elen Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Χρειάζομαι τις γνώσεις οποιουδήποτε ξέρει τι επικρατεί στο Νοσοκομείο Φλώρινας στο κομμάτι της παιδιατρικής! Ξέρω ότι δίνει έναν χρόνο απλά χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την πραγματικότητα γιατί μου φαίνεται ότι σύντομα θα βρίσκομαι εκεί. Αν ξέρει κάποιος και γενικότερα για το Νοσοκομείο Φλώρινας ας μου δώσει τα φώτα του!!! Ευχαριστώ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socky Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 γεια σου elen! δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η κατάσταση στο νοσοκομείο της Φλώρινας δεν είναι και η καλύτερη ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από "έξω"..περιμένω κι έγω για το πρώτο μέρος της ειδικότητας εκεί αλλά προς το παρόν ψιλοτρυγυρίζω σ'αυτό για άλλους λόγους. εξαρτάται βέβαια τι θέλεις και τι θεωρείς καλό..για την παιδιατρική δεν ξέρω και πολλά αλλά πιθανόν να πάρω πληροφορίες οπότε θα σε ενημερώσω από βδομάδα..αυτό που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι οτι δεν είναι και πολύ "εκπαιδευτικό" το νοσοκομείο -τουλάχιστον στις ειδικότητες που έχω δει εγώ-..και φυσικά καθέ περιστατικό που θα έχει λιγο περισσότερο ενδιαφέρον θα σταλεί Θεσσαλονίκη.. έχει όμως τα θετικά του μικρού νοσοκομείου (δηλαδή αν ο ειδικός είναι καλός θα σε ξέρει και δε θα σε θεωρεί ως "μια από τις ειδικευόμενες"....όπως γίνεται στα μεγαλύτερα νοσοκομεία συνήθως) αυτά προς το παρόν... θέλω να πιστεύω ότι θα σου πω καλά νέα για την παιδιατρική αλλά σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή μιλάω από "έξω" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cscorfu Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Παιδια καλησπερα.μηπως κατα τυχη ξερει κανεις τι αναμονη εχει κατα μεσο ορο η παιδιατρικη στο παπαγεωργιου Θεσ/νικης?Κατεθεσα τα χαρτια μου το 2007.αλλα πολυ μπερδεμα,αλλοι θα κανουν πληρη,αλλοι μερικοι,βγαλε ακρη. Αν ξερει κανεις κατι.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrie brancho Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Επειδη δε βρηκα πουθενα πληροφοριες για παιδιατρικη στο ασκληπιειο βουλας κ δεδομενου οτι σκεφτομαι να το δηλωσω για ειδικότητα,αν γνωριζει καποιος καμια πληροφορια για τη κατασταση εκεί κ γενικα πως ειναι τα πραγματα στην κλινικη κ παρέθετε τις αποψεις του θα ημουν ευγνωμων! Ευχαριστω πολυ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourampies Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 παντως οταν το εψαχνα εγω, δεν ειχα ακουσει κ τα καλυτερα... μεγαλη αναμονη χωρις λογο κ κακη εκπαιδευση...(μου ειχαν πει...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrie brancho Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 παντως οταν το εψαχνα εγω, δεν ειχα ακουσει κ τα καλυτερα... μεγαλη αναμονη χωρις λογο κ κακη εκπαιδευση...(μου ειχαν πει...) Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορα για την άμεση απάντηση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspTL Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Αν και λίγο παλιές οι προηγούμενες ερωτήσεις, θα τολμήσω να ρωτήσω.. Για παιδιατρική σε Έδεσσα κ Λάρισα ξέρουμε τίποτα;; Ευχαριστώωω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergr9 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Γνωρίζει κάποιος να μου πει σχετικά με την παιδιατρική στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων και το Χατζηκώστα. Οι αναμονές πάνω κάτω είναι οι ίδιες, σε ποιο θα ήταν καλύτερα να κάνω την αίτησή μου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratispap1 Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Χωρίς να είμαι ειδήμων και καλό είναι να πει και άλλος τη γνώμη του, από φίλο μου που σπούδασε εκεί και έχει κάνει αίτηση στο Χατζηκώστα ξέρω πως η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη στο εν λόγω από το Πανεπιστημιακό. Όμως ας απαντήσει και κάποιος με περισσότερη πείρα στο θέμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APol Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Καλησπέρα! Είμαι ειδικευόμενη παιδιατρος στην Κύπρο και θα δώσω εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το σύγγραμμα που θα ήταν καλα να διαβάσω, που βρίσκω παλαιότερα θέματα και ότι άλλο ξέρετε! Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi88 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 (edited) Γεια σε ολους! Μενω τα τελευταια χρονια στο εξωτερικο και δεν γνωριζω καλα το ελληνικο συστημα οσον αφορα τις ειδικοτητες-σκεφτομαι ομως να γυρισω Ελλαδα.. Θα ηθελα να ξεκινησω ειδικοτητητα στη παιδατρικη. Ποια ειναι περιπου η αναμονη για τη συγκεκριμενη ειδικοτητα στη Θεσσαλονικη? οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη εχω βρει κατι λιστες αναμονης με ονοματεπωνυμα κλπ κλπ αλλα δν βλεπω πουθενα τον χρονο αναμονης. Πρεπει να τους τηλ σε καθε νοσκομειο η υπραχει καποιος απλουστερος τροπος ποσο καιρο πρεπει να περιμενω? ευχαριστω!!! ))))))) Edited March 18, 2015 by didi88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouranio.toxo Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Τωρα η αναμονη ειναι 8 χρονια περιπου και φετος προστεθηκαν επιπλεον θεσεις οποτε ισως μειωθει κατα 1-2 χρονια?? χωρις να ξερω σιγουρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 εχω βρει κατι λιστες αναμονης με ονοματεπωνυμα κλπ κλπ αλλα δν βλεπω πουθενα τον χρονο αναμονης. Πρεπει να τους τηλ σε καθε νοσκομειο η υπραχει καποιος απλουστερος τροπος ποσο καιρο πρεπει να περιμενω? Απ' ό,τι βλέπω, είναι κάπως μπερδεμένα στο σάιτ της νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο σάιτ κάθε νοσοκομείου ξεχωριστά και να ψάξεις τη λίστα ειδικευόμενων. Εκεί, θα δεις πόσες θέσεις και πόσοι ειδικευόμενοι υπάρχουν ανά ειδικότητα και πότε τελειώνει ο καθένας. Για παράδειγμα, στο Παπαγεωργίου βρίσκεις τη λίστα εδώ. Βέβαια, δεν ξέρω αν έχουν όλα τα νοσοκομεία τέτοιες λίστες στα σάιτ τους. Αν δε βγάλεις άκρη, ναι, θα πρέπει να τηλεφωνήσεις σε κάθε νοσοκομείο και να ρωτήσεις πότε περίπου θα μπεις για ειδικότητα, αν κάνεις την αίτηση τώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Εδω και 2 μηνες η Παιδιατρικη Κορινθου εμεινε χωρις Διευθυντη ή Επιμελητη Α οποτε δεν μπορει πλεον να χορηγει ειδικοτητα. οποτε οποιος δηλωσει (εξων γνωριζω υπαρχουν κενες θεσεις στη νομαρχια) ερχεται αμεσα και παιρνει αμεσα αποσπαση σε αλλο νοκοκομειο που δινει ειδικοτητα. Υπαρχει προσφατο παραδειγμα με ειδικευομενη που πηρε αποσπαση στο Αγλ. Κυριακου. Comfortably Numb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komplexares Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Προχωραει ο διορισμος απο το υπουργειο χωρις να μπορει η κλινικη να δινει ειδικοτητα πλεον? Μηπως η ειδικευομενη ηταν ηδη εκει, οποτε μονο για αυτην ισχυσε αυτο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Εγινε ηδη για μια ειδικευομενη που ηταν εδω (και μαλιστα ειχε παραιτηθει για αυτο το μπαχαλο και επαναπροσληφθηκε) αλλα απο το γραφειο προσωπικου υπαρχει πληροφορηση οτι θα ισχυσει και για οσους ειναι υπο διορισμο (εχουν ενημερωθει τηλεφωνικα να επιλεξουν και νοσοκομειο). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDPEAD Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Κάποιος θα βολευτεί απο αυτο που γινεται κ δυστυχώς ξέρω ποιος είναι .... Οι επιμελητές έχουν τους λόγους τους που παραιτούνται..... Ξέρουν τι κανουν βολεύουν .... Κόσμο .... Χάθηκε ο κόσμος να γινόταν κ σε εμάς που φάγαμε την παπάρα της αναμονής.... Έλεος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinaki27 Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποια νοσοκομεία κατά προτίμηση της Πελοποννήσου,είναι καλό το επίπεδο εκπαίδευσης και με μια προσιτή αναμονή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ξενος Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 τρι-πολη δεν ειναι ασχημα αμα προτιμας αρκαδια ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinaki27 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Για Σπάρτη μήπως γνωρίζετε πώς είναι η κατάσταση? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinaki27 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 On 12/6/2016 at 6:01 ΜΜ, ξενος said: τρι-πολη δεν ειναι ασχημα αμα προτιμας αρκαδια ... Γνωρίζεις από πρόσφατα δεδομένα?Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ξενος Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 (edited) αμα σενδιαφερει σοβαρα,μπορω να μαθω Edited August 30, 2016 by ξενος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinaki27 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 1 ώρα πριν, ξενος said: αμα σενδιαφερει σοβαρα,μπορω να μαθω ναι,θα με βοηθούσε πολύ αυτό.σε ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ξενος Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 οι πρωτες πληροφοριες λενε πως ειναι χαλαρα και ηρεμα,αν και εχουνε να πω ελλειψη τωρα σε ιατρικο προσωπικο.αυριο ισως εχω περισσοτερες πληροφοριες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinaki27 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 χίλια ευχαριστώ!αναμένω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts