Jump to content

Γραφείο ειδικοτήτων Νομαρχίας Αθηνών


Recommended Posts

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και την Παρασκευή 14/11/2008/ το Τμήμα Ειδικοτήτων της Νομαρχίας Αθηνών θα παρμείνει κλειστό και δεν θα δέχεται αιτήσεις λόγω μεταφοράς του στο κτίριο της οδού Φειδιππίδου 31.

Το Τμήμα Ειδικοτήτων θα επαναλειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα 17/11/08 .

Είναι στην διασταύρωση Μιχαλακοπούλου και Φειδιππίδου (η άνοδος που οδηγεί από την Μιχαλακοπούλου προς τα Νοσοκομεία Παίδων και Οδοντιατρική Σχολή).

Φωτεινή φοβάμαι πως κατάλαβα το υπονοούμενο :P

Ανακοινώνεται ότι οι Διευθύνσεις Αστικών Υποθέσεων, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεότητας, της Νομαρχίας Αθηνών λειτουργούν στα νέα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Βούλγαρη 2 και Πειραιώς, κοντά στην πλατεία Ομονοίας. Τα γραφεία Νομάρχη Αθηνών, Νομαρχιακού Συμβουλίου, Αντινομαρχών-Εντεταλμένων Συμβούλων, Νομαρχιακών Παρατάξεων, Πολιτικής Προστασίας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Νομικής Υπηρεσίας, Διοικητικής Υποστήριξης, Τύπου και Διεθνών Θεμάτων, λειτουργούν από τις 3 Νοέμβρη 2008 στα νέα γραφεία στην διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 15-17 με Τ.Κ. 11743.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...

Καλησπέρα στο forum! Μήπως γνωρίζει κανείς τί συμβαίνει με το site της νομαρχίας, στη σελίδα των αναμονών? Από την Παρασκευή δεν ανοίγει με τίποτα. Είναι θέμα δικό μου ή του server τους (πάλι!)?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι καθολικό το θέμα, δεν φταις εσύ..

http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?showtopic=32009 (τελευταίο πόστ). Και το ίδιο συμβαίνει και σε μένα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.