Jump to content

Ψήφο στην ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ


aterpos

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η σύντομη ανακοίνωση που σας στέλνω με το συνημμένο και επίσης υπάρχει από κάτω, μοιράστηκε το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου από τους μουσικούς της Ορχήστρας των Χρωμάτων έξω από το Μέγαρο Μουσικής. Διαβάστε την και όσοι μπορείτε διαδώστε την. Ας μην αφήνουμε τους χοντρόπετσους «τεχνικούς της εξουσίας», να καταστρέφουν πράγματα που αγαπάμε !

Σας θυμίζω επίσης το χθεσινό email του Ιάκωβου Κονιτόπουλου με το link όπου μπορείτε να συμμετέχετε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία στήριξης της Ορχήστρας:

Blog- Μουσικοί Χρωμάτων = www.blog-mousikoichromaton.com (edit: ο σύνδεσμος για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιείται => copy/paste )

Είναι μόνο δύο κλικ μακριά !

Ευχαριστώ για την προσοχή σας,

Κ. Α. Λυγνός

Συνθέτης, Μέλος της ΕΕΜ

Εκδότης του περιοδικού «μουσικής ΠΟΛΥΤΟΝΟν»

_____________________________________________________________________________________________

3.11.2010

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μουσικοί της Ορχήστρας των Χρωμάτων.

Δυστυχώς η ασυνέπεια, των υπευθύνων είναι χρόνιο φαινόμενο και αν η Ορχήστρα υπάρχει ακόμα αυτό συμβαίνει γιατί άνθρωποι απλήρωτο για μήνες, μένουν προσηλωμένοι στο όνειρο του Μάνου Χατζιδάκι και με προσωπικές θυσίες εξακολουθούν να προσφέρουν μέσα σε απελπιστικά δύσκολές συνθήκες.

Αυτή τη στιγμή είμαστε απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες.

Παρόλα αυτά πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στην τελική φάση του διαγωνισμού «Δημήτρης Μητρόπουλος», πιστεύοντας ότι έτσι υπερασπιζόμαστε το κύρος της Ορχήστρας αλλά και της πατρίδας μας, αφού τυχόν ακύρωση του διαγωνισμού θα είχε διεθνώς αρνητικό αντίκτυπο.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε η διαβεβαίωση του ΥΠΠΟ-Τ, δια στόματος της Γενικής Γραμματέως κας Λίνας Μενδώνη, ότι το Υπουργείο δεν θα εγκαταλείψει την Ορχήστρα των Χρωμάτων, ούτε θα την αφήσει να σβήσει.

Εμείς όμως, ως καλλιτέχνες εκτός από τη βοήθεια του Υπουργείου έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κοινού μας, αφού χωρίς εσάς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης.

Ελπίζουμε να σταθείτε δίπλα μας τούτη τη δύσκολη ώρα, όπως κάνατε τα προηγούμενα είκοσι χρόνια.

Σας ευχαριστούμε.

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Blog- Μουσικοί Χρωμάτων =
www.blog-mousikoichromaton.com
(
edit
: ο σύνδεσμος για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιείται => copy/paste )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.