Jump to content

κλινικη φαρμακολογια


mamadoc

Recommended Posts

Δεν εχω παρακολουθησει καμια διαλεξη και ειμαι μεγαλυτερο ετος.Σε τι θα πρεπει να δωσω προσοχη οσον αφορα το διαβασμα της κλινικης φαρμακολογιας,απο ποιο συγγραμα και πως θα γινει η εξεταση?Με αναπτυξη ή με πολλαπλων επιλογων?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στο μόνο που μπορώ να απαντήσω μέχρι στιγμής είναι για το σύγγραμα: η πλειοψηφία του έτους (αν όχι όλοι) πήραμε τις "ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ" (Δ. Μπούρος, Γ.Κολιός), οπότε i guess από αυτό θα εξεταστούμε. Επίσης μας έχουν δώσει 2 αρχεία με διαφάνειες, αν θες πήγαινε να τα πάρεις (στην αίθουσα των υπολογιστών, στον πρώτο υπολογιστή με το που μπαίνεις, στον 2ο σκληρό δίσκο, όχι στον C: ).

Αν τελικά ασχοληθώ με το μθμ ή τεσπα μάθω κάτι, θα ενημερώσω. :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Γενικα ακουγεται πολυ αυτο το θεμα αλλα μην παρασυρθείς! όταν το έδινα εγω (τα θεματα ηταν τοτε πολλαπλης για φετος δεν ξερω)ολοι σαν τα χαζα διαβαζαμαι απο το βιβλιο και παλιοτερα θεματα και τελικα δεν επεσε τπτ! Διαβασε οτι υπαρχει στις διαφανειες που εχουν μοιρασει και σημειωσεις απο καποιον που εχει παρακολουθησει το μαθημα. Γενικα βαζουν οτι εχουν πει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.