Jump to content

Συμμετοχή στη διοργάνωση της EMSA GA 2010


jdnhellas

Recommended Posts

logo-emsa.gif

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ EVENTS ;

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ;

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ EMSA (EUROPEAN MEDICAL STUDENT'S ASSOCIATION) GA (GENERAL ASSEMBLY):

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEpCcVljamZQOE9pSmN3OWNWWnQ5OFE6MA

Για κάθε φοιτητή ιατρικής, μέλος της EMSA, η Γενική Συνεδρίαση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Το γεγονός αυτό, η μεγαλύτερη συνάντηση από όλες τις ευρωπαϊκές συναντήσεις των φοιτητών ιατρικής, συγκεντρώνει κάθε φορά πάνω από 100 συνέδρους, αντιπροσώπους από περισσότερες από 24 χώρες, οι οποίες είναι μέλη της EMSA, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες, εκπροσώπους από διεθνείς και ευρωπαϊκούς συλλόγους , με τους οποίους βρίσκονται επίσημα σε συνεργασία με την EMSA.

Η Γενική Συνέλευση της EMSA, δίνει στους φοιτητές ιατρικής την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια μοναδική ανταλλαγή ιδεών και γνώσης μεταξύ συναδέλφων πάνω σε θέματα ιατρικής εκπαίδευσης, ιατρικής ηθικής, ιατρικής επιστήμης και ευρωπαϊκής ενοποίησης κ.ά. Μια τέτοια συνάντηση, διαμορφώνει ένα αναπτυσσόμενο ευρωπαϊκό δίκτυο αποτελούμενο από εργαζόμενους κάθε είδους στο χώρο της υγείας. Παρέχει δε στους συμμετέχοντες εκπαίδευση και κατάρτιση που συμβάλλουν στη δημιουργία κοινωνικά ευαίσθητων φοιτητών και μελλοντικών ιατρών.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, η φιλοξενία και η διοργάνωση μιας Γενικής Συνέλευσης της EMSA αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε ιατρική σχολή -μέλος της EMSA.

Η 19η Γενική Συνέλευση-Συνάντηση Αυγούστου 2008 της EMSA στην Ελλάδα, θα λάβει χώρα στην Αθήνα μεταξύ 8-12 Σεπτεμβρίου 2010.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.