Jump to content

Ηράκλειο και Ρέθυμνο στην «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ


Vancomycin

Recommended Posts

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην χώρα βγαίνει στην επιφάνεια, με εμπλεκόμενους γιατρούς, διοικητές νοσοκομείων και εταιρείες ιατρικών υλικών. Μέχρι σήμερα το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει 71 περιπτώσεις ιατρών που απασχολούνται σε Δημοσιά και ιδιωτικά νοσοκομεία να συμμετέχουν σε κύκλωμα προώθησης υγειονομικών υλικών και να αποκομίζουν κέρδη πολλών εκατομμύριων ευρώ τα οποία είναι αφορολόγητα. Μάλιστα, αναμένεται εντός των ημερών, η υπηρεσία να προχωρήσει στο άνοιγμα των λογαριασμών τους και συγκεκριμένα σε 4 γιατρούς από το ΠΑΓΝΗ, 1 γιατρό από το Βενιζέλειο και 1 από το νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός έχει στο λογαριασμό του 20 εκατομμύρια ευρώ!

ygeianet.gr 26/07/10

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

και σιγά τα λάχανα...σε καθηγητή μου που άνοιξαν το λογαριασμό βρήκαν 140!

τουλάχιστον αυτός κερνούσε καμιά πίτσα/μπύρα στην εφημερία...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

Ποιός; Δώσε μια ένδειξη....Χειρουργικός τομέας έτσι;

emconfused

Ε φυσικά Ορθοπεδική κλινική!!!!

τώρα σειρά έχει και η πολυαγαπημένη ΠΟΓΚ:

"Ακριβά αντικαρκινικά φάρμακα συνταγογραφούσαν σε πεθαμένους υπάλληλοι του ΙΚΑ και δύο γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ηρακλείου, βάζοντας στην τσέπη τους αρκετές χιλιάδες ευρώ, ανακάλυψαν οι αρχές.

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε στο ΙΚΑ Ηρακλείου μετά την αποκάλυψη της απάτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συνταγή που βρέθηκε να έχει γραφτεί σε πεθαμένο ανέρχεται στα 40.000 ευρώ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΣΚΑΪ.

Ότι διενεργείται ΕΔΕ και ότι όλα τα ευρήματα βρίσκονται στη νομική υπηρεσία ώστε να ασκηθούν διώξεις, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Επιπλέον δήλωσε ότι καθημερινά υπογράφει δεκάδες ΕΔΕ ενώ φάνηκε αποφασισμένος για την εξυγίανση του ΙΚΑ."

γτ και ο πεθαμένος θέλει τη χημειοθεραπεία του,τι σόι κοινωνικό κράτος είμαστε!!!

και θεϊκή δήλωση του Ρομπέρτ του ΕΣΥ Σπυρόπουλα : ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΜΕΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.