Jump to content

Andrea Bocelli- Con te Partiro


V for Vendetta

Recommended Posts

Ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) είναι ιταλός τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1958 στο Lajatico της Πίζα. Από την ηλικία των 12 ετών έμεινε τυφλός, λόγω ενός ατυχήματος σε ποδοσφαιρικό αγώνα, σε συνδυασμό με προδιάθεση γλαυκώματος που είχε.

Από μικρό παιδί έδειξε σαφή κλίση προς τη μουσική. Σπούδασε νομική, αφού άσκησε όμως για ένα χρόνο τη δικηγορία, την εγκατέλειψε και αφιερώθηκε οριστικά στο τραγούδι.

Πολλά τραγούδια που τραγούδησε έγιναν μεγάλες επιτυχίες, φέρνοντας την όπερα, τις άριες και την ποπ μουσική πιο κοντά.

Andrea Bocelli- Con te Partiro

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Εσείς οι σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές, αν ποτέ ήσασταν στην εξουσία, θα αντιγράφατε τις πρακτικές των συντρόφων σας στη χρεοκοπημένη Σοβιετική Ένωση: θα στέλνατε τέτοια άτομα στα κολχόζ της Ασίας να καθαρίζουν πατάτες για τους στρατιώτες.

Απορώ πως σου επιτρέπουν οι κομισάριοι του Κόμματος που σε καθοδηγούν να ασχολείσαι με τέτοια αστικά φαινόμενα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα δε ντρεπεσαι πια καθολου;Τι ψεμματα ειναι αυτα;Γιατι διαστρεβλωνεις τα πραγματα και δε λες την αληθειας;Ουστ απο δω ρε φασιστρια!Ολα τα ατομα με ειδικες αναγκες ειχαν εξασφαλισμενη θεση εργασιας στη Σοβιετικη ενωση και προσφεραν στην παραγωγη συμφωνα με τις δυνατοτητες τους. Για ολα τα ορφανα παιδια το κρατος μεριμνουσε για να μορφωθουν και να σπουδασουν ενω εδω στο καπιταλισμο ειναι ολα σχεδον τα ατομα με ειδικες αναγκες ειναι ανεργα,ασε που ενω πριν πεινουσαν μονο οι ανεργοι τωρα πεινανε και οσοι εργαζονται.Οσο για τα ορφανα οχι να σπουδασουν δε μπορουν αλλα αν δε καταληξουν σε εμποριο οργανων μπορουν να πουληθουν σε κανα παιδοφιλο.

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ.

Οι καλιτεχνες ζουσαν με αξιοπρεπεια στη Σοβιετικη ενωση και οχι οπως στο καπιταλισμο που ζητιανευουν και πουλανε στο δρομο τους πινακες.Ποιος ειναι αυτος που θα σπουδασει καλες τεχνες στην Ελλαδα σημερα για να πειναει συνεχεια.Στη Σοβιετικη Ενωση ηταν κτημα για ολο το λαο η τεχνη το θεατρο.

Εδω στο καπιταλισμο δινεται ολη μερα στο κοσμο μεσημεριαναδικα.Τη ποιοτητα να εχει ενας ανθρωπος που βλεπει ολη μερα μεσημεριαναδικα;η αντιδραση του θα ειναι χουλιγκανικη,δε θα ειναι σκεπτομενου ανθρωπου.Διοτι εχει ποτιστει.

мой адрес советский союз / My address is Soviet Union

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.