Jump to content

Τα ψέματα του διαδικτύου...


Leviathan

Recommended Posts

Τα ψέματα του διαδικτύου

Δημοσιευμένο στις 3 Φεβ 2011

mlyn1171l.jpg

Το να γνωρίζεις κόσμο στο internet είναι ένας τρόπος για να προβάλεις τον εαυτό σου όπως θέλεις ή ακόμα χειρότερα όπως θα ήθελες να είναι. Η δημιουργία μια τέλειας εικόνας του εαυτού μας, μας κάνει πολλές φορές να υπερβάλουμε και άλλες φορές να λέμε ψέματα στην προσπάθεια να φανούμε επιθυμητοί. Ειδικά στα site γνωριμιών -σύμφωνα με το γνωστό online dating site OKCupid- οι χρήστες κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προβάλουν τον τέλειο εαυτό και πολλοί είναι αυτοί που δε διστάζουν να πουν ψέματα για να εντυπωσιάσουν. Το OKCupid παρουσίασε πρόσφατα τις στατικές για τα πιο συνηθισμένα ψέματα που χρησιμοποιούν οι χρήστες.

Υψος : Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατοστά πιο κοντοί στην πραγματικότητα από ό,τι έχουν δηλώσει στο προφίλ τους. Τα στατιστικά αφορούν και τα δύο φύλα.

Μισθός : Κι εδώ τα στατιστικά έρχονται να αποδείξουν πως οι χρήστες δηλώνουν 20% μεγαλύτερο εισόδημα από την πραγματικότητα.

Φωτογραφίες : Όσο πιο ελκυστική είναι μια φωτογραφία τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή στην καλύτερη σε παλιά μεγαλεία του παρελθόντος, ενώ οι περισσότερες από αυτές έχουν «πειραχτεί» στο Photoshop. Μάλιστα περισσότερες από το 1/3 των προκλητικών αναρτημένων φωτογραφιών έχουν ληφθεί κατά βάση 1 χρόνο πριν και περισσότερο.

Σεξουαλικές προτιμήσεις : Το 80% των χρηστών δηλώνει αμφιφυλόφιλο, για να προκαλέσει ενώ στην ουσία ελκύεται από άτομα του ενός φύλου. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελούν τα μηνύματα σε άτομα ενός φύλου και όχι σε άτομα και των δύο φύλων.

ΠΗΓΗ : www.digitallife.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 years later...

Βίντεο: Τι γίνεται όταν αντί της ξανθιάς καλλονής που γνωρίσατε online, έρχεται η παχουλή εκδοχή της;

Όταν το ραντεβού ενός άνδρα δεν πάει όπως το περίμενε (Vids)

news247 Σεπτέμβριος 26 2014 17:41

Μιλάτε λίγο καιρό στο διαδίκτυο και αποφασίζετε να βρεθείτε να τα πείτε από κοντά για να γνωριστείτε. Τι γίνεται όμως όταν αντί της ξανθιάς καλλονής που γνωρίσατε online, σας συναντά μια πιο... παχουλή εκδοχή της;

Η ομάδα "YouTubers Simple Pickup", πραγματοποίησαν το εν λόγω κοινωνικό πείραμα και κατέγραψαν τις αντιδράσεις των ανδρών.

Η ομάδα κατέγραψε εκφράσεις του τύπου "μοιάζεις λίγο διαφορετική από τη φωτογραφία", μέχρι την ερώτηση "είσαι έγκυος;" αλλά και πληθώρα άλλων που ξεπερνούσαν τα όρια της ευγένειας.

Δείτε το βίντεο και φυσικά, μάθαμε -ω τι έκπληξη- πως οι άνδρες εστιάζουν στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας!

Δείτε και την αντίστοιχη ανδρική εκδοχή

(Πηγή: mirror.co.uk)

ΠΗΓΗ : news247.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.