ionos1979 Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Ο πάπυρος που μου δόθηκε (3 χρόνια αφού πήρα το πτυχίο μου απο ΑΠΘ)καταστράφηκε ... Ξέρεις κανείς τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να πάρω νέο. Έχω το αντίγραφο πτυχίου που μας δώσανε κατά την αποφοίτηση αλλά ο πάπυρος είναι πάπυρος. Πρέπει να πάω αυτοπροσώπως απο τη γραμματεία, στέλνεις εξουσιοδότηση ? Όποιος έχει βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση please help. Thanks Quote
invitro Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Μην κάνεις έτσι, εμείς από Ιατρική Κρήτης δεν πήραμε ποτέ πάπυρο για λόγους που δεν έχω καταλάβει ακριβώς και αυτό δεν μας πείραξε κάπου στη σταδιοδρομία μας. Quote
oti_na_nai Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Ο πάπυρος που μου δόθηκε (3 χρόνια αφού πήρα το πτυχίο μου απο ΑΠΘ)καταστράφηκε ... Ξέρεις κανείς τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να πάρω νέο. Έχω το αντίγραφο πτυχίου που μας δώσανε κατά την αποφοίτηση αλλά ο πάπυρος είναι πάπυρος. Πρέπει να πάω αυτοπροσώπως απο τη γραμματεία, στέλνεις εξουσιοδότηση ? Όποιος έχει βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση please help. Thanks όταν πήρα το δικό μου από Αθήνα, μου είπαν να προσέξω μην τον χάσω γιατί δε βγαίνει άλλος.. τώρα σε σας δεν ξέρω.. Quote
Zannos Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 ο παπυρος βγαινει απο ιταλια με ειδικη παργγελια που κανει το πανεπιστημιο τα ασχημα νεα ειναι οτι δεν ξαναβγαινει.. Quote
invitro Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Ούτε ένα πάπυρο δεν μπορούμε να φτιάξουμε σε αυτή τη χώρα; Πάω στοίχημα ότι αν πας σε τίποτα τζιμάνια με καλλιτεχνικό ατελιέ θα σου φτιάξουν κάτι παρόμοιο. Ετσι κι αλλιώς μόνο για την κορνίζα το θέλεις. Quote
Cadaver Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Ο πρόεδρος της Ιατρικής Κρήτης έχει ρίξει φως στο θέμα του πάπυρου λέγοντας: "Για πάπυρο, θα περιμένετε επ' άπειρον". dr No 1 Quote
invitro Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Κι ο προηγούμενος πρόεδρος τα ίδια έλεγε...Το χειρότερο είναι ότι μου έχουν πει ότι λέει... δεν μπορούν να δώσουν πάπυρο γιατί το "Χάρβαντ" δεν έχει ....επίσημο όνομα (όπως λέμε: Καποδιστριακό, Αριστοτέλειο κλπ) και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον δίνουν. Στέκει αυτό το πράγμα; Quote
Αρσινόη Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 ο παπυρος βγαινει απο ιταλια με ειδικη παργγελια που κανει το πανεπιστημιο τα ασχημα νεα ειναι οτι δεν ξαναβγαινει.. Ούτε ένα πάπυρο δεν μπορούμε να φτιάξουμε σε αυτή τη χώρα; ΠΕΣ ΤΑ Ελεος,δηλαδη. Quote
iceman Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 γιατι εχετε κολλημα με τον παπυρο? σας αρεσει περισσοτερο η υφη του? Quote
invitro Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Δεν τους γεμίζουμε το μάτι για γιατροί χωρίς πάπυρο στην κορνίζα πίσω από το γραφείο. dr No 1 Quote
Αρσινόη Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 (edited) γιατι εχετε κολλημα με τον παπυρο? σας αρεσει περισσοτερο η υφη του? προσωπικα δεν εχω κολλημα με κανενα παπυρο. απλως ακουσα οτι οι παπυροι παραγγελνονται απο ιταλια και μου πεσαν τα μαλλια. Edited October 3, 2010 by the next act Quote
ionos1979 Posted October 4, 2010 Author Report Posted October 4, 2010 Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις διαφωτιστικές απαντήσεις τους. Για να ανακεφαλαιώσουμε , οι επιλογές είναι τρεις : 1) Βρίσκω τζιμάνι σε καλλιτεχνικό ατελιέ και μου φτιάχνει ένα στα γρήγορα (και μια που πάω θα ψωνίσω και κανένα μεταπτυχιακό να χω για το τοίχο στο σαλόνι). 2) Παραγγέλνω απο πανεπιστήμιο της Ιταλίας , (ελπίζω να στέλνουν με αντικαταβολή Ελλάδα). 3) Χαλαρώνω και περιμένω επ' άπειρον για το πάπυρον. Τέσπα. Σήμερα που μίλησα με γραμματεία μου είπαν να πάω αυτοπροσώπως απο τη πρυτανεία για να μου εξηγήσουν τι πρέπει να κάνω, (κάτι μου λέγε για αναλυτικές βαθμολογίες και βιβλιάριο σπουδών , τρέχα γύρευε ) αυτοί ασχολούνται με τέτοιες περιπτώσεις , αυτή δεν ήξερε αλλά παίρνει λέει χρόνο , ίδωμεν. Quote
Cadaver Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Δεν μας είπες όμως, πως καταστράφηκε ο πάπυρος? dr No 1 Quote
invitro Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Θα σου πω εγώ. Ηταν μια μέρα που πήγε ο Παυλίδης από τα Σπαθιά στο Αριστοτέλειο κι άρχισε να τραγουδάει ότι βλέπει την αλήθεια στον τελευταίο πάπυρο να καίγεται σε μια οθόνη ως το άπειρο! Quote
lila pause Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Δεν μας είπες όμως, πως καταστράφηκε ο πάπυρος? Πιτσιλίστηκε. Μη ρωτήσεις με τι. Quote
ionos1979 Posted October 4, 2010 Author Report Posted October 4, 2010 Δεν μας είπες όμως, πως καταστράφηκε ο πάπυρος? Πιτσιλίστηκε. Μη ρωτήσεις με τι. Η ΠΑΠΥΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Quote
Clemence Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 γιατι εχετε κολλημα με τον παπυρο? σας αρεσει περισσοτερο η υφη του? προσωπικα δεν εχω κολλημα με κανενα παπυρο. απλως ακουσα οτι οι παπυροι παραγγελνονται απο ιταλια και μου πεσαν τα μαλλια. γιατί? μια παράδοση την έχουν ... άσε να σου πέσει το μαλλί όταν δεις έναν σημερινό και έναν του 1930 και συνειδητοποιήσεις ότι είναι ολόιδιοι Quote
ionos1979 Posted October 5, 2010 Author Report Posted October 5, 2010 Δεν είναι ολόιδιοι , οι δικοί μας γράφουν πάνω πάνω Ελληνική Δημοκρατία, οι δικοί τους Βασίλειον της Ελλάδος ! Quote
lila pause Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Τώρα θα γράφει Ελληνική Δημοκρατία του Διεθνους Νομισματικου Ταμείου... Quote
invitro Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 (edited) Πάρε έναν πάπυρο αλλουνού, πάνε σε ένα ατελιέ, λες να στο σκανάρουν και να αλλάξουν το όνομα και να το εκτυπώσουν και βουαλά! Το βάζεις και σε μια ωραία κορνίζα και ουδείς καταλαβαίνει τη διαφορά. Edited October 5, 2010 by invitro Quote
ionos1979 Posted October 6, 2010 Author Report Posted October 6, 2010 (edited) Πάρε έναν πάπυρο αλλουνού, πάνε σε ένα ατελιέ, λες να στο σκανάρουν και να αλλάξουν το όνομα και να το εκτυπώσουν και βουαλά! Το βάζεις και σε μια ωραία κορνίζα και ουδείς καταλαβαίνει τη διαφορά. M A F I A !!!! Edited October 6, 2010 by ionos1979 Quote
dr No Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 On 4/10/2010 at 11:03 ΜΜ, lila pause said: Πιτσιλίστηκε. Μη ρωτήσεις με τι. σε παρακαλω πες μας Quote
Recommended Posts