Jump to content

Τρίμηνη παύση σε καθηγητή της ιατρικής Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελίες φοιτητών


Recommended Posts

Πηγή:

Τρίμηνη παύση σε καθηγητή της ιατρικής Θεσσαλονίκης μετά καταγγελίες φοιτητών

Θεσσαλονίκη

Μαζικές καταγγελίες φοιτητών σε βάρος καθηγητή ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για απειλές και εκφοβισμό, έγιναν αιτία να τιμωρηθεί με τρίμηνη παύση από τα διδακτικά, ερευνητικά και διοικητικά του καθήκοντα.

Η ποινή επιβλήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβουλίου Μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στο οποίο συμμετέχουν οι πρόεδροι του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς επίσης πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις.

Η υπόθεση έφθασε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ύστερα από καταγγελίες φοιτητών προς τα συλλογικά τους όργανα (Σύλλογοι Φοιτητών και πολιτικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ, ΔΑΠ και ΠΚΣ).

Υποστήριζαν ότι ο καθηγητής Αθανάσιος Δημητριάδης τους εκφόβιζε και τους απειλούσε για τις βαθμολογίες τους κατά την εξεταστική περίοδο, εάν δεν τον ψήφιζαν στις προεδρικές εκλογές της Ιατρικής Σχολής που έγιναν στις 27 Ιουνίου 2007.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

για απειλές και εκφοβισμό, έγιναν αιτία να τιμωρηθεί με τρίμηνη παύση

O ορισμός του χαδιου......ρομπες !!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο ορισμός είναι το τρία χρόνια μετά, τρίμηνη παύση... Αλλά βέβαια δεν ξέρουμε όλη την ιστορία, και ασφαλώς πρέπει να ξανασκεφτούμε τι ακριβώς έγινε με τις παραάξεις. Το ερώτημα είναι: τώρα θα περάσουν το μάθημά ου ή το πέρασαν πριν 3 χρόνια;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.