ionos1979 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να πας Αρτα απο Αθήνα ? Με αυτοκίνητο ή με ΚΤΕΛ ? Πόση ώρα είναι περίπου με το ΚΤΕΛ ? Ξέρω οτι έχει στις 06.00 ΚΤΕΛ για ΑΡΤΑ αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει να φτάσει μέχρι τις 13.00 που τελειώνει η κατάταξη. Είμαι απο περιφέρεια και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursed Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να πας Αρτα απο Αθήνα ? Με αυτοκίνητο ή με ΚΤΕΛ ? Πόση ώρα είναι περίπου με το ΚΤΕΛ ? Ξέρω οτι έχει στις 06.00 ΚΤΕΛ για ΑΡΤΑ αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει να φτάσει μέχρι τις 13.00 που τελειώνει η κατάταξη. Είμαι απο περιφέρεια και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λογικά από αθήνα μέχρι 13:00 θα εχεις φτάσει εκτόσ και αν εχει πάρα πολύ κίνηση. Συνήθως το λεωφορείο θέλει 5,5 ώρες. Αν πάλι αγχώνεσαι πήγαινε με αυτοκίνητο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasiostheodoridis Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 (edited) Κι άλλος Θεός!!!!!!!! Βοήθεια θα βρεις εδώ αν κάνεις κλικ στην πρόταση Edited February 7, 2010 by ηεβωδσ ακδσωβλδσβωλσΒΞΔΛ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Boukas Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Χαλάρωσε, η κατάταξη δε τελειώνει 1. Και απόγευμα μπορείς να μπεις Καλυετρα μέχρι ορκωμοσία μη πας με αμάξι, 12 - 14 μέρες δε θα βγεις. Υπόψιν όποιος αργεί μάλλον πάει πέτρινο που είναι κάλο, γιατί δε σε πρήζουν, αλλά και κακό (παλιό κτίριο, μπάνιο και τουαλέτα σε άλλο κτριο, θάλαμοι 50 ατόμων...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrippinOn Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Κανονικα, βασει κανονισμων ο νεοσυλλεκτος μπορει να παρουσιαστει μεχρι τις 00.00 της ιδιας μερας. Το προβλημα ειναι οτι θα ταλαιπωρηθεις επειδη δε θα παρεις ρουχισμο, κρανη, κουβερτες κτλ αλλα θα περιμενεις μεχρι το αλλο πρωι...Οντως αν εισαι ψυχαναγκαστικος καλυτερα να πας νωρις το πρωι, να σε βαλουν κ σε ομαδα με ομοιους σου, σε ωραιο θαλαμο κτλ...Αν δε σε πολυνοιαζει, μπες τελευταια στιγμη κ ζησε το μεγαλειο του Πετρινου (τιμημενες 5ες διμοιριες και των δυο λοχων) το μονο καλο θα ναι οτι οταν θα σκατε στην αναφορα θα ψαρωνει ολο το ΚΕΥΓ... your choice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakkinen Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Πετρινο και πάλι Πετρινο.... 2ος λοχος 6η δρια με Σταμο !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εpεβος Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 (edited) 6η διμοιρια, Σταμος, 74 ατομα στο θαλαμο στο πετρινο επανω! Και τα μυαλα στα καγκελα! Edited April 15, 2010 by Epebos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drspiros Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Πηγαινε μετα τη μια για να σε βαλουν στο πετρινο, θα περασεις ζαχαρη μακρια απο τους γαλοναδες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardio Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ ΚΩΛΟΨΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αποφρακτικός_Ειλεός Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ ΚΩΛΟΨΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Καλό πήξιμο βρωμόψαρο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts