tyrex Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 οποιος ξερει ας πει κατι και για μας που τη χρωσταμε......ο σνελ ειναι καλος αλλα υπερβολικα λεπτομερης οποτε σκεφτομουν αν υπαρχουν τιποτα σημειωσεις ή θεματα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skydogsully Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 οποιος ξερει ας πει κατι και για μας που τη χρωσταμε......ο σνελ ειναι καλος αλλα υπερβολικα λεπτομερης οποτε σκεφτομουν αν υπαρχουν τιποτα σημειωσεις ή θεματα.... δε σας δινουν τις σημειωσεις απο το εργαστηριο(ανω κατω...ακρα)?-->πολυ καλες.αν τις μαθεις απ'εξω κι ανακατωτα παίρνεις και βαθμο![οχι οτι ειναι λιγα βεβαια,απλα ειναι συγκεντρωμενα και περιληπτικα] αν διαβασεις αυτα και εισαγωγη όχι snell αλλα απο Gray's[νομιζω πως τους δινουν τη παλια εκδοση κ επιπλεον ειναι καπως διαφορετικη] εισαι οκ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 τα χα ξεχασει αυτα τελειως...αλλα λες φτανουν ε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skydogsully Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 τι εννοείς αν φτάνουν? αν δεν έχει αλλάξει η ύλη[ανω ακρο,κατω ακρο,εισαγωγη] τότε τι δεν εχει? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 τι εννοείς αν φτάνουν? αν δεν έχει αλλάξει η ύλη[ανω ακρο,κατω ακρο,εισαγωγη] τότε τι δεν εχει? ειναι και η ραχη που δεν ειχαν δωσει φυλλαδιο......αλλα και τα κλινικα δε ξερω αν καλυπτομαι μονο με του σνελλ..α και σιγουρα η ερωτηση απευθυνεται και σε πρωτοετεις αν εχει αλλαξει κατι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skydogsully Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 τι εννοείς αν φτάνουν? αν δεν έχει αλλάξει η ύλη[ανω ακρο,κατω ακρο,εισαγωγη] τότε τι δεν εχει? ειναι και η ραχη που δεν ειχαν δωσει φυλλαδιο......αλλα και τα κλινικα δε ξερω αν καλυπτομαι μονο με του σνελλ..α και σιγουρα η ερωτηση απευθυνεται και σε πρωτοετεις αν εχει αλλαξει κατι Για τη ράχη έχεις δίκιο την ξέχασα. Επειδή ε΄χω μιλήσει με ένα φίλο μου που το πέρασε το Σεπτέμβρη,η εισαγωγή έχει αλλάξει πήγαινε και ρώτα να σου πουν τι νέο έχει. Πάντως τα κλινικά που μου είπε μου θύμησαν αυτά που είχα δώσει και γω οπότε δεν πρέπει να ειναι και τίποτα καινούριο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amymone Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Αν βγει προοδος η οποια θα αφορα και τους μεγαλυτερους πειτε το κι εδω για να το μαθουμε! Οκ? Ευχαριστω! Edited March 20, 2011 by amymone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairou Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Κοπηκα!!!!!!!Για πειτε καμια ιδεα...να το δωσω σεπτεμβριο η να περιμενω μηπως δωσουν προοδο του χρονου? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitsius Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Διαβασμένο μάθημα βρε Mairou, κρίμα να το αφήσεις....ειδικά όταν τα θέματα επαναλαμβάνονται! Επίσης, είδες τι σφαγή έγινε!!! Το Σεπτ πιθανόν να είναι πιο light..όπως και να έχει, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να έχεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amymone Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Γεια σας, παιδιά! Εισαγωγή από πού διβάζουμε? Από Snell? Σας έχουν δώσει φυλλάδια? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugama Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Γεια σας, παιδιά! Εισαγωγή από πού διβάζουμε? Από Snell? Σας έχουν δώσει φυλλάδια? γεια ... εισαγωγή σίγουρα ήταν να διαβάσουμε το πρώτο κεφάλαιο του σνελ και μας είχε δώσει και κάτι ερωτήσεις ο κληρονόμος για το νευρικό....λογικά ο γιαννόπουλος της έχει...όμως παίζει να έχει αλλάξει λίγο η ύλη της εισαγωγής γιατί μου φαίνεται κυκλοφορούν κάτι διαφάνειες αν και δεν τις έχω δει με τα μάτια μου...πάντως πιστεύω πως με την εισαγωγή από σνελ, ερωτήσεις κληρονόμου και τα φυλλάδια για άνω και κάτω άκρο άνετα περνάς ....επειδή και εγώ σκοπεύω να τη δώσω όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας πει....αα και αν ξέρει κανάς πρωτοετής την ημερομηνία που στείλανε στη γραμματεία για να δοθούν ανατομία και φυσιολογία Ι...θενξ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermina daza Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Ανατομία διαβάζουμε κυρίως από τους οδηγούς εργαστηρίου που υπάρχουν στο e-class και τα έχουν σχετικά μαζεμένα. Για τις 5 Ιουνίου προτείναμε την ανατομία και για τις 18 την φυσιολογία, η οποία προφανώς θα αλλάξει εν όψει εκλογών. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugama Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 παιδιά ξέρει κανείς αν βγήκε? είχα πάει την προηγούμενη πέμπτη και μου πανε από βδομάδα..δε θέλω να ανέβω πάλι τσάμπα και μέχρι την παρασκευή που ξαναδίνω είναι πολλές οι μέρες..ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai_pizza_dora Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Βγήκε σήμερα το μεσημέρι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugama Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ευχαριστώ . δεν άντεξα και πήγα να δω πριν καμιά ώρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermina daza Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση? Τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugama Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 έξω από τα γραφεία των καθηγητών και τη γραμματεία της ανατομικής σε έναν πίνακα...είναι στο δεύτερο όροφο ( αναλογικά ακριβώς από κάτω από εκεί που βγαίνουν οι βαθμοί της βιολογίας που ήταν στον 3ο)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermina daza Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermina daza Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ΘΕΑ! (συγγνώμη!!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filitsa17 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 θελω να δωσω κατατακτηριες μποριε καποιος να μου τι παιζει λιγο μεητν ανατομια εγω εχω το βιβλιο του moore..ειναι ιδια τα κεφαλαια? μπορει καποιος να αναρτησει και πααλαιοτερα θεματα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermina daza Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Παλαιότερα θέματα ανατομίας μπορείς να βρεις στο σχετικό τόπικ:"ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermina daza Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Παράκληση φίλου που δεν μπορούσε να κατέβει στις εξετάσεις σήμερα... Τώρα που είναι φρέσκα τα θέματα, ό,τι θυμάται ο καθένας ας το γράψει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugama Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 τα αποτελέσματα για τον αύγουστο 2012 αναρτήθηκαν στο εκλας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katia_ Posted June 12, 2019 Report Share Posted June 12, 2019 1)Πολλαπλής επιλογής, αρκετά από τα οποία ήταν από το pdf Ενδεικτικά Θέματα. 2)Συμπαθητικό-Παρασυμπαθητικό, να βάλεις ποιες προτάσεις αντιστοιχούν στο καθένα 3)Εικόνα, να γράψεις τις δομές που εμφανίζονταν ήταν νωτιαίο νεύρο, με πρόσθια και οπίσθια ρίζα και τα σχετικά 4)Εικόνα άκρας χείρας (καρπός κυρίως), να ονοματίσεις τα αντίστοιχα οστά 5)Πολλαπλής επιλογής με αρνητική βαθμολόγηση 6)Μια εικόνα της άκρας χείρας και έπρεπε να ονοματίσεις τους μύες που σου είχε με βελάκι και να πεις από ποιο νεύρο νευρώνονται 7)2 εικόνες που σου ανέφερε κάποιες δομές όπως χιαστοί, μηνίσκοι με διάφορους τρόπους και έπρεπε να αντιστοιχίσεις αυτούς τους όρους πάνω στο σχήμα Αυτά θυμάμαι χαρακτηριστικά, νομίζω είχε και ένα θέμα με διαμέρισμα κνήμης 8 ) επίσης είχε σύντομη ανάπτυξη α)Για την Ανατομική Ταμπακοθήκη, β) Τετράπλευρος Χώρος του Velpeau γ)να περιγράψεις με ανατομικούς όρους που μπορείς να ψηλαφήσεις την κερκιδική αρτηρία (χωρίς όμως να πεις για την ανατομική ταμπακοθήκη) 9) Ενα θέμα με κνήμη: ήταν εικόνα με εγκάρσια τομή και σου είχε συμπλήρωση κενών με αριθμούς από το σχήμα . όπου κυρίως ήθελε να ξέρεις ομάδες μυών , νεύρα κινήσεις π κάνουν Teri and ELECTRA DIAM 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELECTRA DIAM Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 ANATOMIA I ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 Οι περισσότερες ασκήσεις ήταν πολλαπλής επιλογής Πολλά από τα πολλαπλής ήταν από την εισαγωγή και το νευρικό και είχε 3-4 με βραχιόνιο πλεγμά. Είχε κάποια από τα ενδεικτικά θέματα. Το βραχιόνιο πλέγμα ήθελε να το ξέρεις με αρκετή λεπτομέρεια. 1-2 με κρανίο, 1 με φύμα του λίστερ, 1 με καρπιαίο σωλήνα, 2 με μυς της ακρας χείρας. Είχε Σ/Λ με αρνητική βαθμολόγηση. Είχε αρκετά από τα διαμερίσματα της κνήμης. Παρασυμπαθητικό και συμπαθητικό σύγκριση γαγγλίων Γόνατο εικόνα να συμπληρώσεις συνδέσμους, μηνίσκους κλπ και αξονική γόνατος στο πλάι Σπονδυλική στήλη φωτογραφία, ιγνυακός βόθρος και άρθρωση ισχίου είχε με βελάκι διάφορες δομές να ονοματίσεις Εικόνες με μύες χεριού πήχης και βραχίονας, να τους ονοματίσεις, σε κάποιος ήθελε νεύρωση και έκφυση Ατροφία δελτοειδούς μυός Θετικό σημείο Tredenlenburg Από άκρο πόδι δεν είχε τίποτα. Προσωπικά περίμενα άλλα θέματα, μας έπρηζαν όλο το εξάμηνο για καρπιαίο σωλήνα, rotator cuff, μύες σθέναρος, νεύρωση άκρας χείρας, τετράπλευρος χώρος κλπ και δεν έβαλαν σχεδόν τίποτα απ'αυτά. Ούτε μια ερώτηση για το τι είδους άρθρωση είναι το τάδε. Επίσης κάποιο παιδί από προηγούμενο έτος μου είπε είχαν πέσει αυτα. Δεν θυμάμαι όμως χρονολογία. 1 εικονα με άρθρωση ωμου (ηθελε κυρίως δομές οπως αρθρικος θυλακος κι οχι συντασσόμενες/οστικες δομές) 1 εικονα συνδυασμός μύες ωμου και βραχίονα 1 εικονα εν τω βαθει μύες χεριού 1 εικονα μύες γλουτού 1 εικονα άρθρωση γονάτου (ηθελε ολους τους συνδέσμους, ιδια με αυτη του οδηγού κατω άκρο 2) Μηριαιο τρίγωνο-τι ειναι, τι περιλαμβάνει και κλινικη σημασια Μοίρες τετρακεφαλου μηριαίου Κυκλοφορούν κάποια ενδεικτικά θέματα τα οποία δεν είναι ανεβασμένα στο e-class, δυστυχώς εγώ δεν τα έχω. Εάν ρωτήσετε μεγαλύτερους ίσως τα έχουν και μπορούν να σας τα στείλουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts