Jump to content

Ουρολογία,ποιές κλινικές είναι καλύτερες για ειδικότητα;


gk82

Recommended Posts

Για Θεσσαλονικη προτεινω Αγιο Δημητριο.

Εχεις και τα εξτρα σου...

[/quote

αυτά είναι περιστατικά που σε βγάζουν από τα ρούχα σου.και μετά πως να μην κατηγορούν τον κλάδο μας οι υπόλοιποι πολίτες;ευτυχώς,είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω πως η νέα γενιά ιατρών θα ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις και τα καθήκοντά της.

συμβουλές παρακαλώ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

κανείς ρε παιδιά;;;

Ξέρω για Ουρολογία στο Λαικό. Είναι πολύ καλά και μαθαίνεις. Μεγάλος όγκος χειρουργείων και γενικά είναι κέντρο προστάτη. Σίγουρα θα φύγεις από εκεί και θα μπορείς να σταθείς στα πόδια σου και όχι μόνο. Η εκπαίδευση είναι πάρα πολύ καλή, θα φύγεις με μεγάλο αριθμό διουρηθρικών κυρίως προστατεκτομών, που είναι το "ψωμί" του ουρολόγου. Επίσης αν δεν έχεις κάνει διατριβή σίγουρα θα σου δώσουν από εκεί (αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο). Αλλά (υπάρχει ένα πολυ μεγάλο ΑΛΛΑ) το κλίμα είναι κάπως άσχημο. Ξέρω ειδικευόμενους που παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεχαν. Οι επιμελητές-πανεπιστημιακοί συχνά έχουν ασχημη συμπεριφορα απέναντι στους ειδικευόμενους. Όχι όλοι βέβαια. Μπορεί και να σε πάρουν και με καλό μάτι, ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης δεν δίνουν ρεπό μετά από εφημερίες. Αυτά από Λαικό. Μια από τα ίδια ισχύουν για Σισμανόγλειο που είναι το άλλο πανεπιστημιακό με κάποιες διαφορές στα χειρουργεία, δηλαδή στο Λαικο κάνουν πιο πολύ προστάτη ενώ στο Σισμανόγλειο πιο πολλές λιθοτριψίες. Αυτό το τελευταίο με επιφύλαξη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...

Γειά σας παιδιά! Έχει κάποιος άποψη για Ουρολογία σε Θεσσαλονίκη/Λάρισα?Ή κάποιο άλλο νοσοκομείο της Αθήνας εκτός από αυτά που προαναφέρθηκαν?

Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Περασα σαν φοιτητης απο το Σισμανογλειο κι εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Αν εξακολουθει να δουλευει εκει ο Σκολαρικος θα σου την προτεινα ανεπιφυλακτα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.