Jump to content

Body Browser


mad  cow

Recommended Posts

Η Google πραγματοποίησε πρόσφατα επίδειξη του Body Browser, μιας online εφαρμογής που επιτρέπει την εξερεύνηση του ανθρωπίνου σώματος, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έχουμε συνηθίσει από το Google Earth. Ο χρήστης μπορεί να εστιάσει σε σημεία, να κάνει zoom ή να ψάξει για συγκεκριμένα μέρη του σώματος, βάσει της ονομασίας τους.

google-body-browser.png

Χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτεί κανενός είδους plugin (βλ. Flash ή Java) και ότι για να τρέξει απαιτείται μόνο η χρήση browser που υποστηρίζει WebGL. Προς το παρόν βέβαια οι browsers που το υποστηρίζουν εγγενώς περιλαμβάνουν μόνο τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Chrome (Beta, Dev, Canary) και τον Firefox 4 beta.

Υποστηρίζεται επίσης και από την σταθερή έκδοση του Chrome 8, ως πειραματική όμως λειτουργία που για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει να πληκτρολογήσετε about:flags, να επιλέξετε το WebGL και να κάνετε επανεκκίνηση του browser.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Βοdy Browser στη διεύθυνση http://bodybrowser.googlelabs.com, έχετε ωστόσο υπόψη πως η χρήση του μπορεί να μην είναι προς το παρόν πάντοτε απολύτως ομαλή.

Link.png Site: googlesystem.blogspot.com

(insomnia.gr)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Wow πολύ ωραίο... αν και θέλει αρκετές βελτιώσεις αλλά έτσι από τα απλά ξεκινάει πάντα η Google... thx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

http://bodybrowser.googlelabs.com/body.html#

Αργό αλλά καταπληκτικό!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το καλύτερο που κυκοφορεί ως τώρα είναι αυτό αλλά φυσικά δεν είναι δωρεάν. Έχει 1 day trial για όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά (αξίζει τον κόπο, δοκιμάστε το!). Ελπίζω κάποια στιγμή να εξυγχρονιστούν οι σχολές μας και να δίνουν pass (προτιμότερο είναι από τις μετεφρασμένες ανατομίες των 600 euro)...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.