Ναταλία Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Είμαι πρωτοετης και εχω καποιες χαζες ερωτησεις να κάνω... δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω γι αυτό θα ρωτήσω εδώ. Κωδικό και username για εγγραφή στο mystudies παίρνουμε απο τη γραμματεία??? Όταν πήγα για εγγραφή δεν μου είπε κανείς τίποτα. Στο e-class μπορώ να γραφτώ μόνη μου απο τη σελίδα της σχολής βάζοντας απλά τον αριθμό μητρώου και τα λοιπά στοιχεία που χρειάζονται ή πρέπει να απευθυνθω πάλι στην γραμματεία???Και τέλος για τη διανομή των συγγραμάτων άκουσα ότι από φέτος θα χρείαζεται κώδικος και γι αυτό...αυτόν απο που τον παίρνω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tik-tak Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Γεια σου! Καλή αρχή στη σχολή!!! νομίζω οτι κάποιες απαντησεις στις απορίες σου θα βρεις στο τοπικ: http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?showtopic=20097 (πχ ποστ #2) την εγγραφή και στα 2 την κάνεις μονος/η σου,δεν χρειάζεται συνεννόηση με τη γραμματεία παρά μόνο σε περίπτωση προβλήματος. απαιτείται να εχεις αριθμό μητρώου καλή αρχή ! όποιες αλλες απορίες εχεις μην διστάζεις να ρωτας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ναταλία Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 Δεν είχα δει ότι υπήρχε αντίστοιχο topic... sorry... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tik-tak Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 no problem! αρχή ειναι ακόμη και το σάιτ μεγάλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Είμαι πρωτοετης και εχω καποιες χαζες ερωτησεις να κάνω... δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω γι αυτό θα ρωτήσω εδώ. Καλως ήρθες! Ρωτα οτι θες και θα πάρεις σιγουρα απαντησεις εδω μέσα!Δεν υπάρχουν χαζες ερωτησεις και μην ντραπεις να εκφρασεις οποιαδηποτε απορια σου. Καλη σου αρχή!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ναταλία Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Στο eclass γραφτηκα κανονικα. Στο mystudies ομως ενω εισαγω ΑΜ και αριθμο ταυτότητας λεέι ότι απέτυχε η πιστοποιήση. Τι συμβαίνει? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourampies Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Γειά σου ναταλάκι!Καλή αρχη! Λοιπον,κάνεις πρώτα την αίτηση για να γραφτεις στο: webadm.uoa.gr Κ μετα απο μια εβδομαδα το αργοτερο θα σου ενεργοποιηθει απο την γραμματεια!-Αυτο μπορεις να το ελεγχεις απο το "Ενεργοποίηση Λογαριασμού (μέσω PIN) Βήμα 2ο" Μολις γινει η ενεργοποιηση μπαινεις το mystudies και παρακολουθεις την βαθμολογια σου,επιλογης κλπ κλπ. Ελπιζω να σε βοηθησα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ναταλία Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 To προβλημα ειναι οτι οταν κανω την αιτηση λεει οτι απετυχε η πιστοποιηση και ζηταει να ξαναελεγξω τα στοιχεια μου (τα οποια ομςσ ειναι σιγουρα σωστα) Ετσι δεν παιρνω κανενα pin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourampies Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Μμμ..θυμαμαι κατι παιζοταν με το γραμμα πριν τον αριθμο ταυτοτητας. αλλα δεν ξερω τι ακριβως.σορρυ. Παντως ξαναελεγξε το. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ναταλία Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Απ οτι διαβασα πρεπει να βαζουμε μονο το 2ο γραμμα του αρ. ταυτότητας. Κι εγω μονο το 2ο βαζω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourampies Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Αν δεν βρισκεις ακρη μην απελπιζεσαι! Παρε την δευτέρα τηλ στην γραμματεια και ζητα την κ.Αργυροπουλου που ασχολειται με αυτα τα θεματα κ ειναι κ ευγενικη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ναταλία Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 ΟΚ ΤΗΝΧ Απο το mystudies δηλωνουμε και μαθηματα ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourampies Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Επιλογης? Απ οσο ξερω οχι.Τουλαχιστον μεχρι περυσι. Βεβαια μπορει να εχει βγει τιποτα καινουριο τωρα που κανουν "ηλεκτρονικη ανακαινιση"της σχολής!θα ρωτησω την δευτερα που θα παω γραμματεια για να γραφτω κ θα ποσταρω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin Skywalker Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts