Jump to content

Θερινή απασχόληση Ιατρών σε κατασκηνώσεις - παιδικές εξοχές. Αμοιβές - Διατροφή.


anastasiostheodoridis

Recommended Posts

Θεσσαλονίκη 13 Απριλίου 2011

Αριθ.Πρωτ.3281/Γ.

Προς τους

κ.κ. Διευθυντάς των Κατασκηνώσεων

Βορείου Ελλάδος

ΘΕΜΑ : Θερινή απασχόληση Ιατρών σε κατασκηνώσεις - παιδικές εξοχές. Αμοιβές - Διατροφή.

Κατά τους θερινούς μήνες οι κατασκηνώσεις και οι παιδικές εξοχές, σύμφωνα με το οργανόγραμμά τους, καλύπτονται υγειονομικά από ιατρούς ανάλογα με τον αριθμό των κατασκηνωτών.

Οι αμοιβές των ιατρών διαμορφώνονται, κατά περίοδο απασχόλησης 20-22 ημερών, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (συνεδρίαση 12/4/2011) όπως παρακάτω:

Ορίζεται ως κατώτερη αμοιβή για τους γιατρούς που εργάζονται σε κατασκηνώσεις, το ποσό των 1.300€ (καθαρά). Εφόσον δεν παρέχεται διαμονή και διατροφή προστίθεται ποσόν ημερήσιο διατροφής/διαμονής στα 60€.

Επίσης εάν πρόκειται για ειδικευμένο ιατρό χειρουργικής ή παθολογικής ειδικότητας υπάρχει προσαύξηση ύψους 20%.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις πρέπει ο ενδιαφερόμενος γιατρός να καταθέτει στον εργοδότη του πιστοποιητικό εγγραφής του στον Ι.Σ.Θ.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι ιατροί, όπως και οι κ.κ. επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες των κατασκηνώσεων για περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην προϊσταμένη της Γραμματείας των γραφείων του Ι.Σ.Θ κ. Στυλιανή Καραγιάννη κατά τις ώρες 9 π.μ. - 14.00΄ τηλ. 2310251962 , στις εργάσιμες ημέρες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αθανάσιος Νικολαΐδης Κλεάνθης Βαλαρούτσος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μιας και ανέβηκε το συγκεκριμένο θέμα, για όσους συναδέλφους δουλέψουν φέτος σε κατασκήνωση προσοχή!!Συναργάστηκα πέρυσι με την κατασκήνωση της ΚΟΡΕΛΚΟ στον Κάλαμο Αττικής...Οι άνθρωποι ενώ αρχικά(τις πρώτες ημέρες,όπου με είχαν και περισσότερη ανάγκη) ήταν απόλυτα εντάξει,στην πορεία φάνηκαν τελείως ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ...Ενδεικτικά θα πω οτι ακόμα μου χρωστάνε αρκετά χρήματα απο την περίοδο του καλοκαιριού του 2010 καθώς επίσης δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ασφάλεια μου στο ΤΣΑΥ για εκείνο το διάστημα,το πιο εκνευριστικό όμως από την όλη ιστορία είναι οτί δεν υπήρξαν ειλικρινείς απέναντί μου(απο αύριο σε αύριο,απο εβδομάδα σε εβδομάδα,απο μήνα σε μήνα,μέχρι που τελικά δεν σήκωναν ούτε τα τηλέφωνα..!!)Από υποδομή μην το συζητάμε καλύτερα,είχαμε φτάσει κάποιες μέρες στο σημείο να μην έχουμε βασικά φάρμακα ή ακόμα ακόμα να αγοράζω εγώ(!!!!) φάρμακα για να είμαι καλυμμένος...Τονίζω οτί αυτό που με έχει ενοχλήσει ΔΕΝ είναι τόσο τα χρήματα που μου χρωστάνε,αλλά η κορο'ι'δία απέναντί μου,παρά την φιλότιμη στάση μου σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας...

Επομένως συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ με ποιους συνεργάζεστε και αν τύχει κ κάποιος έχει προγραμματίσει συνεργασία με τους συγκεκριμένους,καλύτερα να το ξανασκεφτεί....!!!!Χρήματα μπροστά ή ανά τακτά(βραχυχρόνια) διαστήματα, για να μην πιαστεί κορόιδο....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής:

Συμφώνησα να απασχοληθώ σε μία κατασκήνωση για ένα 20ήμερο.Η αμοιβή είναι κατά πολύ λιγότερη από την προβλεπόμενη από τον Ιατρικό Σύλλογο ,ωστόσο η εμπειρία της κατασκήνωσης θεωρώ πως θα με βοηθήσει(έχω λίγους μήνες που τελείωσα τη Σχολή).

Ρώτησα για ασφαλιστική κάλυψη και δεν προβλέπεται τίποτα..

Απαιτείται από την πλευρά μου να κάνω κάτι ώστε να ειμαι καλυμένος?Δεν υπέγραψα -ούτε θα υπογράψω όπως φαίνεται κάποιο έγγραφο.Από τον Ιατρικό σύλλογο δεν ήξεραν να μου πούνε κάτι παραπάνω..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.