Jump to content

[εμπειρίες] αγροτικό σε Κυκλάδες


800.000 ευρω στο προαυλιο

Recommended Posts

1) Οταν τηλεφωνουσα, μια φορα κι εναν καιρο, στα Π.Ι. της Ελλαδος για να δω ποια απ'ολα θα δηλωσω μου ειχε πει η αγροτικος του Π.Ι. Παρπαριας(!) Χιου οτι παιρνει εξτρα 50 ευρω επιδομα ετοιμοτητας, συν τα 550 επιδομα αγονου. Ευτυχως δεν πηγα Χιο και ποτε δεν εμαθα την αληθεια. Δεν εννοω πως μπορει να φευγει απο τον νομο του, επισημαινω την αυστηροτητα της 20λεπτης αποστασης απο το Π.Ι. Εμεις εδω ειμαστε μια οικογενεια και δεν μας απασχολει το ποτε και για ποιο λογο θα κατεβουμε στο Κ.Υ.,εκτος εφημεριας για να βοηθησουμε τον εφημερευοντα. Νομιζω ομως οτι χωρις επιδομα ετοιμοτητας, πρεπει να ειμαστε σε ετοιμοτητα μονο για διακομιδες.

4) Χρονια πολλα επισης! ;)

5)Καλα μου παιδια, μην επιμενετε! Ακριβως αυτο που σας λεω εγινε και με τους προηγουμενους αγροτικους που αντικαταστησαμε εμεις. Στην Συρο εκατσαν λιγοτερο απο μηνα και δεν ξαναγυρισαν. Το χαρτι τους ηρθε ταχυδρομικως. Δηλαδη, αγροτικοι 9μηνης θητειας, θητευσαν συνολικα 13 μηνες λογω μεγαλης καθυστερησης προκηρυξης, απο τους οποιους μονο ο ενας (περιπου) εγινε στην Συρο. Δεν ειναι τοσο περιεργο, ειναι και λογικο. Δεν μπορει ενα νησι με μια θεση αγροτικου να μεινει χωρις γιατρο. Αν ενας αγροτικος το κυνηγησει και καταφερει να φυγει, νησια οπως Αναφη, Σικινος, Κιμωλος, θα μεινουν χωρις γιατρο για τουλαχιστον 2 μηνες. Για το λογο αυτο, αν θες να κατσεις, το νοσοκομειο βρισκει σε σενατην καλυτερη του. Χωρις πολλα πολλα, καλυπτονται οι αναγκες. Αν τωρα το κυνηγησεις να φυγεις, σιγουρα εχεις νομικα πατηματα, δεν γνωριζω ομως τον βαθμο δυσκολιας του να το καταφερεις να το πετυχεις. Ο υπευθυνος στην Συρο εχει αντιμετωπισει παρομοια "ακαλυπτα" περιστατικα, πατωντας στην προτεραιοτητα του δημοσιου συμφεροντος. Για παραδειγμα, Φολεγανδρος. Δυο αγροτικοι, μια μονιμη νοσηλευτρια ολοι κι ολοι. Οι αγροτικοι εμειναν στην Συρο ουτε μηνα, αρα χρωστουν τουλαχιστον δυο μηνες στην Συρο. Αν καταφερουν να φυγουν, θα μεινει για 2 μηνες τουλαχιστον η νοσηλευτρια μονη της. Το πλοιο αυτη την εποχη περναει καθε 3 μερες. Δεν μπορει ανα πασα στιγμη να πεταχτει καποιος σε ενα νησι. Η Φολεγανδρος υπαγεται στο οχταθεσιο Κ.Υ. Σαντορινης, το οποιο εχει μεινει με 5 αγροτικους. Ποιος θα αναπληρωσει;

6)Το Π.Ι. Λεονταριου ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αγονες καβατζες στην Ελλαδα. Φετος ενδιαφερθηκαν ενας με 22 μορια και αλλος ενας με 17. Θα δουμε που θα παει...

Στην Ιο δεν μαθαινεις πως να γνωριζεις γυναικες! Μαθαινεις πως να συνηθιζεις χωρις γυναικα, 'η πως να μην σε πειραζει που δεν μπορεις να γνωρισεις γυναικα!! Ειδικα οταν εχεις στο μυαλο σου εναν αγγελο!! Με κερατα, αλλα αγγελος! Τρελο μωρο, αλλα αγγελος!! Διαολος, αλλα αγγελος!!! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1) Οταν τηλεφωνουσα, μια φορα κι εναν καιρο, στα Π.Ι. της Ελλαδος για να δω ποια απ'ολα θα δηλωσω μου ειχε πει η αγροτικος του Π.Ι. Παρπαριας(!) Χιου οτι παιρνει εξτρα 50 ευρω επιδομα ετοιμοτητας, συν τα 550 επιδομα αγονου.

Επίδομα ετοιμότητας 50 ευρώ ο αγροτικός πρώτη φορά το ακούω. Ας βοηθήσει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει ή το λαμβάνει και ο ίδιος.

Εγώ τζάμπα είμαι σε ετοιμότητα 24ώρες/24ωρο;

Πλουσιόπαιδο.....τον αγροτικό σε στείλαμε να κάνεις ή τον καλόγερο στην Ίο; :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.