Jump to content

Οχι αλλοι 60 φευγα σπορτκαστερ


leukiblouza

Recommended Posts

Δεν αντεχω, εχω τρελαθει...Καθεσαι να δεις το Champions League και καλα τον ποιο γκλαμουρατο θεσμο του ποδοσφαιρου και σε παιρνει ο υπνος απο την βαρεμαρα.

Νταξει το θεαμα που παρουσιαζουν οι ελληνικες ομαδες δεν ειναι και οτι καλυτερο ειδικα αν εχεις παραγγειλει πιτσα και μπυρονια το δευτερο ημιχρονο θα το ονειρευτεις(εξαιρεση ο Θρυλος και ειδικα το τελευταιο ματσακι με τη Γαλατα).Αλλα το προβλημα ειναι οτι λογω των 3 ομαδων που σημαινει 2 καναλια να δειχνουν Champions League και ανταγωνισμο μεταξυ τους καταντησαμε να βγουν απο την ναφθαλινη κατι τυποι οπως ο Κατσαρος, ο Μαυροματης και ο Διακογιαννης και να περιγραφουν ή να σχολιαζουν αγωνες.

ΕΛΕΟΣ

Οι ανθρωποι ειναι βαρετοι...Χανουν φασεις, μπερδευουν τους παιχτες, κανουν πολλα λαθη και συνηθως μιλανε για καποιο μουντιαλ πριν απο 30 χρονια, παικτες με εγγονια και αντι να αναλυουν την τακτικη και τις ομαδες πετανε κατι ατακες του τυπου πολυ καλος αυτος ο μπακ (το οτι ο ανθρωπος παιζει κεντρικος ειναι ασχετο).

Οχι δεν μου αρεσει, περιμενω ειδικα στο Champions League που ως Ελληνες υποστηριζουμε τις ελληνικες ομαδες λιγο περισσοτερο νευρο, ρυθμο, σωστη περιγραφη των φασεων και των παικτων οσο γινεται και τα στατιστικα αφηστε τα για τα αφιερωματα και τα pre-game shows.Δεν ειμαι σιγουρος οτι οι νεοι ειναι πραγματικα καλυτεροι αλλα αυτο ειναι καταντια.

Ο Διακογιαννης παντως προς τιμη του το εχει πει δεν γουσταρει το κανει απλα γιατι του εχουν ταξει να περιγραψει τους Ολυμπιακους οπου οπως και να το κανουμε και καλυτερος ειναι των αλλων παππουδων (Μαμουζελου και λοιπων) και οι γνωσεις του ειναι μοναδικες και τα στατιστικα ειναι πιο σημαντικα και τα ονοματα τα γραφει το κομπιουτερ

Αχ!Τα 'πα και ηρεμησα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μόνο που από σεβασμό και μόνο σε όλα αυτά που έχει κάνει έπρεπε να αποσυρθεί,όπως έκανε, και να το τηρήσει!Έλεος δλδ,Διακογιάννης και Κατσαρός.........άθλιοι!!!!

Να μην αρχίσω να αναφέρω και ονόματα άλλων,θα γεμίσω σελίδα!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επιτελους καποιος αποφασισε να παντησει,ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι αν ηταν μια δικη μου παραξενια αυτη η υπνηλια στο Champions League.Σας μερσω (με ωμεγα γιατι ειναι ρημα)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.