Jump to content

HelMSIC: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας (26/2/2010)


HelMSIC Αθηνών

Recommended Posts

Πρόσκληση σε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

images2q.jpg

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής Αθηνών της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical Students' International Committee - HelMSIC) θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των φοιτητών ιατρικής Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου με ώρα προσέλευσης 14:00-14:15 στο χώρο του Παπουλάκειου Αναγνωστηρίου παρουσία του Προέδρου της Σχολής, Καθηγητή Χ. Στεφανάδη, και εκπροσώπου της Πρυτανείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η HelMSIC πάντα αποτελούσε και θα συνεχίσει να αποτελεί μια κίνηση πρωτοπορίας των φοιτητών ιατρικής που σκοπεύει ανιδιοτελώς να ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο και στον εθελοντισμό για τους φοιτητές ιατρικής των ελληνικών πανεπιστημίων. Ιδιαίτερα φέτος που θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας το ετήσιο πανευρωπαϊκό συνέδριο φοιτητών Ιατρικής ( EMSA GA&EMS Congress 2010 ) με θέμα την Αναγεννητική Ιατρική, η κοπή της φετινής βασιλόπιτας αποκτά για μας αλλά και για το Πανεπιστήμιο Αθηνών ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά και να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα ζεστό κλίμα συνεργασίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.