Jump to content

Twinning Project (Δημιουργία Οργανωτικής Επιτροπής)


jdnhellas

Recommended Posts

logo-twinning.gif

Τι είναι όμως το twinning;

Το Τwinning Project είναι ένα πρόγραμμα ανταλλαγών που διαρκεί μια εβδομάδα και διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φοιτητών Ιατρικής (European Medical Students' Association - EMSA) με πολιτισμικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν αναλαμβάνουν να υποδεχτούν τους ξένους φοιτητές, να τους προσφέρουν στέγαση και διατροφή και να οργανώσουν γι' αυτούς ένα πολιτισμικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή. Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές θα αναλάβουν στη συνέχεια να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στη δική τους χώρα.

Ποιός ξέρει λοιπόν σε ποια γωνιά της ευρώπης θα ανακαλύψουμε τον twin μας φέτος ....

Λισαβώνα/Πορτογαλία; Μόναχο/Γερμανία; Λάιντεν/Ολλανδία; Άμστερνταμ/Ολλανδία; Κωνσταντινούπολη/Τουρκία; Ρόστοκ/Γερμανία; Κίεβο/Ουκρανία; Πόρτο/Πορτογαλία; Ζάγκρεμπ/Κροατία;

Είναι μερικοί μόνο απο τους πιθανούς προορισμούς!

Ακούγεται ενδιαφέρον;

Αν θες λοιπόν και εσύ να βοηθήσεις στην διοργάνωση του twinning φέτος πέρνα απο το γραφείο της HelMSIC (δίπλα στο παπουλάκειο αναγνωστήριο) την Τρίτη 12/10 στις 3 το μεσημέρι.

Απαραίτητες προϋποθέσεις;

ομαδικότητα, δημιουργικότητα, λίγο ελεύθερο χρόνο και όρεξη για δουλειά!

Σε περιμένουμε ;)

* Θα ήταν καλό αν ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις στην οργανωτική ομάδα να έχεις στείλει νωρίτερα ένα mail στο: tp@athens.helmsic.gr για να ενημερωθείς εγκαίρως σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αλλαγή στην ημερομηνία της συνάντησης.

* Η συμμετοχή στην οργανωτική δεν εξασφαλίζει 100% και την συμμετοχή στο πρόγραμμα σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περισσότερες από τις διαθέσιμες θέσεις.

* Αν απλώς σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα σύντομα θα βγει ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των αιτήσεων ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.