Jump to content

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ


Recommended Posts

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την παγκοσμίου κύρους εταιρία HCL International και να ανακαλύψετε εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης για ιατρούς και νοσοκόμους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η HCL International είναι η μεγαλύτερη εταιρία recruiting στο Ηνωμένο Βασίλειο με εκατοντάδες μόνιμες θέσεις για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παρακολουθείστε δωρεάν την παρουσίαση των επαγγελματικών ευκαιριών που σας προσφέρουμε χωρίς καμία δέσμευση στις 26 και 27 Ιουνίου 2010 στις 11.00 στο ξενοδοχείο Novotel Hotel****, Μιχαήλ Βόδα 4-6, 104 39

Για προεγγραφή (χωρίς να είναι απαραίτητη παρακαλώ επικοινωνήστε στο greece@hcl-international.co.uk ή τηλεφωνείστε στο 0044-207-8618950.

Παρέχουμε εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε όλες τις ειδικότητες! Μισθοί από 40.000 λίρες έως 120.000 λίρες το χρόνο. Για ιατρούς σε αναμονή ειδικότητας, άνεργους η ειδικευμένους.

Η παρουσίαση επίσης αφορά σε νοσοκόμους που επιθυμούν να αναζητήσουν καριέρα στο εξωτερικό προσωρινά ή και μόνιμα ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας.

Κλείστε τώρα τη θέση σας για προσωπική συνέντευξη τη μέρα της παρουσίασης ή ελάτε να ενημερωθείτε από κοντά τις ημερομηνίες που αναφέρθηκαν.

Περισσότερες πληροφορίες και στο 6997072954

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.