Jump to content

Έλεγχος από την αστυνομία στο Αγλαΐα Κυριακού για τα ράντζα στους διαδρόμους!


Recommended Posts

Το λόγο για τη νοσηλεία ασθενών σε ράντζο ζήτησαν αστυνομικοί από γιατρό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στη γενική εφημερία του νοσοκομείου στις 4:30 τα χαράματα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), σε γενική εφημερία του νοσοκομείου και στις 4.30 το πρωί εμφανίστηκαν αστυνομικοί στους θαλάμους νοσηλείας για να ελέγξουν διευθύντρια του ΕΣΥ που εφημέρευε, επειδή νοσήλευε σε ράντζο.

Η διοίκηση της ΕΙΝΑΠ «καλεί τον υπουργό Υγείας να προστατεύσει το έργο των νοσοκομειακών γιατρών και να σταματήσει να δημιουργεί κλίμα που παρακινεί σε τέτοιες συμπεριφορές.

Πρέπει να αντιληφθούν όλοι, προϊσταμένη Αρχή, θεσμικοί παράγοντες της πολιτείας αλλά και οι πολίτες που προσέρχονται στην εφημερία κάθε νοσοκομείου, ότι οι γιατροί είναι αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνοι για την ιατρική φροντίδα του κάθε περιστατικού και όχι για τη διοικητική διαχείρισή του.

Σύμφωνα με το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ, η ύπαρξη ράντζων είναι διοικητική μέριμνα, αφού είναι αυτονόητο ότι αυτά δεν τα φέρνουν οι γιατροί από τα σπίτια τους:

'Εμείς πρώτοι νιώθουμε προσβεβλημένοι όταν πολλές φορές αναγκαζόμαστε να περιθάλπουμε αρρώστους και καμιά φορά βαριά αρρώστους σε ράντζα, αλλά έστω κι αυτή η νοσηλεία είναι προτιμότερη από τη μη νοσηλεία όταν η φύση του περιστατικού τη χρειάζεται.

Προειδοποιούμε ότι θα παλέψουμε να κρατήσουμε το χώρο των νοσοκομείων μακριά από κρατικές παρεμβάσεις που ουσιαστικά βάζουν εμπόδια στην άσκηση της ιατρικής».

http://www.healthview.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CE%90%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"...θα παλέψουμε να κρατήσουμε το χώρο των νοσοκομείων μακριά από κρατικές παρεμβάσεις που ουσιαστικά βάζουν εμπόδια..."

Τι λένε ρε σεις αυτοί;

Λες και το Νοσοκομείο είναι ιδιοκτησία τους!

Άκου δε θα επιτρέψουν κρατικές παρεμβάσεις στα Κρατικά Νοσοκομεία!

Θα μας κουφάνουν τελείως...

Α ρε ιδιωτικοποίηση που σας χρειάζεται...

Εμπάτε Τροϊκανοί!

Σχίστε τους!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτο μονο εσυ θα μπορουσες να το γραψεις εδω μεσα.Εχω δει σουργελα και σουργελα στο κλαδο, αλλα εσυ σπας ολα τα ρεκορ!

Καλα ρε ατομο, ειναι δυνατον να υποστηριζεις τετοιους τραμπουκισμους εναντια στους εφημερευοντες συναδελφους, οταν πολιτικοι, διοικητες

και λοιπα κατακαθια της κοινωνιας εχουν γνωση και απολυτη ευθυνη για το μπαχαλο των εφημεριων και κανενας δεν τους ακουμπα?

Ειναι υπολογος ο συναδελφος που εφημερευει οταν ειναι φουλ τα κρεβατια και ερχεται σοβαρο περιστατικο , που χρηζει εισαγωγης

και δεν υπαρχει χωρος να μπει στην κλινικη?...Αυτος ρυθμιζει ποσα δωματια και ποσα κρεβατια θα υπαρχουν στο νοσοκομειο?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στη θέση της γιατρού θα έκανα μήνυση στον αστυνομικό ή τον ανώτερό του για παράβαση κ άγνοια καθήκοντος :bloodomen:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε τετοιο σημειο ξεφτιλας εχει φτασει ο λοβερδος που επι ημερων του ποινικοποιει και τις εισαγωγες υπεραριθμων ασθενων..

ε ρε κυνηγι που θελουν τα πασοκολαμογια ανελεητο..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η παράνοια στο αποκορύφωμά της.

Δε φτάνει που οι γιατροί δουλεύουν σαν είλωτες, έχουν να αντιμετωπίσουν και τη διαστροφή.

Αυτός που διέταξε αυτή την έφοδο, θα 'θελα να 'ξερα, να 'χει άραγε παιδιά;;; Άμα του αρρωστήσει το παιδί και τσακιστεί στο νοσοκομείο σαν τον παλαβό, όπως δικαιολογημένα κάνει κάθε γονιός, και του πουν " Α, συγγνώμη,δεν έχουμε κρεβάτια, οπότε δεν αναλαμβάνουμε τίποτα. Κόψε τον λαιμό σου".

Τι θα έκανε τότε; θα πάθαινε το εγκεφαλικό ή όχι; Τα ράντζα δεν τα βαζει κανείς για αισθητικούς λόγους. Τα βάζει, γιατί το "κράτος" δεν προέβλεψε τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου. Δεν το κάνουν οι γιατροί από χόμπυ και για να μη φαντάζει ο διάδρομος άδειος, αλλά γιατί δε γίνεται αλλιώς. Όταν είναι επείγον να νοσηλευθεί ένα παιδί, νοσηλεύεται. Τέλος. Δεν το πετάμε στον δρόμο.

Δεν πάμε καλά, δεν πάμε καλά.... emdots

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προτείνω στους συναδέλφους του "Αγλαΐα Κυριακού" στο μέλλον να μην κάνουν εισαγωγή σε παιδιά αστυνομικών όταν υπάρχει κάλυψη της αντίστοιχης κλινικής. Εφόσον το θεωρούν παράνομο ας πάνε κάπου που θα τους δεχτούν νόμιμα.

Όσο αντίθετο κι αν είναι με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας αυτό που γράφω.....δυστυχώς μας οδηγούν σε τέτοιες συμπεριφορές.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.