Jump to content

ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ


V for Vendetta

Recommended Posts

1) To Alter ανήκει στον Κουρή.

2) Ο Κουρής πτώχευσε.

3) Το Alter φαλιρίζει και κλείνει.

4) Το Alter χρωστά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε εργαζόμενους, Δημόσιο, ΔΕΗ, διαφημιστές, προμηθευτές, κτλ

5) Ο Αλαφούζος έχει τον Skai και την Καθημερινή.

6) Οι επιχειρήσεις του Αλαφούζου, του Skai και της Καθημερινής πηγαίνουν περίφημα και δε χρωστούν σε κανέναν.

7) Ο Αλαφούζος ισχυρίστηκε, μέσω του Καναλιού και της εφημερίδας του, το αυτονόητο: να αντιμετωπιστεί και ο Κουρής όπως όλοι οι άλλοι, σύμφωνα με το Νόμο. Να μην του γίνουν άλλες χάρες.

8) Ο Κουρής, μέσω του φαλιριμένου Καναλιού και των πτωχευμένων εφημερίδων του, απαντά ξεκινώντας έναν πόλεμο λάσπης κατά του Αλαφούζου, των πλοίων του, των ναυτικών του, του Skai και της Καθημερινής.

9) Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται.

10) Οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο.

11) Οι Έλληνες γνωρίζουν πως το να ρίχνει ο άλλος λίγα λάδια στη θάλασσα, κατά λάθος, μια φορά στα δέκα χρόνια, δεν απαλλάσσει τον Κουρή από τα φέσια που έχει γεμίσει την αγορά!

12) Οι Έλληνες γνωρίζουν πως ο Κουρής είναι σε τόσο δεινή θέση, που για να σωθεί από το λιντσάρισμα και τη φυλάκιση, είναι ικανός μέχρι και να πουλήσει τα παιδιά του στο διάβολο. Φυσικά και να δημοσιεύσει το οτιδήποτε, από όπου κι αν προέρχεται!

13) Το ΚΚΕ και ο εκπρόσωπός του στο greekmeds.gr, V for Vendetta, συμπράττουν με τη λασπολογία του Κουρή κι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό: τον Skai και την Καθημερινή!

Δεν αντέχουν τον φιλελευθερισμό τους και τη σωστή αντικομμουνιστική επιχειρηματολογία τους.

14) Οι Έλληνες γνωρίζουν πως το ΚΚΕ είναι απελπισμένο. Θα έκανε το παν για λίγους ψήφους παραπάνω...Μέχρι και φιλία με τον Κουρή, τον πιο αποτυχημένο επιχειρηματία της Ελλάδας!

Αυτά για να ξεκαθαρίσει η εικόνα και να καταλάβουν όλοι τι υπόγεια παιχνίδια παίζονται!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Ζωγραφιές" Γ. Κουρή (Βίντεο)

Εχω αναφερθει παραπανω με τα σχετικα βιντεο για την φαγωμάρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κουρή και Αλαφούζου. Το απολαμβάνω –δεν είναι και λίγο να βγάζουν οι καπιταλιστές τα άπλυτα τους στην φόρα- και πρέπει να το ομολογήσουμε ότι το βρίσκουμε ενδιαφέρον τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ αυτών των δυο καπιταλιστών.

Και μπορεί η παρέμβαση του Αλαφούζου να είναι φούφλικη και να δείχνουν ότι οι ανακοινώσεις και τα σχετικά ρεπορτάζ του Σκάι να έχουν συνταχτεί από γραβατωμένους γιάπηδες κάθε παρέμβαση όπως του Κουρή είναι σκέτο «κομψοτέχνημα». Είτε πρόκειται για δημοσίευμα του στην φυλλάδα «Αυριανή» είτε για τηλεοπτικά σποτάκια όμως αυτό που παραθέτω σε βίντεο από την τηλεόραση «Kontra».

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ο πρώην γραμματέας πολεμικών εξοπλισμών –και στέλεχος της Ν.Δ, που διατήρησε στην θέση του και ο Ευ. Βενιζέλος, μέχρι να αποχωρήσει για τους δικούς του λόγους- Μ. Βασιλάκος, έδωσε κατάθεση στην επιτροπή της βουλής που ερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων και τις μίζες που έπεσαν.

Εδώ να πω αρχικά την εκτίμησή μου ότι αυτές οι επιτροπές της βουλής περισσότερο ρόλο έχουν να κουκουλώνουν λαμογιές πολιτικάντηδων και άλλων ατόμων του συστήματος, παρά να μας διαφωτίζουν με τα συμπεράσματά τους.

Στο βίντεο που παραθέτω απολαμβάνουμε την «κόσμια» αντίδραση του εκδότη Γ. Κουρή όταν το όνομα του εμφανίστηκε να εμπλέκεται σ αυτά τα αλισβερίσια. Η τηλεόραση του Αλαφούζου, φυσικά, με την γνωστή κόντρα που έχει με τον Κουρή φρόντισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.