Jump to content

Proficiency


vasoulinina

Recommended Posts

σκέφτομαι να δώσω για Proficiency σε ενα χρόνο(8-9 μήνες).το lower είναι 10 χρονια πίσω περίπου που το πήρα.

απο τηνεμπειρία που μπορείνα έχει κάποιος που το πήρε,παλιά ή και πρόσφατα,τι θα προτείνατε?

μεγάλα φροντιστήρια, εώς 6-8 ατομα, στο κέντρο της Αθήνας με 8 ωρες εβδομαδιαίως ή ιδιαίτερο κατ'οικον 3ωρες/εβδομαδα.(ευρώ:130-140 το μηνα περίπου είτε για την πρωτη είτε γιατην δευτερη επιλογή)

στα μεγαλα φροντιστηρία προτείνουν οργανωμενα εντατικα μαθηματα,όμως ο μεγάλος αριθμός ατόμων αποτελεί προβλημα?

Από την άλλη στο ιδιαίτερο κανονίζεις εσύ το πόσο γρηγορα θα προχωράς,αλλά 3 ώρες είναι λίγες συγκρίσιμες με τις 8?

πολλά μπορούν να ειπωθούν για θετικά και αρνητικά,δεν θα τονίσω όμως όλα τα σημεία..θα αφησω κάτι και για εσας..

όποιον προσπαθήσει να με πείσει για το ένα ή το αλλο,τον ευχαριστώ για το χρόνο του και τον κόπο του,που θ απαντήσει,είτε εδώ είτε σε μηνυμα.

καλό βράδυ..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πήγαινε φροντιστήριο. Αποκλείεται να είναι όλοι πιο άχρηστοι από σένα, κάτι θα πάρεις από το συναγωνισμό (άσε που μπορεί να γνωρίσεις καμιά γκόμενα)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλό φροντιστήριο νομίζω

Η συμβουλή του από πάνω για τα γκομενικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, vasoulinina

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πήγαινε φροντιστήριο. Αποκλείεται να είναι όλοι πιο άχρηστοι από σένα, κάτι θα πάρεις από το συναγωνισμό (άσε που μπορεί να γνωρίσεις καμιά γκόμενα)

κι εγω φροντιστηριο ψηφιζω.

καποια μεγαλα, θυμαμαι το Γραψα συγκεκριμενα, σου δινουν κι εγγυηση επιτυχιας, σου λενε ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα σε προετοιμασω σωστα κ οτι θα περασεις που αν δεν περασεις, θα επαναλαβεις τη χρονια εντελως τσαμπα.

πειδη εχω κανει στη ζωη μου ενα σωρο ιδιαιτερα για γλωσσες κατα καιρους, εχω να πω οτι πιο βαρετο πραμα απ το να κανεις ιδιαιτερο γλωσσας μονος σου δεν υπαρχει (εκτος αν πετυχεις καθηγητη του αλλου φυλου που σου γυαλιζει οποτε το μαθημα αποκταει αλλη χαρη, I guess -γω δεν ειχα ποτε ομως τετοια τυχηconfused.gif)

που λες ειναι σκοτωμα ψυχολογικο, βαριομουνα τη ζωη μου οσο κι αν μ ενδιεφερε το αντικειμενο.

κι εχω περασει κι απο πολλους διαφορετικους καθηγητες -δεν ηταν οτι εφταιγε ο καθηγητης δηλαδη,απεναντιας ενιοτε ειχα κατι εντελως αστερια δασκαλους,βλεπε μια ιταλιδα που εκτος απο την ιταλικη φιλολογια στο ιταλι ειχε τελεειωσει και ελληνικη φιλολογια στο ελλαδα κι ειχε και τρελλα απο τη φυση της μ ολα αυτα κι ηταν μιλαμε τερας γλωσσικης μορφωσης, για καθε λεξη που θα ξεστομιζες ειχε να σου πει κι ενα σωρο ιστοριες!

στο φροντιστηριο απ την αλλη θα εισαι με πολλους διαφορετικους ανθρωπους στην ταξη, θα αποκτα αλλη αισθηση το μαθημα, πιο ενδιαφερουσα κι ευχαριστη. κι αρα θα διαβαζεις κ το μαθημα σπιτι σου πιο ευχαριστα.ψιλοπακετο παν αυτα.συν, βεβαια, θα χεις και καποιους να συγκρινεσαι και να συναγωνιζεσαι.ο συναγωνισμος αφηνει πολυ γλυκια κι εθιστικη γευση, αν κανεις ιδιαιτερο κι εισαι μονη σου,σε ποιον να κορδωθεις oταν δεις οτι εγραψες τελεια στο τεστ???:D:D

σχετικα με το αν οι 3 ωρες τη βδομαδα ειναι λιγες...οι 3 ωρες δεν ειναι καθολου λιγες για ιδιαιτερο.

ολα βεβαια εξαρτωνται απο τον τροπο που θα δουλεψεις με το δασκαλο σου.

δεν εισαι παιδακι να κανετε τα παντα μαζι. ουτε ηλιθια εισαι. ουτε λεφτα για πεταμα εχεις. αυτος θα σε καθοδηγει, εσυ θα βγαζεις σπιτι απειρα πραματα μονη σου και στο μαθημα θα κανεις τις ερωτησεις σου,θα διορθωνετε,θα κανετε listening,θα εξασκεις τον προφορικο σου λογο.

επισης -αν τελικα κανεις ιδιαιτερα- δε θα πρεπει να πιανεις την παρλα. να θυμασαι οτι καθε λεπτο μαζι του χρεωνεται. αν θελει παρλα ο κυριος- η κυρια, αφου τελειωσει το μαθηματακι ας κατσει παραπανω να παρλαρει...δε θα τον πληρωνεις εσυ για να ναι αυτος χαλαρος...τις ωρες του μαθηματος θα τον τρεχεις.

οι 8 ωρες φροντιστηριο δεν ειναι καθαρες 8. αααντε μεχρι να μπειτε τοσα ατομα στην ταααξη, ααντε να ξεκινηηησετε, ο καθενας θα χει τις αποριες του, ο καθενας θα πεταει τις μαλακιτσες του να το παιξει χωραταντζης ,βαλε κι οτι η παραδοση θα γινεται σαφως πιο αργα συγκριτικα με το ιδιαιτερο , βαλε και καμια μια αργια, καμια φορα θα λειψεις εσυ, μια το ενα-μια τ αλλο, εχουν φυγει αρκετες ωριτσες στον αερα. οποτε μην εχεις στο νου σου 8 vs 3 γιατι μιλας για εντελως διαφορετικη ποιοτητα ωρας.

κι επειδη παλι παρλαπιπιασα, σου λεω δαγκωτο φροντιστηριο για την περιπτωση σου και σε χαιρετω.

απλως κοιτα να διαλεξεις ενα φροντιστηριο-επαγγελματια κι οχι οποιο να ναι και κοιτα να σαι συστηματικα συνεπης στις υποχρωσεις σου και μη τ αφησεις ολα για το τελος γιατι οι γλωσσες δυστυχως ουτε μαθαινονται ουτε εμπεδωνονται εν μια νυκτι οσο αινσταιν και να σαι.θελουν το χρονο τους.

υτα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα φροντιστήρια και η Παραπαιδεία είναι καθαρά Ελληνικό φαινόμενο.

Δεν υφίστανται στην Ευρώπη, για να πλουτίζουν οι επιτήδιοι!

Αν θέλεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα, υπάρχουν CD με οδηγίες,γραμματική, και τέλεια προφορά για όλα τα επίπεδα!

Μπορείς να τα προσαρμόσεις και στο κινητό σου για να μαθαίνεις όσο είσαι στα λεωφορεία, κτλ

Σε 3 μήνες εγγυώνται άριστη χρήση της νέας γλώσσας.

Τα χρησιμοποιούν και όλοι οι διπλωμάτες. Τι νομίζετε, πηγαίνουν σε φροντιστήρια για 2-3 χρόνια κάθε φορά που έχουν μετάθεση σ΄άλλη χώρα;

Υπάρχουν και DVD με κινούμενα σχέδια και κουκλοθέατρο για μικρά παιδιά, από το BBC παρακαλώ, για να μαθαίνουν γρήγορα παίζοντας.

Ακόμη υπάρχουν και ολόκληρα λεξικά, παιχνίδια για υπολογιστή, τραγούδια, σταυρόλεξα, που παρέχονται δωρεάν από το διαδίκτυο, μέχρι και για Linux!

Τα παραπάνω CD και DVD παρέχονται επίσης δωρεάν από μορφωτικά Ιδρύματα και Βιβλιοθήκες του εξωτερικού.

Πρέπει να μόνο γνωρίζετε βασικές δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για να τα κατεβάσετε...

Υπάρχουν και σειρές επί πληρωμή, με κόστος για κάθε γλώσσα γύρω στα 100 ευρώ, αν και πολλοί κακοί και παράνομοι άνθρωποι βρίσκουν εκατοντάδες τρόπους να τις κατεβάσουν κι αυτές δωρεάν από το διαδίκτυο!

Αν θέλεις να μάθεις γρήγορα κι αποτελεσματικά, με μηδέν κόστος, απέφυγε τα Φροντιστήρια.

Όπως είπαν και αρκετοί προηγούμενοι, εκεί χάνεις πολλές ώρες κι έχεις αποσπάσεις από γκομενικά και κοινωνικά θέματα...

Έβγαλαν κάλους τα δαχτυλάκια μου να σας γράφω, εδώ στο greekmeds.gr, πως να μη σας παίρνουν τα λεφτά, και να μοιράζω δωρεάν διευθύνσεις, από το e-mail μου στα e-mail σας, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε αυτά κι άλλα πολλά χρήσιμα, εντελώς δωρεάν!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@karanti maria maraki mariw

μαθε να μη βαζεις τα παντα σ ενα τσουβαλι

η κοπελα δεν ξεκιναει να μαθει γλωσσα απ την αρχη, δε μας ρωταει δηλαδη αν θα παει 5 χρονια φροντιστηριο να μαθει γαλλικα!

ενα οχταμηνο θα κανει μαθηματα.

και θελει πτυχιο C2.πιστοποιηση αριστης γνωσης.και το θελει τωρα οποτε τα πειραματα ειναι επισφαλη.

κι εχει και 10 χρονια να τα πιασει.

και ειναι και φοιτητρια ιατρικης μαλλον,δεν καθεται αρα δεν εχει τον απειρο χρονο να πειραματιζεται με κατι που προφανεστατα δεν εχει ξαναδοκιμασει να κανει.

για ενα οχταμηνακι (ενα ακαδημαικο χρονο δηλαδη χωρις καλοκαιρινα) και για πτυχιο επιπεδου αριστης γνωσης κι εφοσον μπορει να τα δωσει τα λεφτα, καλα κανει και θα κανει μαθηματα. δε θα σκοτισει το κεφαλι της η ιδια, αυτη μονο να διαβασει αυτα που της λενε θα πρεπει.

τωρα γενικοτερα μιλωντας περι εκμαθησης ξενων γλωσσων απο την αρχη τους, αυτα που προτεινεις καλα ειναι και μπορουν οντως να σου γλυτωσουν χρημα! ,αλλα εννοειται οτι θελουν περισσοτερη αυτοπειθαρχια,περισσοτερο προσωπικο ψαξιμο,περισσοτερη προσωπικη δουλεια

κι οτι και παλι, no matter what, καποιες στιγμες θα χρειαστεις καθηγητη ανθρωπο ωστε να ρωτησεις οσα δεν καταλαβαινεις, ωστε να σου διορθωσει τις εκθεσεις σου κλπ.

κι οταν ερθει η ωρα να δωσεις για πτυχιο πιτοποιησης αριστης γνωσης οπως στην προκειμενη περιπτωση η κοπελα,ποσο μαλλον οταν δεν εχεις περιθωρια αποτυχιας,η αναγκη για μερικες ποιοτικες ωρες μαθηματος με λαιβ δασκαλο κι οχι με προγραμματα σ ενα μηχανακι,ειναι ακομη μεγαλυτερη αν οχι απαραιτητη.

ασε που οταν συζηταμε για τον καλυτερο δυνατο τροπο εκμαθηση ξενης γλωσσας απο την αρχη της, θα πρεπει καταρχην να ξερουμε για ποιον μιλαμε.

ενας που εχει μαθει ως ενηλικας μια-δυο ξενες γλωσσες, εχει μαθει τον τροπο! να μαθαινει ξενες γλωσσες. ευτυχως για ολους μας ενα στανταρ συστηματοποιημενο παιχινιδακι ειναι η εκμαθηση καθε ξενης γλωσσας.οποτε αυτος που εχει την εμπειρια, το νιωθει απο μονος του οτι ενας δασκαλος απο πανω απ το κεφαλι του ολη την ωρα να τον πληρωνει να τον νταντευει του ειναι αχρηστος, ειναι κοροιδια. μπορει απειρα πραματα να τα κανει μονος του και σ αυτο το σημειο ολα αυτα που προτεινεις θα τον βοηθουσαν πολυ. τον λαιβ δασκαλο θα τον χρησιμοποιουσε μονο συγκεκριμενες φορες και θα εκανε πολυ ποιοτικη δουλεια μαζι του.

ενας ανθρωπος ομως που δεν εχει κανει καμια ξενη γλωσσα ως παιδι η ειχε παρει καποτε στο μακρινο παιδικο του παρελθον ενα πτυχιακι κι ως ενηλικας δεν ειχε καμια τριβη με ξενες γλωσσες, θα δυσκολευτει να βγαλει ακρη μονος του μονο μ αυτα που προτεινεις.ως additional υποστηριξη ολα αυτα θα ηταν ΟΚ. η χρηση λαιβ δασκαλου, στην αρχη τουλαχιστον, θα του ηταν απαραιτητη.χωρις λαιβ δασκαλο τον εκοβα να τη σταματουσε οπως την αρχισε την προσπαθεια. ποσο μαλλον αν επροκειτο για καμια διαστημικη γλωσσα οπως μου φαινονται μενα τα κινεζικα ας πουμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

btw ολο μας λες απ το διαδικτυο απ το διαδικτυο τσαμπα αλλα κανα λινκ ποτε δε μας δινεις μον σερι

σε προκαλω να κανουμε ενα πειραμα smile.gif

αν σου πω οτι εγω θελω να μαθω την ταδε γλωσσα,

θα κατσεις εσυ να ψαξεις ολα τα λινκ που χρειαζομαι για να φτασω απο 0 γνωση να δωσω για πτυχιο πιστοποιησης αριστης γνωσης κ να μου τα στειλεις με πμ;

αιντε καντο αφου μας εχεις πρηξει οτι ειναι τοσο ευκολο...

κι εγω σου λεω οτι θα κανω φιλοτιμη προσπαθεια μονο με τα λινκακια σου(αντε και με κατιτις παραπανω απο το νετ) να τη μαθω τη γλωσσα. ξηγουμαστε ομως οτι μεχρι τελους δε θα σκασω ουτε ευρωπουλο να αγορασω οποιοδηποτε προιον η υπηρεσια σχετικη με τη γλωσσα και ουδεποτε θα χρησιμοποιησω ζωντανο καθηγητη. αυτο δε μας λες τοσο καιρο; Tσαμπα! απο το νετ και χωρις ζωντανο δασκαλο. (την παραμετρο εκμαθηση μεσα σε λογικο χρονικο πλαισιο,τη θεωρω αυτονοητη,αφου δεν την αναφερεις ποτε)

και μετα θα σου πω αν τα καταφερα η οχι.

αν δε μου στειλεις τα λινκ, θα σημαινει οτι δε σε ενδιαφερει να μας πεισεις για αυτα που λες η οτι απλως δε μπορεσες να τα βρεις αρα αυτα που λες δεν ισχυουν

αν τα στειλεις και δεν τα καταφερω, επισης θα σημαινει οτι οσα λες δεν ισχυουν (το ενδεχομενο να φταιω εγω κι οχι ο τροπος,μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειναι μηδαμινο)

vasoulinina sorry για τα offtopic_NEW.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σε προκαλω να κανουμε ενα πειραμα

Δέχομαι!

...θα κανω φιλοτιμη προσπαθεια...

Θα σε ελέγχω, όμως περιοδικά. Για να το κάνω, όμως, πρέπει να μιλώ τη γλώσσα.

Διάλεξε μεταξύ Ιταλικών και Ισπανικών.

Σε 2-3 μέρες θα λάβεις τα λινκ που θα πρέπει να κατεβάσεις!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σε προκαλω να κανουμε ενα πειραμα

Δέχομαι!

...θα κανω φιλοτιμη προσπαθεια...

Θα σε ελέγχω, όμως περιοδικά. Για να το κάνω, όμως, πρέπει να μιλώ τη γλώσσα.

Διάλεξε μεταξύ Ιταλικών και Ισπανικών.

Σε 2-3 μέρες θα λάβεις τα λινκ που θα πρέπει να κατεβάσεις!

Εννοείς ότι δεν έχει link για τα αγγλικά ή ότι δεν τα μιλάς εσύ; Να μην ψάχνουμε άδικα οι υπόλοιποι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εννοείς ότι δεν έχει link για τα αγγλικά...

Όλοι μιλούν Αγγλικά βρε συ!

Για ποιο λόγο να τους δώσω μεθόδους εκμάθησης Αγγλικών;

Τι θα αποδείξω;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Private teacher, preferably a native speaker with experience of teaching at your level.

It worked for me.

ps A friend of mine has bee using a computer program. He’s developed the most extraordinary BBC accent but has not made much progress.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σορι μαιρη,

αυτο που προτεινανα κανουμε δε γινεται να το κανουμε ουτε με τα ιταλικα ουτε με τα ισπανικα.

κι αυτο γιατι ειναι γλωσσες που εχω λιγο η πολυ ηδη διδαχθει με real teacher.

αυτο αυτοματα σημαινει οτι εχω ηδη real λεξικα τους και καποια αλλα βιβλια ,μου εχει εξηγησει καποιος την αναγνωση κ την προφορα τους, εχω μια αλφα ιδεα για τη γραμματικη κ το συντακτικο τους, εχω μια αλφα οικειοτητα με το ακουσμα και την εκφορα των ηχων τους.

προτεινω γαλλικα. δεν τα εχω αγγιξει ποτε. περαν του οτι τα χαζευω ενιοτε σε τιποτα τραγουδακια και ταινιες, δεν εχω την παραμικρη ιδεα.ουτε να μετραω μεχρι το 1 confused.gif δεν ξερω για να καταλαβειςblushing.gif χαχα σοβαρα!

οποτε η προσπαθεια θα ειναι πραγματικα απο επιπεδο 0.

λοιπον,γαλλικα. εισαι μεσα;

δε χρειαζεται να με ελεγχεις καλε trust me:D:D.μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε η λεμε κατι η δε λεμε:D

κι εν παση περιπτωσει για δε δινεις συνδεσμους ουτως η αλλως σ οσους ενδιαφερονται να τελειωνουμε

πιασε περικαλω αγγλικα,ιταλικα,ισπανικα,γερμανικα και γαλλικα για αρχη και στειλε τα λινκ σε οποιον στα ζηταει. συνδεσμους που θα καλυπτουν ολη τη γλωσσα ομως,απο επιπεδο 0 εως αριστη γνωση οπως διατεινεσαι

αιντε δωσε κανα λινκ κι ασε τις αοριστολογιες

οριστε ηδη 3 ατομα εκδηλωσαν ενδιαφερον.

karanti maria περιμενουμε με ανυπομονησια τους συνδεσμους σου!

σε ευχαριστουμε!!!

χαχα

περιμενω ε; γαλλικα! : D

αλλιως ενεκα οικονομικης κρισηςrolleyes.gif θ αναγκαστω να ζητησω ιδιαιτερα απ τον ορθιο που προφανως τα μιλαει φαρσι.ορθιε ακους; emcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Private teacher, preferably a native speaker with experience of teaching at your level.

It worked for me.

ps A friend of mine has bee using a computer program. He’s developed the most extraordinary BBC accent but has not made much progress.

το επιπεδο των αγγλικων που μιλας εσυ, δεν ειναι επιτευγμα δασκαλου ομως-δυστυχως!

να το διευκρινισουμε αυτο να μη χαιρεται αδικα κανας αφελης οτι θα παρει εναν ''Private teacher, preferably a native speaker with experience of teaching at your level.'' θα τσιμπησει το proficiency και θα μιλαει λαικ γιου

btw μαγισσα ενα απο τα ονειρα μου :anavwfwties:biggrin.gif ειναι να μιλαω αγγλικα,ιταλικα,νορβηγικα,ισπανικα,γερμανικα,γαλλικα και αραβικα στο επιπεδο που μιλας εσυ αγγλικα ως μη native speaker

smile.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Thanks for the compliment :)

You caught me out!I am a freak of nature,twas an eerily quiet winter night, in a public library, when I accidentally swallowed a dictionary, right at the time a nuclear reactor next door suffered a core meltdown. The thick books all around shielded me from the brunt of the radiation force, but I have never been the same ever since ...

The pace of the language school lessons is defined by the progress of the least capable student. Even if that student is you, Vasoulinina, your tutor will not have the luxury to be able to focus all their attention on you.

A foreign language is something you pick up more so than 'learn' in the traditional sense. Cluttering your brain with endless grammatical rules will ruin your chances of uttering a sentence without a 30 second lag time between the desire to say something and actually - trying- to say it.Go-with-the-flow!Talk a lot with your teacher, sit there and babble about anything you like, anything at all.Pay attention when they correct you, but carry on talking. In no part of the exam will you be asked to recite grammatical rules so why waste time memorizing them?!

Chat aimlessly with your friends in English for 'practice', get used to thinking in english, not translating things in your head before you speak - BAD habit.

Read interesting books that are NOT too hard for you, this way you will consolidate what you know and your brain will memorize whole phrases instead of simple words (this is the trick to being 'fluent'.The bigger the language building blocks your brain has available, less effort is required to string a sentence together).

Watch TV/movies, no subtitles!- avoid anything with Schwarzenegger or Stallone in it, the former can't speak english and the latter has abominable diction.

Watch the BBC news online and try to copy their intonation and speech prosody- extra points in the interview bit of the exam.

Do not rrrrrrol your Rrrrrrs.Its ANNOYING._

It was a lifetime ago for me, but if they still give you a choice between a book or freestyle for the interview bit: read the book, but go freestyle for the actual exam. No point in struggling to remember the literary merits of a silly paperback you'd never have read otherwise.

Always pick 'c' when you don't know the answer.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

karanti maria περιμενουμε με ανυπομονησια τους συνδεσμους σου!

σε ευχαριστουμε!!!

Στείλε κι εσύ, όπως δεκάδες άλλοι συνάδελφοι e-mail, να σου απαντήσω με e-mail επισυνάπτοντας ένα αρχείο με τα μέρη από όπου μπορείς να κατεβάζεις τα πάντα δωρεάν!

Θα διαλέξεις ποια βιβλία και ποιες μεθόδους θέλεις μόνη σου.

Καλή επιτυχία!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

karanti maria περιμενουμε με ανυπομονησια τους συνδεσμους σου!

σε ευχαριστουμε!!!

Στείλε κι εσύ, όπως δεκάδες άλλοι συνάδελφοι e-mail, να σου απαντήσω με e-mail επισυνάπτοντας ένα αρχείο με τα μέρη από όπου μπορείς να κατεβάζεις τα πάντα δωρεάν!

Θα διαλέξεις ποια βιβλία και ποιες μεθόδους θέλεις μόνη σου.

Καλή επιτυχία!

karantomaria ξεχασες ενα χαχα μετα το σ ευχαριστουμε με τα πολλα θαυμαστικαsmile.gif

karanti maria περιμενουμε με ανυπομονησια τους συνδεσμους σου!

σε ευχαριστουμε!!!

χαχα

χαχα=ημουν ειρωνικη,σιγα μην περιμενα κατι παραπανω απο τα ηδη γνωστα που προσφερθηκες να δωσεις τελικα και μαλιστα μονο με μειλ ουτε καν με πμ wacko.gif

αααα ρε μαριιιιιαααααα

πολυ μιλας λιγο λαλας που λεει κι ενας συνφορουμιτηςsmile.gif

μουφα το καρπουζι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αααα ρε μαριιιιιαααααα

πολυ μιλας λιγο λαλας

Δηλαδή με κορόϊδευες και δε θέλεις να σε βοηθήσω?

Εντάξει, λοιπόν. Δε σε βοηθάω. Λυπάμαι που έχασα το χρόνο μου μαζί σου.

Συνεχίζω να βοηθώ όλους τους υπόλοιπους, από το e-mail, που δεν έχουν τη δική σου αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ...

Μάλλον μούφα είναι το δικό σου καρπούζι...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δείτε και την ενδιαφέρουσα δημοσίευσή μου, νούμερο 14, εδώ!

Για τέλεια προφορά, σαν της Wicked Witch!

Και πάντα χωρίς χρήματα ή δάσκαλο!

http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?showtopic=28857&st=0&p=368743&fromsearch=1&#entry368743

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

Τίποτα από τα 2. Διάβασε μόνη σου. Κατέβασε τα βιβλία από το gigapedia και γράψου σε ένα workshop είτε στο διδασκαλείο Παρασκευή απόγευμα ένα 3ωρο (~315-400e/year)ή στο www.hau.gr όπου πάλι για ένα 2-3ωρο μιλάμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.