Jump to content

Κανόνες Greekmeds


Recommended Posts

Γίναμε δέκτες παραπόνων από μέλος της παν/κης κοινότητας σχετικά με σχόλια που υπάρχουν στο site για το πρόσωπό του.

Ό συγκεκριμένος άνθρωπος ζήτησε την απομάκρυνση των σχολίων, το οποίο και έχει πραγματοποιηθεί στον βαθμό που δεν έχει υποδείξει συγκεκριμένα σχόλια ώστε να μας διευκολυνει και εμάς.

Είναι προφανώς αδύνατο να διαβάσουμε 350,000 μηνύματα και να βρούμε που είναι οι αναφορές και ποιες από αυτές είναι πιθανό ακατάλληλες.

Οπότε έχει παρουσιαστεί ανάλογο ζήτημα η αντίδραση των διαχειριστών ήταν άμεση εφόσων δόθηκαν σαφείς πληροφορίες εξαρχής.

Υπενθυμίζουμε μερικούς από τους κανόνες του site στα αγαπητά μας μέλη:

α. Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε με μόνο όρια τα οριζόμενα από το Σύνταγμα και τους νόμους και τους περιορισμούς που αναφέρονται παρακάτω.

β. Καμία αναφορά σε πρόσωπο συμφοιτητή μας, ακόμα και αν στηρίζεται ή αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα, ή γίνεται καλόπιστα, άμεση ή έμμεση, δε θα γίνεται ανεκτή. Σκοπός του site και της όλης προσπάθειας είναι να τονώσει την αλληλεγγύη και την ενότητα των φοιτητών, όχι να την διασπάσει.

γ. Δεν επιτρέπεται η παράθεση οποιασδήποτε πληροφορίας αναφέρεται στην προσωπική ζωή συμφοιτητών ή άλλων μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας (όπως πχ καθηγητών). Το αυτό ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κουτσομπολίστικης υφής.

Υπενθυμίζουμε επίσης μερικούς από τους όρους εγγραφής στο greekmeds

Το greekmeds.gr δεν είναι υπεύθυνο για οποιοδήποτε μήνυμα δημοσιεύεται. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια ή χρησιμότητα κανενός μηνύματος και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα κανενός μηνύματος.

Τα μηνύματα αντικατοπτρίζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα τις απόψεις του greekmeds.gr. Αν κάποιος χρήστης νιώθει ότι έχει κάποια ένσταση σχετικά με κάποιο δημοσιευμένο μήνυμα έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει αμέσως με εμάς με email ή προσωπικό μήνυμα. Έχουμε την δυνατότητα να απομακρύνουμε ακατάλληλα μηνύματα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν κριθεί ότι η απομάκρυνση είναι απαραίτητη.

Μέσω της χρήσης αυτής της υπηρεσίας και της εγγραφής σας στο greekmeds.gr συμφωνείτε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσεται υλικό που εν γνώση σας είναι ψευδές και/ή δυσφημιστικό, ανακριβές, υβριστικό, χυδαίο, μισητό, παρενοχλητικό, αισχρό, βλασφημιστικό, σεξουαλικά προσανατολισμένο, απειλιτικό, κατά της προσωπικής ζωής οποιουδήποτε ατόμου ή γενικά για να δημοσιεύσετε μηνύματα κατά τρόπο που να παραβιάζουν οποιονδήποτε νόμο.

Σας ευχαριστούμε που σεβόσαστε τον χώρο και εμάς που τον διατηρούμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.