Jump to content

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΛΙΚΙΚΩΝ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε


Recommended Posts

Επειδη ψαχνωντας να βρω ποιες κλινικες σε χωρες της Ε.Ε ειναι πιο αξιοπιστες, χωρις μεγαλη επιτυχια, πιστευω πως θα μπορουσαν να βοηθησουν οι πιο εμπειροι που ειναι ηδη εκει ισως! Τα φωτα σας κυριοι... Ειναι δυο βασικα σημεια που θελουν να ξερουν ολοι:

1. Ποιες χωρες ειναι οι καταλληλοτερες για ποια ειδικοτητα και

2. Ποια νοσοκομεια των χωρων αυτων ενδεικνυνται

Κανω την αρχη με ερωτηση για την Ολλανδία. Ισχυει οτι ειναι πολυ μπροστα στη νευρολογια?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ακόμα και αν υπήρχε μια βάση δεδομένων που να αξιολογούσε και να σύγκρινε όλες τις κλινικές όλων των ειδικοτήτων σε όλα τα νοσοκομεία όλης της Ευρώπης, δεν θα την εμπστευόμουν. Από περιέργεια, γιατί πρώτη επιλογή είναι η Ολλανδία στη Νευρολογία;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατι να μην εμπιστευτεις μια καταταξη, για να χεις μια εικονα του τι συμβαινει σε καθε χωρα; Στην Αμερικη αυτη η καταταξη ειναι βαρυνουσα, αρα γιατι να μην υπαρχει κατι αναλογο για την Ευρωπη; Βρηκα ενα σχετικο site, αυτο: http://hospitals.webometrics.info/top500_europe.asp

Εσυ γιατι δε θα εμπιστευοσουν αυτες τις πληροφοριες;

Την Ολλανδια τη σκεφτηκα επειδη εχω γνωστους και εκτος αυτου νομιζω οτι εχει ερευνητικα κεντρα πανω στις νευροεπιστημες. Εμενα με ενδιαφερει η νευρολογια, και αυτο σημαινει οτι θα επελεγα καποια αλλη χωρα αν ειναι καλυτερη στο τομεα αυτο.:)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί δεν υπάρχει κεντρικός ευρωπαϊκός φορέας που να αξιολογεί ανεξάρτητα την κάθε κλινική. Το ranking που παρέθεσες δεν κρίνει ποιότητα ειδίκευσης, ούτε καν ποιότητα λειτουργίας. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό ranking νοσοκομείων και κλινικών βάσει ποιότητας ειδίκευσης και η Ευρώπη είναι μια σύνθεση διαφορετικών χωρών με διαφορετικά συστήματα ειδίκευσης και άλλοτε άλλη διαύγεια και πιστότητα αναφερομένων στοιχείων, οπότε μην ψάχνεις όσα ισχύουν στη Βόρεια Αμερική.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.