Jump to content

Iron Maiden: Ελληνικό βιβλίο διαθέσιμο δωρεάν μέσω internet


gor

Recommended Posts

Eλπίζω ότι ο παρακάτω σύνδεσμος θα αποδειχθεί ενδιαφέρων σε όσους θα τον ακολουθήσουν. Πρόκειται για ένα εικονογραφημένο βιβλίο μετάφρασης των στίχων όλου του έργου του συγκροτήματος στα ελληνικά και παράλληλα στοιχειοθετημένης ερμηνείας αυτού. Δεν μοιάζει με αλλες ανάλογες προσπάθειες μετάφρασης που έχουν γίνει στο παρελθόν, είναι προϊόν εξαετούς έρευνας (όσο σπούδαζα δηλαδη...) και το μέγεθός του είναι περίπου 500 σελίδες. Να σημειωθεί ότι έχω λάβει τα δικαιώματα από το συγκρότημα για την συμπερίληψη των στίχων τους στο βιβλίο και πως δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος από το βιβλίο ή τον σύνδεσμο στον οποίο παραπέμπω. Το μόνο που με παρακινεί είναι η επιθυμία μου να φτάσει στα μάτια όσων θα το εκτιμήσουν λόγω της τεράστιας προσπάθειας που έχω καταβάλει και του μερακιού μου για το αντικείμενο. Νιώστε ελεύθερα να το σχολιάσετε στην σελίδα που παραπέμπω ή εδώ ή να μου στείλετε email με τις απόψεις σας...

http://www.scribd.com/doc/19068733/-Iron-Maiden

Η θέαση του βιβλίου είναι ελεύθερη και δωρεάν, η αποθήκευσή του ως pdf προϋποθέτει εγγραφή στο scribd.com και είναι δωρεάν.

Γιώργος Ματσαγγούρας

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολλά μπράβο! emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ψαγμένο. Αυτά για να βλέπουν οι ανεγκέφαλοι κατακριτές του metal πόσο μυαλό χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη μουσική, σε αντίθεση με τις pop μαλακίες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.