Jump to content

κουιζ για δυνατους παικτες: Λαμογιά ή όχι ;


docev

Recommended Posts

εχω ενα κουιζακι που μαλλον μυριζει λαμογια.προτου βεβαια ανοιξω το κουτι της πανδωρας θα ηθελα τη γνωμη σας.λοιπον τα γεγονοτα εχουν ως εξης:

ας θεωρησουμε οτι υπαρχει ενας ειδικευομενος που διοριζεται σε νοσοκομειο(που δινει πληρη χειρουργικη) για 2 χρονια γιατι αρχικα θελει να κανει ας πουμε...πλαστικη. διοριζεται νομιμοτατα,κανει τα 2χρονακια και τελειωνει ,ολα ωραια και καλα μεχρι εδω.εν τω μεταξυ ομως εχει αλλαξει γνωμη και θελει να τροποποιησει την ειδικοτητα απο 2χρονια χειρουργικης σε πληρη γενικη χειρουργικη. το θεμα ειναι μπορει να μου εξηγησει καποιος πώς γινεται αυτος ο ανθρωπος να φευγει απο αυτο το νοσοκομειο ας πουμε το φλεβαρη του 2006(εχοντας ολοκληρωσει τα 2χρονια που αρχικα ειχε δηλωσει) και να επανερχεται στο ιδιο νοσοκομειο 2μηνες μετα για να κανει χειρουργικη αυτη τη φορα?πρακτικα παρακαμπτωντας τη λιστα της αναμονης?

τυχαιο??? δε νομιζω...

οποιος μπορει να μου εξηγησει αν αυτο μπορει να γινει θα εκτιμησω πραγματικα τη βοηθεια του γιατι απο τη στιγμη που το ανακαλυψα ειμαι ενα βημα πριν την κριση.

αναμενω με αγωνια

φιλια (εκνευρισμενα) απο το νοτο

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κάνε υπομονή μέχρι την Τρίτη που επιστρέφω Ελλάδα....και θα λύσουμε παρέα το κουίζ σου.

Φιλιά (καυτά) από πολύ βόρεια :P

emiloveyou
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αγαπημενο αλφαβητο σε ευχαριστω.εισαι φιλος! η προθεση να με βοηθησεις αρκει.βεβαια τη δευτερα θα εχουμε τον πρωτο γυρο του σοου αρα την τριτη θα σου εχω νεα.

να περασεις πολυ πολυ πολυ πολυ ομορφα εκει που βρισκεσαι.

φιλια απο νοτο (λιγοτερο εκνευρισμενα)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά ντε μη βαράς...δε σε είπανε και καμπούρα (που λεν στο χωριό μου)...προφανώς κι έχεις δίκιο ότι πρόκειται πιθανότατα για λαμογιά και αν έχεις τα guts βεβαίως να το ψάξεις! Άλλα μάλλον ο εν λόγω «συνάδελφος» θα «έπαθε» κανέναν καρκίνο και θα έχει τα νότα του καλυμμένα...έτσι δε γίνεται συνήθως μ΄αυτούς; emcensoredemcensoredemcensored

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μα ακομα και αν (φυσικα το απευχομαι για τον ανθρωπο) επαθε καρκινο ,δε θα επρεπε να κανει ειδικοτητα ως υπεραριθμος ? στο site της νομαρχιας οχι μονο δεν ειναι φαινεται κατι τετοιο αλλα δεν υπαρχει ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ το ονομα του, ακου να δεις τωρα κατι συμπτωσεις.και για να σας προλαβω οτι στη συγκεκριμενη νομαρχια φαινονται αιτησεις απο μια χρονολογια και μετα,υπαρχουν πολλες αιτησεις που δηλωσαν νωριτερα απο αυτον τον ανθρωπο.

οσο για το αν εχω τα guts ή οχι αρκει που το ξερω εγω και οσοι με γνωριζουν καλα. δεν εχω καμια ορεξη να αποδειξω τιποτα εδω περα. απλα ειναι συσσωρευμενη η αγανακτιση που εδω και τρια χρονια φωναζω οτι εχω αλλη λιστα απο το γραφειο προσωπικο απο εκεινη που ειχα ολο τον πρωτο χρονο της αναμονης μου(συνολο περιπου 4χρονακια αναμονης για 6μηνες γεν.χειρουργικης).τεσπα.υπαρχουν πολλα περιεργα σημεια σε αυτην την υποθεση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

A, μιας και ανοίξαμε τέτοιο κουίζ να κάνω και εγώ την ερωτησούλα μου:

Πώς γίνεται κάποιος που έχει πτυχίο Ιατρικής από το εξωτερικό να κάνει αίτηση για αναμονή στην ειδικότητα χωρίς να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη χώρα που πήρε το πτυχίο;! Ή γενικότερα χωρίς να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος...; emconfused

Απλά για να μαθαίνω και εγώ η φτωχή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@ pas moi arrow%20up.gif:

Αναφέρεσαι στο τσουνάμι "γιατρών" που το 2004 απέκτησαν ελληνική άδεια επαγγέλματος με πτυχία από τις τότε άρτι εισελθούσες στην ΕΕ χώρες; Γιατί αυτό είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη μία ακόμη εκδήλωση της πολύ κακής διοίκησης της Ελλάδας από άσχετους και άχρηστους που δεν ασχολήθηκαν όπως θα έπρεπε, απλώς ενσωματώνοντας ντιρεκτίβες της ΕΕ στο ελληνικό δίκαιο.

dots_NEW.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Actually no. I was referring to a "colleague" who graduated in the UK and has only provisionally registered with the GMC... yet somehow managed to be in the list for specialty training in a university hospital in Athens.

(sorry, no gk fonts at work)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νομιζεις οτι στη νομαρχια ξερουν τη διαδικασια αποκτησης αδειας στη Αγγλια? Το 2001 πηρα αδεια στην Ελλαδα μονο με αγγλικο πτυχιο. Ειχα κανει 1 χρονο pre-registration house officer, ειχα full registration με το GMC, απλα δεν ειχα το χαρτι μεταφρασμενο με τα 17 παραβολα και τις 32 σφραγιδες που ηθελαν. Προκειμενου να τρεχω αλλες 2-3 εβδομαδες, προσπαθησα και τελικα τους επεισα οτι δεν απλα χρειαζοταν full registration. Τοσο απλα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Well, when I went through that process myself recently ( :rolleyes: ) there was a list with all the documents required and one of them was to have a full registration issued by the responsible body of the country where you graduated from. It's clearly documented.

And this guy only applied recently too...

Oh well, I get it, I'm naive...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

μπορει καποιος να μου εξηγηση πως συναδερφος που γνωριζω εβγαλε αδεια ασκ. επαγγ.σε 2νομαρχιες αν ειναι παρανομο και τι οφελος μπορει να εχει?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.