evripidis Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Όσοι δήλωσαν το βιβλίο του Thomson στο μάθημα επιλογής ''ΓΕΝΕΤΙΚΗ'' τελικά θα πάρουν το βιβλίο του Saac λόγω προβλήματος στις εκδόσεις ''Πασχαλίδη'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinakos Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Όσοι δήλωσαν το βιβλίο του Thomson στο μάθημα επιλογής ''ΓΕΝΕΤΙΚΗ'' τελικά θα πάρουν το βιβλίο του Saac λόγω προβλήματος στις εκδόσεις ''Πασχαλίδη'' Ωραιααααααααααααααα........πες και λιγο την υλη σε σελιδες ...... οσο πιο περιληπτικα γινεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Μακάρι να την ήξερα! Ζήτημα να πήγα σε 2-3 διαλέξεις! Το μόνο που ξέρω είναι ότι διαβάζουμε τις διαφάνειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinakos Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Μακάρι να την ήξερα! Ζήτημα να πήγα σε 2-3 διαλέξεις! Το μόνο που ξέρω είναι ότι διαβάζουμε τις διαφάνειες! Οκ ... εληφθη ...διαφανειες τοτε !!!!!!! Καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Ekdoseis pasxaLitsas. Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 που τις βρισκουμε ρε παιδια, για εμας τους μεγαλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinakos Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 που τις βρισκουμε ρε παιδια, για εμας τους μεγαλους? Πατας Γενετικη . Η λεξη κλειδι που θα σου ζητησει ειναι το μαγικο ετος "2008" και τσουπ εισαι μεσα και χαιρεσαι τις ωραιες διαφανειες .... καλο διαβασμα φιλε μου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djarte Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 που τις βρισκουμε ρε παιδια, για εμας τους μεγαλους? Πατας Γενετικη . Η λεξη κλειδι που θα σου ζητησει ειναι το μαγικο ετος "2008" και τσουπ εισαι μεσα και χαιρεσαι τις ωραιες διαφανειες .... καλο διαβασμα φιλε μου!!!!!! ξερει κανεις και το passkey για την βιοχημεια 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Ekdoseis pasxaLitsas. Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 που τις βρισκουμε ρε παιδια, για εμας τους μεγαλους? Πατας Γενετικη . Η λεξη κλειδι που θα σου ζητησει ειναι το μαγικο ετος "2008" και τσουπ εισαι μεσα και χαιρεσαι τις ωραιες διαφανειες .... καλο διαβασμα φιλε μου!!!!!! thanx.. να σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinakos Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 που τις βρισκουμε ρε παιδια, για εμας τους μεγαλους? Πατας Γενετικη . Η λεξη κλειδι που θα σου ζητησει ειναι το μαγικο ετος "2008" και τσουπ εισαι μεσα και χαιρεσαι τις ωραιες διαφανειες .... καλο διαβασμα φιλε μου!!!!!! ξερει κανεις και το passkey για την βιοχημεια 2 ? Για δοκιμασε biochem , biochem2. Ενα απο τα δυο ειναι σιγουρα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djarte Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 biochem1 όταν έχεις ελεύθερο χρόνο διάβασε και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinakos Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 biochem1 όταν έχεις ελεύθερο χρόνο διάβασε και αυτό Σωστος .... τουλαχιστον επεσα μεσα με το biochem ... !!!! :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
retro Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Γενετικη= 11 posts Παθολογια, Χειρουργικη, κλπ κλπ=1-2 posts hmmmmmm....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djarte Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 όταν έχεις ελεύθερο χρόνο διάβασε και αυτό τι θες να πεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinakos Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Γενετικη= 11 posts Παθολογια, Χειρουργικη, κλπ κλπ=1-2 posts hmmmmmm....... Ετυχε να μπαινουμε τα μικροτερα ετη πιο συχνα απο τα μεγαλυτερα .... ισως γι αυτο ....! Αν εχεις τον χρονο και τη θεληση μπορεις να περιμενεις μεχρι να φτασουμε στα ετη με τα αντιστοιχα μαθηματα να ενημρωσουμε και για Παθολογια και για Χειρουργικη αλλα αυτο θα μας παρει 4 χρονια ακομη .... μεχρι τοτε ελπιζω να μη σε βλεπουμε εδω τριγυρω φιλτατε συναδελφε ... !!!!! Καλη επιτυχια στην αναζητηση σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.