Jump to content

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ


emmanouela

Recommended Posts

Γεια σας! Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες για την εναρξη του ιατρικου επαγγελματος. Ειμαι σε αναμονη για ειδικότητα και θέλω να μαθω αν με συμφέρει να απασχολουμε σε ιδωτικο τομεα ως μισθωτη η ως ελευθερος επαγγελματιας με αποδειξη παροχη υπηρεσιων απο αποψη φορολογησης κτλ. ευχαριστω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emquestion αφιερωμένο μανουελα διοτι σε αυτο που ρωτας παραπανω δεν εχω απαντηση. παντως οτι και απο τα δυο να βρεις νομιζω θα εχεις χασουρα σε σχεση με οτι γνωριζες απο την ειδικοτητα οποτε : ελα ελα μανουελααααα λαλαλαλαιιιιιιιι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά άμα βρεις μισθωτή θέση την παίρνεις, δεν το συζητάμε.

Πάντως και στις δυο περιπτώσεις χάλια είναι τα πράγματα για τους ανειδίκευτους. Απλά αν κάθεσαι και δίνεις αποδείξεις και πληρώνεις το ΤΣΑΥ από την τσέπη σου, παίζει και να μην βγάλεις τίποτα στο τέλος. Θα δουλεύεις για να πληρώνεις το ΤΣΑΥ δηλαδή. Αλλά αυτό μπορεί και να το θέλεις για να έχεις ασφαλιστική κάλυψη (λέμε τώρα).

Οσο για την εκπαίδευση που λέει ο Φώτης πάνω, ε, τι εκπαίδευση να έχεις; Στα βόδυ λάιν θα είσαι, στα λέιζερ κλίνικ ή τουριστογιατρός το καλοκαίρι...ή τίποτα εφημερίες ή γήπεδο...αλήθεια δηλαδή τι περιμένεις να βρεις σαν ανειδίκευτη ; (εκτός αν έχεις κανένα θείο με κλινική...αλλά τότε δεν θα ρωτούσες..)

Βασικά αν ήμουν ανειδίκευτη σήμερα πραγματικά θα προτιμούσα να κάνω την πωλήτρια ή τον ταξιτζή παρά αυτό το χάλι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα εχω κανει ολα αυτα κι εφημεριες και πρινου και αγωνες και δεν ξερω τι αλλο να κανω πια.Τωρα σε μια δουλεια μου ζητανε να κανω εναρξη. περιμενω ηδη 3 χρονια και θα περιμενω αλλο 1 και νιωθω πια μια απογνωση κι αηδια που δεν μπορω να εξασκησω αυτο που σπουδασα και που για βιοποριστικους λογους πρεπει ν απασχολουμαστε σε οποιαδηποτε κωλοδουλεια. Ευχαριστω παντως και για το τραγουδι και για την απαντηση!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να μπλέξεις με έναρξη για 1 χρόνο (που μπορεί να είναι και λιγότερο, τελικά). Συνέχισε έτσι με αρπαχτές όπου μπορείς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν ειναι για λιγοτερο του ετους, και ο εργοδοτης σου θα σου πει να μην κανεις. Αν υπερβαινει του ετους η προβλεπομενη συνεργασια σας, να κανεις εναρξη.

Εννοειται οτι στην αρχικη σου ερωτηση δεν μπορει να απαντησει καποιος στη θεωρια. Εξαρταται απο το ποσο σου προσφερουν ως μισθωτη και ποσο ως ελευθερη επαγγελματια. Αν το ποσό ειναι υποθετικα το ιδιο (που δεν υπαρχει καμία πιθανοτητα), εννοειται μισθωτη για να σου πληρωνουν ασφαλεια, επιδοματα, αδεια κλπ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.