα "πολύ μεγάλη για να βουλιάξει" όπως με την περίπτωση της UBS(), για να μας ισοπεδώσουν μέσω τεράστιου χρέους. Στην τελική, ίσως κάνουνε στην Ελβετία ό,τι κάνανε με την Ισλανδία, όπου χρεωκόπησαν οι τράπεζες και η χώρα αυτή καθεαυτή.

Ε: Και επίσης, να την εντάξουν στην Ε.Ε.;

Α: Βεβαίως. Η Ε.Ε. βρίσκεται υπό τη σιδηρά επιτήρηση της Μπίλντερμπεργκ.

Ε: Πως μπορεί να ανατραπεί αυτό το σχέδιο;

Α: Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως στην υπόθεση. Ξεσκεπάστε τους. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρη διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλες τις κοινωνικές πτυχές.

Ε: Αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει και μια σωστή πλευρά στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα και ότι μερικές από τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες χρησιμοποιούν το οικονομικό σύστημα για παράνομες δραστηριότητες.

Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους με τις αγγλοσαξονικές αξίες. Να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους υπόλοιπους. Σαν κράτος, είχαμε ένα από τα πιο ορθά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως αν δείτε τις μικρές και μεσαίες ελβετικές τράπεζες. Οι μεγάλες που δρουν διεθνώς είναι το πρόβλημα, δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούνται ελβετικές.

Ε: Θεωρείτε θετικό το ότι ο κόσμος ξεσκεπάζει τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Νομίζω ότι η περίπτωση του Στράους Κοέν είναι μία καλή ευκαιρία γιατί δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Στραους Κοεν, είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλδ(σ.δ εβραίοι Rothshild) στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους. Πρέπει να ακολουθήσουνε τις εντολές γιατί αλλιώς θα τους κάνουν βούκινο και θα τους καταστρέψουν ή θα τους δολοφονήσουν. Ο Στράους Κοέν εξοντώθηκε κοινωνικά αλλά πιθανώς και θα εξοντωθεί και βιολογικά.

Ε: Από τη στιγμή που ο Άκερμαν είναι στη διευθύνουσα επιτροπή της Μπίλντερμπεργκ, έχετε τη γνώμη ότι είναι από τους μεγάλους "παίχτες" εκεί;

Α: Ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η Λαγκάρντ, η οποία θα είναι πιθανώς η επόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Μπίλντερμπεργκ, όπως και ο Σαρκοζύ και ο Ομπάμα. Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει. Μπορεί να εκτελέσουν και κάτι πολύ φρικτό για να έχουν την αφορμή.

Ε: Αυτό σας φοβίζει;

Α: Δεν είναι μόνο ο φόβος. Όπως είπα, έδιναν εντολές δολοφονίας άρα είναι ικανοί για τρομερά πράγματα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις αναταραχές στην Ελλαδα και την Ισπανία και ίσως η Ιταλία να είναι η επόμενη, τότε μπορεί να εκτελέσουν άλλο ένα Gladio(http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio). Ήμουν δίπλα στο Δίκτυο Γκλάντιο. Όπως γνωρίζετε, έφεραν τους τρομοκράτες πληρωμένους από αμερικανικό χρήμα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά με τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έλαβε χώρα μέσω του συστήματος που σας περιέγραψα.

Ε: Ο Άκερμαν ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών;

Α: (Χαμόγελο) Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα πόσο γρήγορα ανελίχθη στην κορυφή...

Ε: Τί μπορεί να γίνει για να αποκαλυφθούν;

Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις κουκκίδες, όπως του Πέρκινς που ανάφερα. Αυτοί οι τύποι έχουν στ'αλήθεια εκτελεστές που πληρώνονται με το κεφάλι. Μερικοί πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν στήσει ένα ανάλογο σύστημα σε όλο τον πλανήτη. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον έλεγχο και εννοώ τα πάντα.

Ε: Μέσω της προβολής, μπορούμε να τους σταματήσουμε;

Α: Ναι, λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες, επίσης μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Είναι χειρότερα από γενοκτονία. Είναι καθόλα έτοιμοι να εξοντώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε, βάσει της δικής σας οπτικής, γιατί τα δυτικά ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικώς σχετικά με τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Γιατί υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ αυτών και των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν μιλάς. Τους αγοράζουν. Επίσης, κάποια κορυφαία στελέχη προσκαλούνται στις συναντήσεις αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν για ό,τι δούνε ή ακούσουν.

Ε: Στη δομή της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει ένας "εσωτερικός κύκλος" ο οποίος γνωρίζει τα σχέδια και έξω από αυτόν οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν εντολές;

Α: Ναι. Έχεις τον Εσωτερικό Κύκλο ο οποίος είναι βουτηγμένος στο σατανισμό και έξω υπάρχουν οι αφελείς ή ελάχιστα πληροφορημένοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν καλό!

Ε: Σύμφωνα με τα διαρρέοντα έγγραφα και δικές μας έρευνες, η Μπίλντερμπεργκ αποφάσισε το 1995 τη δημιουργία της Ε.Ε. και του ευρώ και κατά συνέπεια ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.

Α: Ναι και επίσης γνωρίζετε ότι η Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκηπα Βερνάρδο, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος, ο οποίος εργαζόταν και για την IG Farben η οποία υπεργολαβικώς κατασκεύαζε το Ζυκλον Β. Ο άλλος τύπος ήταν επικεφαλής της Occidental Petroleum η οποία είχε στενές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση. Δούλευαν και στις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και όποιος τους αντιστέκεται, "απομακρύνεται".

Ε: Αυτό το σύστημα που περιγράψατε βρίσκεται εκτός κανονικών διαδικασιών, τμηματοποιημένο και μυστικό;

Α: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, οι κανονικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν τί συμβαίνει. Είναι ένα ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα. Αυτές οι διαδικασίες είναι εκτός ισολογισμών, χωρίς εποπτεία. Κάποιες είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτήριο, κάποιες εκτός. Έχουν τη δική τους ασφάλεια και δικό τους χώρο όπου εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη.

Ε: Πώς κρατούν μακριά από το διεθνές σύστημα SWIFT(http://www.swift.com/about_swift/index.page?), αυτές τις συναλλαγές;

Α: Λοιπόν, κάποιες από τις λίστες του Clearstream(http://en.wikipedia.org/wiki/Clearstream), ήταν αληθινές στην αρχή. Απλά έβαζαν ψεύτικα ονόματα για να νομίσει ο κόσμος ότι όλη η λίστα ήταν πλαστή. Βλέπεις, κάνουνε και αυτοί λάθη.. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και μπορείς να εντοπίσεις πολλά εκεί μέσα. Βλέπεις, υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν τις ανωμαλίες και λένε την αλήθεια. Μετά ακολουθούν τα νομικά τμήματα και αναγκάζονται να το βουλώσουν. Ο καλλίτερος τρόπος να τους σταματήσεις, είναι να πεις την αλήθεια, να ρίξεις τα φώτα πάνω τους. Αν δεν ανακοπούν, θα καταντήσουμε όλοι σκλάβοι τους.

Ε: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov

Moscow May 30th, 2011

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ (KABBALAH) ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ , ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ(ROTHSCHILDS),K.A.

Μελετήστε τα σχετικά άρθρα στις σελίδες 1, 3,4,13 από την σημερινή (Τρίτη-21-Ιουνίου-2011) εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα» και στην ΙΝΤΕΡΝΕΤ διεύθυνση

http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/06/1327.pdf

και ερευνήστε περαιτέρω το θέμα και Αντιδράστε!...SOS…SOS…SOS…

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πάντα ωραιος ο civilservant...και δυστυχώς αν και έχει δίκιο, ελάχιστοι τον παίρνουν στα σοβαρά...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Πρίν περίπου ένα χρόνο σας είχα γράψει ότι ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (Rothschilds,etc) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ(εβραίος Σόρος,κ.α) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ(π.χ. εβραίος Γεώργος Α. Παπανδρέου,κ.α) ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!

ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΑΣΤΑΤΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ(ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!)

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΕΙΡΟΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!

Για χρόνια σα έλεγα για το ΕΒΡΑΙΚΟ παραγοντα και ιδιως για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και για το σχεδιο τους ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ, και με θεωρούσατε "γραφικό" ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΘΑΡΑ ΤΟ ΘΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΣΚΕΦΘΗΤΕ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσέξετε : Αυτά που κάνουν στην Ελλάδα μας είναι πιλοτικό σχέδιο δοκιμών των εβραίων (Διεθνών Τραπεζιτών,εβραικά λόμπυ παγκοσμίως,, εβραικός έλεγχος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας[TV,τύπος,Κινηματοφράφος,Μουσική,»Ιντερνετ»,κ.α.], εβραικός έλεγχος μυστικών εταιρειών όπως της μοσσάντ,μασωνίας,ιλλουμινάτι,λέσχης μπίλντερμπεργκ,κ.α) για να το επεκτίνουν και να το εφαρμόσουν σ’ολα τα Εθνη , π.χ. ακολουθεί Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,και τα άλλα Εθνη όπως και οι ΗΠΑ(ήδη τήν έχουν υποβάθμισει πιστολογικά οι εβραιοελεχόμενες εταιρείες πιστολογικής αξιολόγησης δικτάκτορες των παγκοσμίων οικονομικών) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ(Rothschilds,k.a) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ(Rockefeler,Morgan,k.a) ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΑΓΟΡΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΟ(«ΦΟΥΣΚΑ») ΧΡΗΜΑ «ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ» ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ /ΕΒΡΑΙΩΝ) ΤΗΣ ΓΗΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ «ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΣΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σηφη εχεις δικαιο.Ζητω συγνωμη που σε σχολιασα αρνητικα στο παρελθον.

Τελικα η πραγματικοτητα που ζουμε ξεπερνα και την πιο ακραια συνωμοσια

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε το βίντεο από την Ιντερνετ διεύθυνση

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_07.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρός τον Ελληνικό Λαό (Σύνταγμα άρθρα 1#3, 3, 120)

Πρός Κάθε Δικαστική Αρχή , Πρός Εισαγγελεία Αρείου Πάγου+Αλλες Εισαγγελείες+κ.α.

Πρός τους Τζεντά’ι’λς(ΟΧΙ-εβραίους) Ολου του Κόσμου...

To:GENTILES(NOT jews) of the World…

Από τόν Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη, Ελλην Χριστιανό Ορθόδοξο, Δημόσιο Υπάλληλο της Ελλάδος, περιοχής Αναβύσσου, 13013 Αττική, τηλ+φαξ 22910-55275 ,25-Σεπτ-2011

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΘΥΜΗΘΗΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!

Από την Ιντερνετ διεύθυνση http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_9273.html

Αντιγραφουμε

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ(Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο) ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΆΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ( ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ COCA COLA 3E ,ΚΛΠ) ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ(ΕΜΕΙΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

Το πολιτικό κατεστημένο κατέστησε το Κ.Ι.Σ. Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και ακόμη γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κ.Ι.Σ. αποκτά δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.

«ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

Και παρομοίως διαβάστε από την Ιντερνετ διεύθυνση

http://leimonitis.blogspot.com/2011/09/blog-post_4694.html

THE JEWS DO NOT PAY THE TAXES ON THE REAL ESTATE IN GREECE THAT THE GREEK GOVERNMENT ENFORCED IN ALL THE REST OF GREEKS AS THE CHRISTIANS …

REMEMBER THE PRIME MINISTER OF GREECE IS A JEW !!!

(GEORGE PAPANDREOU)

THE JEWS HAVE BEEN EXCEPTED FROM THE EXTREMELY HEAVY TAXES THAT THE GREEK GOVERNMENT PUT TO CHRISTIANS & MUSLIN GREEKS’REAL ESTATE!!!

Read the text in the above mentioned Internet sites(in Greek language)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρός τον Ελληνικό Λαό (Ελλην.Σύνταγμα άρθρα 1#3 , 120 )

Πρός την Εισαγγελεία Αρείου Πάγου+Αλλες Εισαγγελείες+ΕΥΠ+Ελλην. Αστυνομία

Πρός ΟΛΑ τα Gentile(ΟΧΙ-εβρα’ι’κά Εθνη) ΞΥΠΝΗΣΤΕ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ GENTILES(ΟΧΙ-ΕΒΡΑΙΩΝ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΗ ΑΡΧΙΚΟ ΤΕΣΤ ΔΟΚΙΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ GENTILE ΕΘΝΗ) ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ!!! SOS…

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη, Gentile, περιοχή Αναβύσσου, 19013 Αττική ,

Τηλ+φαξ 22910-55275 , Σάββατο-1-Οκτωβρίου-2011

Μελετήστε το άρθρο με τον τίτλο «ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ (ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Γ. Παπανδρέου) ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» του Παναγιώτη Τζένου , από το κυκλοφορούν περιοδικό “CRASH” , τεύχος 7 , Οκτωβρίου 2011 καί προβείτε σε όλες τίς ποινικές(Εθνική Προδοσία,κ.α.) και άλλεςς ενέργειες κατά πάντων των υπευθύνων και των ηθικών αυτουργών τους , εντός και εκτός της Ελλάδος, που οδήγησαν και επιτυγχυνόμενα οδηγούν την Ελλάδα και ΄τα Αλλα Εθνη της Γης στη πλήρη οικονομική καταστροφή και στη πλήρη εξαθλίωση της ζωής των

Gentiles(ΟΧΙ-εβραίων) πολιτών τους!...

Ιδιατέρως προσέξετε τα ακόλουθα από το εν λόγω περιοδικό

1. (σελ. 9) «Οι οικοι αξιολόγησης με πρώτη την Moody’s της οποίας μέτοχοι είναι οι μέτοχοι της (ΕΒΡΑΙΚΗΣ) Goldman Sachs…” ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ/ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α.!!!...

2. (σελ. 10 ) «Ο (ΕΒΡΑΙΟΣ) πρωθυπουργος της Ελλαδος(Γ.Παπανδρεου) διόρησε επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ΕΛΣΤΑΤ (που η Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντα κατήγγηλε (σελ 18-20) ότι έκαναν συνομωσία για να βάλουν την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο(ΔΝΤ)) ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ο οποίος με e-mail ενημέρωνε τον επικεφαλής του (ΕΒΡΑΙΚΟΥ) ΔΝΤ.!...

3. (σελ. 10) «Ο (ΕΒΡΑΙΟΣ) πρωθυπουργος της Ελλάδας Γ. Παπανδρεου ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ (ΕΒΡΑΙΚΗΣ) GOLDMAN SACHS (ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)!...

4. (σελ. 10) Ο (ΕΒΡΑΙΟΣ) πρωθυπουργος της Ελλάδος Γ.Παπανδρεου ΒΑΝΑΥΣΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ SPREADS ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!...

5. (σελ. 11) «Ο (ΕΒΡΑΙΟΣ) ΣΟΡΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΑ 95% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ CDS !!! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! «ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!...

6. (σελ. 14,15,16,17) Ο (ΕΒΡΑΙΟΣ) ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΥ) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(Γ.Παπανδρέου) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ...

7. ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κλινική περίπτωση...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

THE TOP REASONS OF WORLD , EUROPEAN & GREECE

ECONOMICAL CRISES

By Joseph-Christos Kondylakis , Theoretical Scientific Researcher in Many Sciences & Technologies , Anavissos region , 19013 Attiki , Greece

Tel+Fax:+30-22910-55275 , Sunday-13-November-2011

Almost all people,politicians and economists when they research for the causes of continuous economical crises and economical cycles(up.down) they cannot think more than about the middle ‘level’ in the hierarchy of economical causes , viz thinking at most until the level of governments,primeministers and in Europe until the official organs of European Union and the “mystery” forces called “world economical market”…

Here we try to open your economical horizons to the Top economical hierarchy of CAUSES for economical crises that lead the Humanity in acceleration to Destruction of Human characteristics and huge Degrading.

At the TOP of world economical system exist about a decade of jews families of International bankers with the Top ones the jews Rothschild family who control decades of TRILLIONS of $USA (including the virtual money of economic derivatives) and these jews control the under the “mystery” name “World Economic MARKET” and the Central Banks of All Nations (except of Cuba and North Korea) and their HEADQUARTER BANK who control ALL CENTRAL BANKS OF NATIONS is their BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS…

Because these jews International Bankers [with their agents as the jew Soros, the jews Goldman Sachs & Credit evaluation agencies,and with the essential cooperation of International jews Lobbies and jews organizations who also control : the World Media(TV,press,films,even in high degree the Internet),Secret Societies as Masons,Builderberg and Trilateral Commissions and others including secret services, huge financing of elections of Politicians,control the law profession and the psychiatrical control in international level,etc] WITHOUT CONSTRAINTS and WITH ELECTRONIC SPEED can move TRILLIONS of $USA in World Economical MARKET and they can easily DESTROY NATIONS and GROUP OF NATIONS(as f.e European Union) with the INTERNATIONAL CONTROLLED LOANS SYSTEM which finally can lead to BUY ALL THE REAL ESTATES IN ALL EARTH via PRIVATIATION OF STATES PROPERTIES and with HUGE TAXES TO BUY PRIVATE REAL ESTATES OF CITIZENS in fulfillment of the laws of jews religion talmud and jews black magic and Satanism of kabbalah.

The Defense of All Nations against the jews International Bankers Dictatorship can be:

1) Informing the Intellectuals about the TOP causes of the World Economical Destruction and to stimulate further Researches & Reactions…

2) Informing via Internet and via mouth conversions and in any other means the common People THE TOP CAUSES and stimulate them to Think , Research and React…

3) Stopping the Globalization process which lead to homogenization of Humanity and so maximizing the Entropy of Humanity leading to thermodynamics Death and Unemployment & Very Low Quality of life due to lack of Variety in products and very many Poor people…

4) Proposal to introduce in World economy my original “THE OPTIMUM ECONOMY SYSTEM” which stabilize the World economy and stop the economical cycles of present capitalist system without constraints.

5) Use of International Criminal Court of Justice for The Biggest Crime Against Humanity to take all the money from the Top jews International Bankers and their agents and give these TRILLIONS of $USA to the People of Nations

6) E.T.C.

Your references:

1) Relevant Internet site : www.jewwatch.com

2) Relevant article of Jew Dr. Henry Makow ,”The Jewish Bankers

Conspiracy”, it follow bellow

'The Jewish

Banker Conspiracy'

Understanding Anti-Semitism

(Part From Internet site : http://www.rense.com/general69/bank.htm )

By Henry Makow PhD , jew

1-15-6 (15-Jan-2006)

Just mention the "Jewish Banker Conspiracy" and you'll be as popular as a skunk at a garden party. Tolerant sophisticated people dismiss this concept as a hateful and tired cliche. They believe "anti-Semites" should be slandered, sent to jail and lose their livelihood.

But what if there actually *were* a "Jewish Banker Conspiracy?" Then these sophisticates would have egg on their face, wouldn't they? They'd be exposed as rubes, victims of a stereotypical Jewish deception achieved by mass media coincidentally owned by these very same bankers.

The "Jewish Banker Conspiracy" is *not* a chimera. It is the plan of Rothschild-controlled central bankers to create a totalitarian system to protect their illegal private monopoly of the world's credit. They print government currency for the price of the paper and then lend it to the government with interest.

In the words of Bill Clinton's mentor, Georgetown University professor Carol Quigley, who was an insider, the plan is "nothing less than to establish a world system... able to dominate the political system of each country." They plan to control the whole system in "a feudalistic manner by the central banks of the world working in concert (and) by secret agreements arrived at in frequent meetings and conferences." ('Tragedy and Hope', p. 324)

The central banking families and their allies used their unfair advantage to gain a monopoly on the world's wealth and a stranglehold on culture and politics. To make us accept their "New World Order," (a.k.a. globalization) they need to divide and degrade humanity by destroying the four pillars of our personal identity and social cohesion: nation, race, religion and family.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

WAKE UP , RESEARCH , THINK , COMMUNICATE AND ACT

THE HUMANITY EVOLUTE IN ACCERALARATION TO DESTRUCTION BY THE JEW INTERNATIONAL

BANKERS AND THEIR ZIONISTS COOPERATORS

JUST THINK THE FOLLOWING TO START UNDERSTANDING

The jews Rothschilds, world kingpins, worth $500 trillion! They own Reuters, AP,

and fix the price of gold

the Rockefellers, key kingpins in the US, which apparently are secretly worth

more than $10 trillion. But the Rothschilds are far more wealthier, and are by

many considered the greatest controlling factor worldwide the kingpins of the

world!

From Internet site :

http://tobefree.wordpress.com/2010/05/10/the-rothschilds-world-kingpins-worth-500-trillion-they-own-reuters-ap-and-fix-the-price-of-gold%E2%80%A6/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Διαβάστε επιπρόσθετες πληροφορίες για τους εβραίους διεθνείς τραπεζίτες Rothschilds και εβραίους συνεργάτες των

http://truedemocracyparty.net/2011/09/rothschilds-exposed-500-tril/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Διαβάστε κι άλλες μ...ς (να αποφύγω και δεύτερη μήνυση) ΕΔΩ

Για τα χιλιάδες ορθογραφικά λάθη μοναδική ευθύνη φέρει ο Σηφάκος :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

To: UNITED NATIONS+PEOPLE To:I.C.C. Prosecutor Προς Εισαγγελεία Α.Π.

From: Joseph-Christos Kondylakis. Theoretical & applied sciences Researcher, Anavissos region, 19013 Attiki , Greece , Tel+Fax:+30-2291055275 , 12-Thursday-2012

THE JEWS ROTHSCHILDS & THEIR “RELATIVES” INTERNATIONAL BANKERS & THEIR PRINCIPLES OF BANKING, CAUSING WARS AND DESTROYING HUMANITY…

Main reference is the book [1]: “Descent into Slavery” , by Des Griffin, 2009 edition

Dedication: This scientific article of historical research is devoted to miserable Greek people from whom ,today, at the top the jews international bankers group (controlling the international banking system and the capital/money supply markets and Loans) as vipers drink the life blood of Greek people in a pilot test plan to be later applied to all Gentiles Nations of Humanity…

A. INTRODUCTION

The jews international bankers and their gentiles(not-jews) associates and jews’organizations that support them have enslaved and control the Humanity from centuries(from the creation of jews dynasty of Rothschilds and by them caused theFrance revolution by using Masonry and Illuminati secret societies) known(The jewsInternational Bankers & their jews leaders) as “the hidden hand” of history mentioned by many historians as their own jew Disraeli , Prime minister of U.K.,and who(International Bankers and their top jews “relatives’) pull the strings from their controlled puppets politicians behind the scene…

Their puppets politicians are controlled by them by corruption, blackmail, paying for their election campaigns and satanically by using secret societies as Masonry and Illuminati whom god is the Lucifer/Satan of the jews’kabbalah religion. The jews international bankers have their headquarters in their Private State (independent from U.K.) “the City” region of London,U.K. and their coordinating banking headquarters is “The bank of International Settlements” who coordinate the world’ CENTRAL Banks of Nations (almost all of them be their private controlling property) who Central banks issue the Nations currencies and control their money supply and interest!!! And so for centuries causing economical crises with repeated economical cycles(up,down) of circulation of money supply and then collecting/stealing the money, houses, businesses and jobs and even life’s of common people leading the people to be despair and in very miserable situations in the Nations by using their Depts. and their Nations Depts. and Loans and by manipulating the interest nationally and internationally together with the controlled credit evaluation agencies for Nations & big businesses situations. We must note that the jew religion of top international bankers(Rothschilds and their “relatives”) the talmud of super hate for gentiles(not jews) requires the gentiles(not-jews) as animals to be treated and to serve the jews and also the jews’religion kabbalah of black magick and Satanism and human sacrifices to (homosexual/tree of “life”) Satan is used to mind control the top gentiles. In the people the magic is promoted by jews controlled media as f.e, with the series of Harry Potter and others. The above and the corruption which assist to more loans and the proved True in practice “The Protocols of elders of zion” lead with accelerated rate the whole Humanity in Satanic Destruction of Ethics + Morality of Humanity together with Huge Economic and Quality of Life of Gentiles Catastrophes!!!

B. PRINCIPLES OF BANKING OF INTERNATIONAL BANKERS

1. The International Bankers give LOANS and CREATE THE SITUATIONS FOR NEEDS FOR LOANS from the NATIONS (WARS,DELAYING WARS[as World War I and World War II [1]],CORRUPTIONS,MEDIA,ETC) and so they MAKE GIGANTIC HUGE AMOUNTS OF MONEY and TAKE THE POWER TO CONTROL THE NATIONS AND THEIR CITIZENS IN A FINAL PLAN TO A SATANIC WORLDWIDE DICTATORSHIP in their New World Order…

2. ([1],p.49) “Their(Bankers) job is to keep You(Nation , and you) in Depts. to them so that you will CONTINUE to pay Interest. That is what they are in business for “INTEREST” is the name of their game! Banks are NOT interested in lending money…that they think are going to pay them back immediately and not borrow more. They prefer to lend to “businesses” that they know …need more and more money…and pay more and more…

3. ([1],p. 50) “If there is a borrower(Nation(s)), there has to be a lender(International banking system controlled by the jews International Bankers).If a government borrow , there must be someone who makes the loans to governments. These people are called International financiers or International Bankers.Their business is loaning money to governments on an international or global basis. That is what the BIG MONEY and the BIG POWER is!.

4. ([1],p.52) “If you are in the kingdom(Nation) financing business, you can not just lend to one kingdom(Nation).You also have to lend to their enemies!

You have to make sure that both kingdom(Nations) are about equal strengths(BALANCE OF POWER), so that , in time of conflict(e.g War) YOUR FINANCING WILL BE THE DECISIVE FACTOR!(Strategy of jews Rothschilds International Bankers).

For more than 180 years the above scenario has been(and is being) played in a global scale.It was devised and set in motion by (jew) Nathan Rothschild and his brothers in Europe in early part of the 19th century.It was perfected on a regional basis, in preparation for its future use on Worldwide scale.

The reason for this was simple; the house of Rothschilds has to make sure that all King(Nation) A’s(Valuable entities) could be threatened by all the King(Nation) B’s.NATURALLY , THEY WERE ALL FINANCED AND LARGELY CONTROLLED BY THE (JEWS) ROTHSCHILDS!.

To ensure that the system worked as planned, there has to be an outside power that would act as “insurance policy” in the event that someone stepped out of line and appeared likely to upset the scheme. This “insurance policy” was Nathan Rothschild’s England.

England – or more correctly , “The Crown”[the jews International Bankers & their cooperators with their headquarters in “the City” State ,region of London,U.K. NOT to be confused with the “Crown of Royal family”] provided such an efficient “kingdom towing service” that the power and wealth of the now “invisible” house of Rothschilds grew to such proportions that in 1900 it was estimated that they controlled half the wealth of the World!!!...

Note: today estimate of jews Rothschilds estate is 500 TRILLIONS!!! $USA ,Study from the Internet site:

http://truedemocracyparty.net/2011/09/rothschilds-exposed-500-tril/

5. Have you heard the terminology “The THEATER of War”?

This is because indicate that THE WARS ARE PLEPLANED & COORDINATED and executed IN A SCRIPT AS IN A THEATER controlled by the International Bankers and their co-operators, BECAUSE THEY FINANCE BOTH OPPOSIDE PARTIES AND SO MAKING HUGE GIGANTIC PROFITS FROM WARS WHICH THEY CREATE.

(Study our main reference book [1] about f.e. the real history of World War I and II and how the International Bankers created,delayed and influence the First & Second World War… )

6. To easily create Demand for Loans from Nations the International Bankers CORRUPT the Nations and the Humanity (f.e. by using their controlled Media(TV,press,films,Music,etc) , by promoting UNETHICAL persons in “key” decisions job positions who with stealing and mismanagement destroy the economy of Nations and their Citizens as happen f.e. in Greece and elsewhere, and by the methods presented in “The Protocols of wise men of zion” which are proved to be True by studying what happen in Nations and World and which describe the plan for the Worldwide Dictatorship of jews(International Bankers and jews cooperating with them,etc). The Corruption of Nations leads to bad economy which then requires Loans from the “Markets”(The International Bankers System) and then try to tie them in perpetual Depts, which make the Nations Slaves of the jews International Bankers.

7. ([1],p.55) f.e. “ America Wars caused a Dept of Six TRILLION $USA …and MILLIONS of innocent human beings have been butchered around the world!!! Is there one group that truly prospered in the midst of all this diabolical mayhem? Yes, there is such a group-the International Bankers!!! They finance and stage these bloodletting extravaganzas, and reap the blood-soaked profits as they move towards the accomplishment of their plan to enslave mankind in a New World Order.

8. We must also stress the FRAUD Banking practice of FRACTIONAL RESERVE with which the Banks and the International Bankers CREATE MONEY FROM NOTHING!!! and they use them to give Loans to the Nations!...

9. Also the “Theater of Wars” lead to DESTRUCTION and then to “Urban Development”/Restorations , which requires Loans for Both the War and the Restoration and therefore lead to Gigantic Huge profits for the International Bankers who so much like to create Wars and so become Controllers of Nations…

10. Study and Research further the Theme to understand the Top enemies of Humanity and then Communicate it to the Intellectuals, Intelligence Services of Nations Politicians and Judges+Prosecutors, and to People in order to Think , Plan and React in order to Save the Humanity…

S.N. It is really Silly and Deceptive to watch every day in the Media(TV,press,etc) the controlled hypocritical “theatrical” discussions of top politicians about the fate of Euro and the jews’controlled $USA and the economical crise(s) which heavily destroy the quality of life of Gentiles(Not jews) of Humanity and not to think and discuss THE TOP CAUSE THE INTERNATIONAL BANKERS who control the world capital “markets”and who CONTROL THE MONEY CIRCULATION IN HUMANITY and who CONTROL (directly or/and indirectly and by Standardization of type of programmes and fashion) THE WORLD AND NATIONS MEDIA(TV,press,films,Music,even the Internet in a high degree by controlling the search programmes and Internet providers,social programmes,etc) and CONTROLLING THE INTERNATIONAL SECRET SOCIETIES as Masons,Illuminati,Builderbergers and others,E.T.C.

It is like to make us to study and watch the ant in the room and ignoring the… Elephant in the room!

WAKE UP, THINK , RESEARCH, PLAN AND REACT TO SAVE THE HUMANITY FROM ITS ACCELARATED BIG CATASTROPHES MAKING MISERABLE THE QUALITY OF LIFE OF GENTILE HUMANS AND EVEN POSSIBLE THE HUMANITY ANNIHILATION…(which is Possible with the present and future technology when it is controlled by Satanic minds , which technology can destroy the planet Earth Humanity and Ecosystem…)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Πρός τον Αγαπητό ΛΑΟ+Αξιότιμους Δικαστικούς Λειτουργούς & Αστυνομικούς&ΕΥΠ

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη, Θεωρητικών & Εφηρμοσμένων Επιστημών Ερευνητή, περιοχή Αναβύσσου , 19013 Αττική , Ελλάς, τηλ+Φαξ 22910-55275

Σάββατο-21-Ιανουαρίου-2012

ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ & ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ...

Για περίπου μία δεκαετία διεξάγω επιστημονικές έρευνες δια την κατανόηση και απόδειξη της Συνομωτικής Παγκόσμιας Οικονομικής και Σατανικής(από την εβρα’ι’κή καμπαλά) Δικτακτορίας που ελέγχει την Ελλάδα+Ευρώπη+ΗΠΑ+Ανθρωπότητα και σας στέλνω φαξ και μηνήσεις (έντυπα ή/και χειρόγραφα)...

Ως συνέπεια των ανωτέρω ,διαχρονικά,υπήρξαν ποκίλες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί δια τα γραπτά μου και την προσωπικότητα μου (που εγώ την θεωρώ ως ανεξάρτητου,δημοκρατικού,αντικειμενικού,επιστήμονος ερευνητού με ελεύθερη σκέψη) και κάποιοι λίγοι εισαγγελείς προέβηκαν σε ανακριτικές ενέργειες και δια τούτο τους ευχαριστώ δια το ενδιαφέρον τους και το κόπο τους.Ευτυχώς οι από δεκαετίες ενέργειες μου υπάρχουν στα αρχεία των εισαγγελειών και αλλού και έτσι μπορούν να αποτελέσουν πληροφοριακό υλικό δια το παρελθόν,παρόν και μέλλον δια σχετικές πολιτικές,δικαστικές και επιστημονικές ,και άλλες ενέργειες...

Δυστυχώς έπρεπε η Ελλάδα και η Ανθρωπότητα να υποστεί και στις ημέρες μας μιά πολύ μεγάλη οικονομική κρίση , που προεκλήθηκε σκοπίμως καθώς κινούμεθα προς τα τελευταία στάδια της παγκόσμιας εβρα’ι’κής δικτακτορίας και να κοπούν σημαντικά οι μισθοί ,συντάξεις και να καταρεύσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να «ξυπνήσουν» και να ενδιφερθούν κάποιοι διανοούμενοι και απλοί πολίτες και έτσι μεταξύ άλλων, ελπίζουμε, και κάποιοι Επιστήμονες,Δικαστικοί Λειτουργοί,Διπλομάτες,Πολιτικοί και Πολίτες να αναρωτηθούν μήπως «ο Κονδυλάκης» έχει πολύ Δίκιο από παλιά και τώρα...

Επιτέλους,σήμερα,μπορούμε να σας παρουσιάσωμε τουλάχιστον ένα περιοδικό που γράφει τα ‘ίδια’ με μας και που παρουσιάζει μία γενική περίληψη(overview) της Παγκόσμιας Οικονομικής Δικτακτορίας και των Ονομάτων της(ουσιαστικά είναι όλοι εβραίοι και εβραιοσυγγενείς)...

Ετσι ολόθερμα σας συστείνουμε να αγοράσετε και να μελετήσετε στο κυκλοφορούν(Ιανουάριος 2012) περιοδικό «Το τρίτο μάτι» , τεύχος 196, το άρθρο του κ. Πέτρου Αργυρίου , σελ. 34-43,με τίτλο «Το μάτι στην κορυφή της πυραμίδος ΟΙ 50 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ...ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ!!!...»

από το οποίο άρθρο σας αναφέρουμε μερικά αποκόματα του

1) [σ.37]Είπε λοιπόν ο John Rockefeller (σ.δ μας πράκτορας των εβραίων μεγαλητέρων διεθνών τραπεζιτών του κόσμου Rothschild) «Ο τρόπος για να βγάζεις χρήματα είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στούς δρόμους» και «πάντα προσπαθούσα να μετατρέψω κάθε καταστροφή σε ευκαιρία»....και ο Mayer Amschel Rothschild ο οποίος φέρται έχει πεί «Οταν οι δρόμοι του Παρισιού γεμίζουν με αίμα,εγώ αγοράζω...»

2) [σ.38] ...Χάρη στις αμερικανικές δυνάμεις (σ.δ μας ελέγχονται από το εβρα’ι’κό λόμπυ) κατοχής , το Αφγανιστάν έχει ξαναπλημηρήσει με καλιέργειες παπαρούνας(σ.δ μας όπιο/ναρκωτικά) . Το 92% του παγκοσμίου εμπορίου οπίου προέρχεται από το Αφγανιστάν...

3) [σ. 39] Το “City” of London (σ.δ. μας το αρχηγείο των διεθνών τραπεζιτών) θα παραμήνει εκτός της αρμοδιότητος του (Αγγλικού) Κοινοβουλίου.Σε εγχώριες και ξένες Τράπεζες θα επιτρέπεται να ψηφίζουν σαν να ήταν ανθρώπινα πλάσματα και οι ψήφοι των θα υποσκελίζουν αυτές των πραγματικών ανθρώπων...

4) [σ.39] Το “City” ΔΕΝ έχει ΠΟΤΕ φανερώσει το παραμικρό στοιχείο αξιοποιήσιμων δεδομένων σε εξωτερική ανακριτική αρχή. Αποστερεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα Εθνη απο τα φορολογικά έσοδα που δικαιούνται!

5) [σ.40] Στο δίκτυο Rothschilds η σχετκή φιλολογία θέλει τους Rockefeller,Lehman,Warburg,Goldman,Sachs,Kuhn,Loeb,Schiff...παντρεύονται μεταξύ των(οικογενειακά δίκτυα)... Ο Morgan Stanley προκύπτει από την J.P. Morgan η οποία προέκυψε από την Peabody.George Peabody…ενας ακόμη Αμερικανός σύνδεσμος των Rothschild… (Οι Κορυφαίοι Διεθνείς Τραπεζίτες)

6) [σ.40] Σήμερα, ο παγκόσμιος κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι η Goldman-Sach (Τράπεζα)...δικτύου (εβραίων) Rothschild…

7) [σ.41] Οι (εβραίοι) Rothschild ήταν από τους πρώτους δανιστές της Ελλάδας (και) οι δημιουργοί του συγχρόνου τραπεζιτικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας...οι ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ,ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της Ελλάδας,,,(και) ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ) ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!...(και) δεκάδων Τραπεζών και εταιρειών στην Ελλαδα(Cosmote,Eurobank,ΕΛ(ληνικά)ΠΕ(τρέλαια),κ.α)

8) [σ.41] Η Neuberger Berman ιδρύθηκε από μέλος της οικογενείας (των εβραίων) Rothschild και είναι μία από τις εταιρείες που ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ στην επίθεση κατα του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ των Αθηνών και την ΠΤΩΣΗ του, πουλόντας 1,7 εκατομύρια μετοχές της Εθνικής Τραπέζας στο διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2009.

9) [σ.41] Σχετίζονται με τούς Rothschild οι Goldman Sachs,Neuberger Berman…(και) στον χώρο των Οίκων Πιστοληπτικής Αξιολόγησης με την Πανίσχυρη οικογένεια (Rothschild) σχετίζονται οι Fitch, Moody’s καί οι Standard & Poor.

10) [σ.42] Στίς πενήντα κορυφαίες εταιρείες της υπερ-οντότητος του πλούτου Πρώτη είναι η Barlays plc…με Πρόεδρο της τον Marcus Agius σύζηγο της (εβραίας) Katherine Rothschild

11) [s.40] Δεν είναι καθόλου περίεργη λοιπόν η στάση του πρώην πρωθυπουργού της Μ.Βρετανίας Gordon Brown που μαζί με τον (εβραίο) Γεώργο Παπανδρέου «εσπρωχναν» συστηματικά την ιδέα της «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», σε μιά περίοδο που στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Μ.Βρετανία βρισκόταν ο λόρδος Mandelson , φίλος του νέου αίματος των Rothschild, του Nat Rothschild...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

GENERAL OVERVIEW FOR UNDERSTANDING THE TOP HIERARCHY OF JEWS & MIND CONTROL IN THE WORLDWIDE SATANIC(KABBALAH)

DICTATORSHIP AGAINST THE GENTILES’HUMANITY

By Joseph-Christos Kondylakis,Gentile,Theoretical & applied sciences Researcher, Anavissos region,19013 Attiki, Greece,Tel+Fax:+30-2291055275, 24-January-2012

#1. The jews’worldwide satanic(kabbalah) Dictatorship is multi-dimensional. The major dimension is the control of world economy & economical crises by controlling the International Banking System, and other dimensions are the control (directly or/and indirectly) of national and international mass communication media(TV,press,films,music,fashion,even in certain degree the Internet) , the control of major secret societies via the Satanic jews’religion kabbalah methods and techniques, the control of governments via lobbies and financing political parties,etc, and in the try to control and eliminate the constructive religions(so the people not to have any hope and become easily hopeless therefore controlable),etc,…

My relevant faxes of dates 21-January-2012(in Greek) AND 12-January-2012(in English)proved that the economical dimension of jews’worldwide satanic(kabbalah) dictatorship has at the top of its hierarchy the jews Rothschilds international bankers and jews relatives with the top international bankers mentioned in my fax of date 21-January-2012.

#2. Obviously the jews Rothschilds International Bankers by themselves do not have adequate knowledge outside banking & economy to be able to fully control the jews’worldwide satanic dictatorship on the gentiles(Not jews) Humanity, therefore a Top jews committee is required for this purpose.The Greek book with the title “Το πανέρι με τις οχιές»(“The basket with the (13) snakes”) by Kyriakos Diakogiannis,2004, at its page 137 reveal this Top jews Committee who control the jews’worldwide satanic(from jews religion kabbalah) dictatorship on Gentiles Humanity and they are 13 jews (The formation of this Top Committee appear to be very logical for its purpose) :

a) the five top rabbis of five continents (they know very well the jews’religion of talmud of super hate of jews against the Gentiles(Not jews) who are called & treated as animals and the kabbalah the jews religion which is the foundation of black magick and Satanism and Human sacrifices to homosexual Satan!)

B) the Prime Minister of Israel

c) Three jews of top biggest economical dynasties (Rothschilds,and others)

d) The Chief of Secret services of Israel

e) Three top international jews scientists who belong to the World Zionist Congress

#3. In order the above Top jews Committee to control hierarchical the World , it forms a controlled pyramid structure of subcommittees and at the lowest level is the People.

In order to control the richest gentiles(VIPs) & the aristocrats & members of Royal families involve them to join (using from curiosity to blackmails and promises for promotions,etc) in secret societies as Masonry,Illuminati,Scull & Bones,CFR,Bilderbergers and others which are controlled by the MIND CONTROL of jews’religion of kabbalah of black magick and Satanism…using techniques from hypnotism until Human sacrifices to Satan! So making the members of secret societies(particularly of the high degree) very obedient and efficient Slaves! (s.n the lower degree members of secret societies follow orders of their higher degree members and very often mislead by them)

Examples: So many examples have been published for Top people belonging to secret societies , from so many USA’Presidents belonging to Masonry (which has as god the Lucifer/Satan of jews’ kabbalah) ,Scull & Bones secret society(similar to Masonry) to U.K. and France Politicians,Judges,Lawyers,Policemen and members of Royal Family belonging to Masonry,etc…Here we add two extra examples

1) From the very good book “The Coming New World Order”, by Ben Zhen,2010,page 170 it writes “To reach the highest levels in the Pentagon establishment(the USA’Ministry of defense and its Peripherals who control the USA’WARS), one must be a FreeMason and/or a Knight(viz. to belong to a secret society associated with Knight Templars,similar to Masonry) of one order or another”(The book then mention names…)

2) Perhaps may exist exeptions as in the past , in 1974, the Chairman of Join Chief

of Staff,USA, General George S. Brown , remarked “The jews own, you know,

the Banks in the country, the Newspapers. Just look at where the jewish money

is…”

3) Similar is the situation in Europe, f.e. U.K.,France ,and in other major Nations

f.e ,in addition, where many Prime Ministers are jews or relatives of jews as

in France (jew Sarkozy) and in Greece in the past (jew Papandreou) and very many top Politicians belong to Builderbergers secret group and other secret societies…

#4. BUT what the Worldwide Satanic Dictatorship most afraid is the TRUTH! And the People to learn the TRUTH so the enemy to become “Visible” and Reactions to be formed and acts…

Therefore our defense is to “Wake Up” the Intellectuals, Intelligence Services of Gentiles Nations ,and the People , and by using all means of communications to saying and discussing the TRUTH so to React and FREE THE HUMANITY from its Satanic Dictatorship…

{Ap. John,8:32 “Then you will Learn the TRUTH and the TRUTH will set you FREE…}

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ/ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ( Η ΑΓΟΡΑ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ) Ή Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ GENTILES(ΟΧΙ-ΕΒΡΑΙΩΝ) ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ...

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη,Επιστήμονα Ερευνητή Θεωρητικών+εφαρμοσμένων επιστημών, περιοχή Ανάβυσσος,19013 Αττική ,τηλ+φαξ 2291055275 ,Σαβ-11-Φεβ-2012

{αναφορές στα βιβλία του κ. Κυριάκος Βελόπουλος , [1] «Η επόμενη ημέρα»,2012 και

[2] «BANK Χρεοκοπία και Κερδοσκόποι»,2011 , τηλ αγορας των 2310-252320 , εκδόσεις «Κάδμος». Αμφότερα είναι εξαιρετικά βιβλία διότι εξηγούν και αποκαλύπτουν τους βασικούς μηχανισμούς της παγκόσμιας οικονομίας με απλά λόγια. Το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα τους είναι ότι ο συγγραφέας των δεν αποκαλύπτει τον Τεράστιο εβρα’ι’κό ρόλο στον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας και δέν αποκαλύπτει τους κορυφαίους εβραίους που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, κυρίως τους εβραίους διεθνείς τραπεζίτες Rothschilds, Goldman Sachs, Soros ,κ.α. και συγγενείς των που ελέγχουν χρηματική αξία πολλών εκατοντάδων Τρισεκατομύριων δολλάριων ΗΠΑ και ολο το Διεθνές Ιδιωτικό Τραπεζιτικό Σύστημα και τις Κεντρικές Τράπεζες των Εθνών που ελέγχουν την κυκλοφορία και επιτόκιο του χρήματος στα Εθνη και προκαλούν τις Οικονομικές Κρίσεις και Πολέμους(χρηματοδοτώντας και υπερχρεώνοντας αμφότερα τα αντιμαχόμενα μέρη) δια να δημιουργήσουν την ανάγκη Τεραστίων Δανείων από τα Εθνη και συνεπώς την Σκλαβιά των Εθνών στους εβραίους παγκόσμιους τραπεζίτες και εβραίους συνεργάτες των,κ.α.,κ.τ.λ.,...}

#1. ([1],σ.16) «...Το ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα (είναι ότι) τα χρήματα μας σήμερα ΔΕΝ δημιουργούνται από τις Κυβερνήσεις!.Δημιουργούνται από ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Τράπεζες ως ΔΑΝΕΙΑ!!!. Ο μόνος τρόπος για να πάρει κάποιος επιπλέον χρήματα από το Ιδιωτικό τραπεζιτικό σύστημα, είναι να πάρει και άλλα δάνεια με μεγαλύτερο ακόμα τόκο, χτίζοντας αυτό που στην οικονομία ονομάζεται (ανάστροφη,με την κορυφή κάτω) πυραμίδα(δανείων). Οταν οι τράπεζες εξαντλήσουν (χρηματικά) όλους τους δανειολύπτες (Εθνη,πολίτες) για την υποστήριξη της πυραμίδας . η πυραμίδα θα καταρεύσει(ήτοι με απλά λόγια τότε ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!).Καί πλησιάζουμε σ άυτό το σημείο σήμερα(2012)...

#2. ([1].σ.17) «Μιά λύση (για να αποφευχθεί το παραπάνω) για τα κράτη είναι να έχουν τράπεζες οι οποίες θα ανοίκουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ(ΟΧΙ ιδιωτικές). (και τα Εθνη να εκδίδουν μόνα τους και άτοκα το χρήμα τους , και ΟΧΙ οι εβραίοι Ιδιώτες Κεντρικοί Τραπεζίτες να εκδίδουν το χρήμα των Εθνών και να τους το δίνουν σαν Δάνειο! με Τόκο!!! Όπως π.χ. Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (η FED) και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ Ευρωπαί΄κή Κεντρική Τράπεζα,και το ίδιο σχεδόν σόλα τα Εθνη).

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!! Και νά μήν ανοίκουν στους ΙΔΙΩΤΕΣ εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες .

#3. ([1],σ.18) «Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ! (Τούτο συνιστά ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ και στην Ελλάδα τιμωρήται ως Κακούργημα Εσχάτης Προδοσίας,Ποινικός Κώδικας άρθρο 134)

#4. ([1],σ.26) «Τα πρώτα δάνεια λοιπόν δόθηκαν, σε συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να χρησιμοποιηθούν από τις κυβερνήσεις της Ινδονησίας, της Ταιλάνδης και της Ν.Κορέας ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ!. Αμέσως Μετά , αφού εξοφλήθησαν οι κερδοσκόποι , ακολουθησε η «θεραπεία-σοκ», με την υποχρέωση των τοπικών πληθυσμών σε μία Καταστροφική υφεσιακή πολιτική λιτότητος άνευ προυγουμένου.Οι μισθοί κατακρεουργήθησαν, οι δαπάνες για την Υγεία, την Παιδεία ,κτλ περιορίστικαν στο ελάχιστο και τα δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις΄σταμάτησαν.(με αποτέλεσμα να υπάρχουν μόνο οι Τεράστιες εβρα’ι’κές πολυεθνικές...και η μεσαία τάξη να εξαφανισθεί τελείως ώστε το 99% του πληθυσμού να μετατραπεί σε εξαθλειωμένους,πάμπτοχους και φοβισμένους από τα εβραιοελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.(Τηλεόραση,τύπο,μουσική,φίλμς.κ.α) πολίτες αδύναμους να αντιδράσουν στην περαιτέρω Καταστροφή των!)...η Ανεργεία εκτινάθηκε στα ύψη, πολλά σχολεία έκλεισαν, τα φάρμακα στα νοσοκομεία τελείωσαν, οι Ανθρωποι Πέθαιναν στο δρόμους, η εγκληματικότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ η πείνα και η έλειψη τροφής έκαναν την εμφάνιση των.Ολόκληρη η μεσαία τάξη έπαψε πιά να υπάρχει....Η δημόσια περιούσία (και τα σπίτια των πολιτών λόγω της υπερβολικής φορολογίας των) περιήλθε στα χέρια των δανειστών(στην κορυφή των οποίων είναι οι εβραίοι διεθνείς τραπεζίτες και οι συγγενείς τους).[Παρόμοια σκοπεύουν να κάνουν για την Ελλάδα και να γενικευθεί στην Gentiles(Οχι εβραιων) Ανθρωπότητα...]

#5. ([1],σ.28) «Ο νέος πρωθυπουργός (εβραίος) Γ.Παπανδρέου αναλαμβάνει να ενημερώσει την στατιστική υπηρεσία της Ευρωζώνης ότι το έλειμα της χώρας(Ελλάδας) είναι πολύ μεγαλήτερο από το προβλεπομενο και μετά ξεκινάει τον Διασυρμό της χώρας...για να έλθει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)...η Γερμανία παράλληλα Δεν αντιδρά άμεσα, αφού Δεν μπορεί να αξιολογήσει ότι απότερος στόχος ...είναι η εισβολή του (εβραιοελεγχόμενου) ΔΝΤ στην Ευρωζώνη και πέφτει στην παγίδα, αποδεχόμενη την συμμετοχή του ΔΝΤ στην ...«διάσωση» της Ελλάδος....([1],σ.29)»όμως ο στόχος δεν είναι μόνο η Ελλάδα, σύμφωνα με το σχέδιο αυτό.Στόχος είναι και η Γερμανία (και η καταστροφή του Ευρώ).

#6. ([1],σ. 31) «η Ευρωζώνη...κάνοντας και την μεγάλη ιστορική υπέρβαση , να επιτρέψει δηλαδή ή να ζητήσει και την συμμετοχή της Ρωσίας στην Ευρωπα’ι’κή Ενωση...Πρόσφατα,ο Ρωσος πρωθυπουργός (πραγματικός Χριστιανός) Βλαντιμίρ Πούτιν είπε...ότι η χώρα του θα υποφέρει από την κρίση χρέους...(καί) τις ΗΠΑ(σκλαβωμένες οι κυβερνήσεις των και πλήρως η οικονομία των & τα ΜΜΕ(TV,τύπος,φιλμς,κ.α) από τον εβρα’ι’κ’ο παράγοντα) και την Ευρώπη «στα πρόθυρα της ύφεσης»...

#7. Καί αλλα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

To: People , To:I.C.C.’Prosecutor To: U.N. To: Prosecutors To: Interpol To: Europol

To : Gentiles Nations Intelligence Services , Πρός Εισαγγελείες Α.Π. +κ.α.

From : Joseph-Christos Kondylakis , Gentile , Theoretical & applied Sciences researcher,

Anavissos region , 19013 Attiki , Greece , Tel+Fax:+30-2291055275 , Tues-21-Feb-2012

THEME : FINANCIAL TERRORISM & FINANCIAL TERRORISTS AGAINST THE

WHOLE GENTILES HUMANITY (A Scientific article on Law)

Note : The terrorism action of 9/11 (11-Sept-2001 of destruction of twin “market” towers in New York,etc in USA) killed about 3000 people . THE FINANCIAL TERRORISM KILL MILLIONS OF PEOPLE OR PERHAPS DECADES OF MILLIONS OF GENTILES PEOPLE , WORLDWIDE…[Gentile means the Not jew]

A. Thinking towards the definition of the “FINANCIAL TERRORISM”

If we consider a definition of terrorism as (from Internet Wikipedia):

In the late 1930s, the International community made a first attempt at defining terrorism. Article 1.1 of the League of Nations' 1937 Convention for the prevention and punishment of Terrorism,[34] which never entered into force, defined "acts of terrorism" as "criminal acts directed against a State and intended or calculated to create a state of terror in the minds of particular persons or a group of persons or the general public" , then we can define :

FINANCIAL TERRORISM as Financial act(s) directed against a State (f.e against Greece,USA,Russia,etc) and intended or calculated to criminally create a state of terror in the minds of particular persons or group of persons or the general public.

Note: We , logically , differentiated between “criminal acts” of League of Nations definition (which depend on the particular penal code of a Nation) and our more general for Humanity and more appropriate term for the sly Financial terrorism “criminally create” which has legal teleological interpretation for the (time,space,case). Also relevant Media(TV,press,etc) can be considered Guilty.

B. In practice the on-line video with title “Greece, Gold and Financial Terrorism - Freedomain Radio Interviews Max Keiser “ from the following Internet site explains with examples cases our definition of the “FINANCIAL TERRORISM”

C. Thinking on the above it becomes obvious that the International Bankers (jews Rothschilds & their relatives , Goldman Sachs , Soros and other jews and their cooperators) are CRIMINALS FINANCIAL TERRORISTS acting Against the Gentiles Nations Humanity/Biggest Crime Against Humanity!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

To: Gentile People ,To: U.N. ,To: I.C.C.’Prosecutor, To Gentiles Intelligence Services

Πρός τόν Λαό , Πρός τις Εισαγγελείες Α.Π.+Κατώτερες , Πρός ΕΥΠ

( Gentile means the Not jew , Gentile εννοεί τον Οχι εβραίο ))

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλακη (Joseph-Christos Kondylakis) , Gentile , Anavissos region, 19013 Attiki , Greece, Tel+Fax:+30-2291055275, Tuesday-28-Feb-2012

THEME : THE RELIGION OF JEWS & THE GOD OF MASONRY AND OF THE

ASSOCIATED OCCULT & SECRET SOCIETIES

The religion of jews is three levels study and belief and rituals :

A. The old testament (Torah,etc) , which is a book full of crimes, immoralities, sexual orgies,etc

B. The holly Talmud , which is the Super racist laws of jews against Gentiles(Not jews) and for heavy crimes motivating the jews to do against Gentiles,etc

C. The holliest Kabbalah , which is the source of the occult black magick and Satanism and it used in the blood-sex terror rituals of Human Sacrifices to the jews imagined hermaphrodite homosexual Satan!...

This religion formulate the traditions, customs, culture and often the thinking of jews and by knowing it you can often explain the behaviour of jews in history and future…

The God of Masons (the great architect of the universe) is officially declared by the Biggest Mason , Albert Pike , in his book “Morals and Dogma” to be the God of above jews’kabbalah the Lucifer/Satan ,and Pike writes that everything in Masonry come from the jews’kabbalah (black magic & Satanism)…

Few relevant references

1. “Talmud exposed” by Prof. Pranaitis

2. “jews the whole truth” by Kostas Plevris(in Greek)

3. “Practical kabbalah/Cabala/Qabbalah” in Alister Crowley & Levi ,etc, books

4. “Morals & Dogma” by Albert Pike

5. Many others authors books in occult Stupidity but Big Crimes!!!

Η θρησκεία των εβραίων είναι σε τρία επίπεδα ιερότητος

1. Η παλαιά διαθήκη με ανηθικότητες, όργια , σόδομα & γόμοδα και εγκλήματα,κτλ

2. η ιερά ταλμούδ ήτοι οι υπερ-ρατσιστικοί νόμοι των εβραίων & οι προτροπές των εβραίων για κακουργήματα εναντίων όλων των Gentiles(Οχι εβραίων)

3. η ιεροτάτη καμπαλά , η πηγή της μαύρης μαγείας και του Σατανισμού και των οργίων αίματος & σεξ & τρόμου Ανθρωποθυσιών στον ερμαφρόδιτο και ομοφυλόφιλο Σατανά!

Ο θεός της μασονίας είναι ο Λούσιφερ/Σατανάς της «ιεροτάτης» εβραικής καμπαλά!...

Τά ήθη,έθιμα,παραδόσεις,κουλτούρα, και συμπεριφορά των εβραίων και μασώνων διαμορφώνονται από τα παραπάνω(ιδίως στους ανώτερους βαθμούς ραββίνων & μασόνων,κ.α,),κτλ,...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρός τον Ελληνικό Λαό , Πρός Εισαγγελείες Α.Π.+Κατώτερες , Προς Ε.Υ.Π.+κ.α

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη , Δημόσιο υπάλληλο της Ελλάδος,

Περιοχή Αναβύσσου , 19013 Αττική, τηλ+φαξ 22910-55275

Τρίτη-6-Μαρτίου-2012

ΕΡΕΥΝΑ : ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ – ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!! ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

του Κος Γιώργος Αδαλής

το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Άρθρο του υπάρχει στην Ιντερνετ διεύθυνση

http://1greek.wordpress.com/2012/03/05/%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/#more-14266

καί αναφέρεται στούς ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που έκαψαν την Ελλάδα!...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Διαβάστε και μάθετε για τους Διεθνείς Εβραίους Τραπεζίτες που ελέγχουν την Παγκόσμια Οικονομική Δικτακτορία

http://www.pentapostagma.gr/2011/09/blog-post_6471.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

To: United Nations Assembly + United Nations Security Council

From : Joseph-Christos Kondylakis, Gentile , Research Scientist ,

Anavissos region , 19013 Attiki , Greece ,

Tel+Fax: +30-2291055275 , on day Monday-12-March-2012

THEME : INTERNATIONAL FINANCIAL TERRORISM &

INTERNATIONAL FINANCIAL TERRORISTS

FAX: 1+1=2 pages

Dear Honorable Sir(s) or Madam(s)

ALL Nations have National Dept which National Depts are collected by the Top International Bankers(the jews Rothschilds and their relatives and other jews and their cooperators) who control the Private International Banking Systems and coordinate the Private Central Banks of Nations(via their Private Bank of International Settlements) which Central Banks control the Nation(s) currency circulation , interest and the Economical Crises(which Hugely benefit the top International Bankers and Destroy the Gentile Nations and their Citizens) and they finance both opposing parties in Wars they indirectly create and so Hugely increase the National Dept of Gentile(Not jew) Nations…

My scientific law article in the next page of this Fax (Together with its Internet video) prove that the top International Bankers do Financial Terrorism and they are Financial Terrorists Against ALL Gentile Nations of Humanity.

Therefore the U.N. Assembly or/and the U.N. Security Council or/and the International Criminal Court of U.N. or/and ETC can act against the above International Terrorists and take their Huge amounts of money (hundred of Trillions of USA dollars) and give them to the People+Nations of Gentiles Nations of Humanity, Saving the Gentile Humanity from Big Misery and Huge Economic and Other Catastrophes that cause the International Financial Terrorists to ALL Gentile Nations ,and further punish the International Financial Terrorists and their cooperators…

With Respect to Humanity

Joseph-Christos Kondylakis

Nuclear Physicist/Computer Specialist

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.