Jump to content

ιατρος αγωνων...


doctor85

Recommended Posts

μηπως μπορει καποιος να μας δωσει τα φωτα του τι ισχυει για γιατρους αγωνων στα τοπικα.ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες μας??τι πρεπει απαραιτητα να εχουμε στο φαρμακειο μας?ρωταω γιατι καποιοι συναδελφοι μου ειπαν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε βαση νομου συγκεκριμενα[ναρθηκες κ.τ.λ].επισης προχθες ειχα μια συγρουση κεφαλι με κεφαλι και στον εναν δεν επετρεψα να συνεχισει,παρολα αυτα πηρε την ευθυνη η ομαδα και τον αφησαν!εγω ημουν καλυμενος??????????????

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σιγά μην έχουμε και ασθενοφόρο απ' έξω με ανοιχτή τη μηχανή!

Δυστυχώς το φαρμακείο μπαίνει από τη τσέπη μας. Εξόπλισέ το με ό, τι νομίζεις ότι θα σου δώσει σιγουριά να σταθείς σε ένα αγωνιστικό χώρο γεμάτο παιδιά, που οι γονείς τους τα έχουν παρατημένα, αλλά όταν γίνει η στραβή, θα σε τρέξουν πρώτοι και καλύτεροι στα δικαστήρια. Μπορείς να ρωτήσεις το γραφείο φυσικής αγωγής ή τον αθλητικό σύλλογο αν έχουν κάποιο έγγραφο σχετικό με φαρμακείο ή αν προτίθενται να πληρώσουν.

Τώρα ως προς το περιστατικό, αν κρίνεις ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί κάποιο παιδί, δεν θα αγωνιστεί. Δεν συζητάμε τίποτα με κανένα. Η ευθύνη είναι δικιά σου και μόνο δικιά σου. Σε παρόμοιες περιπτώσεις ξεροκεφαλιάς των γυμναστών, κάποιοι συνάδελφοι συνέταξαν ένα κείμενο, κατά το οποίο 'ο/η τάδε γυμνάστρια αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη του τάδε αθλητή, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τάδε αγώνα -ημερομηνία και ώρα- παρά τις σαφείς οδηγίες του ιατρού'. Κάποιοι ηλίθιοι το υπέγραψαν, κάποιοι άλλοι έκαναν πίσω.

Σε μια γυμνάστρια, που μου τα έπρηζε ότι αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη και καλά, της είπα ότι δεν της αναλογεί ευθύνη, είναι όοοολη δικιά μου και δεν είναι δημοψήφισμα η υγεία των παιδιών. Μόλις είχα βγει από τη σχολή, ήμουν ψαρωμένη ως το κόκαλο, καταγχωμένη και άϋπνη από την αγωνία μου, αλλά γυμνάστρια-γιατρός : 0-1. Δεν θα χάσουμε τον ύπνο μας για μερικά σχολικά πρωταθλήματα του κώλου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έτσι είναι όπως τα λέει.... αν κρίνεις ότι ο αθλητής δεν μπορεί να παίξει, ενημερώνεις τον διαιτητή και ο αθλητής φεύγει από τον αγώνα απλά ......

Η σελίδα είναι πολύ καλή θα σε βοηθήσει.........

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ως προς το φαρμακείο, προσωπικά βοηθήθηκα από εδώ:

http://www.actionmed.gr/articles.htm

σε ευχαριστω πολυ.το γραφειο φυσικης αγωγης μηπως ξερεις που βρισκεται?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για τα γραφεία φυσικής αγωγής στην Αττική:

-http://dide-a-ath.att.sch.gr/fysagogi/links.html

-

Το Google θα σου δώσει και άλλες διευθύνσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.