Jump to content

[αρθρογραφία-συζήτηση] Την χτύπησε επειδή δεν του έδωσε φάρμακα


anastasiostheodoridis

Recommended Posts

Τον μπελά της βρήκε μια νεαρή γιατρός η οποία, ακολουθώντας το γράμμα του νόμου, αρνήθηκε να χορηγήσει συνταγή φαρμάκων χωρίς ιατρική γνωμάτευση.

Συγκεκριμένα, η ιατρός του Αγροτικού Ιατρείου Δάφνης Σερρών καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο μιας ηλικιωμένης ασθενούς χθες το μεσημέρι.

Όπως υποστηρίζει η γιατρός, τα πράγματα «βγήκαν» εκτός ελέγχου όταν η ίδια αρνήθηκε να χορηγήσει στην ηλικιωμένη συνταγή ηρεμιστικών φαρμάκων. Εξοργισμένος ο γιος της, πήγε στο γραφείο της και μετά από έντονη λογομαχία άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Η γιατρός κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία και τραυματισμένη πήγε στο κοντινό Κέντρο Υγείας Μαυροθάλασσας. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου και νοσηλεύτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί η γιατρός επισκέφθηκε τον ιατροδικαστή Σερρών, ενώ υπέβαλε μήνυση εναντίον του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος και διαφεύγει την σύλληψη.

http://www.zougla.gr...aid=83650&cid=4

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καθημερινό φαινόμενο στο Περιφερειακό Ιατρείο Πτολεμαΐδας. Για τους πρώτους 2 μήνες το βρίσιμο και οι έντονες λογομαχίες ήταν κάτι παραπάνω από συνηθισμένο φαινόμενο.

Κάποιοι τόλμησαν και να σηκώσουν χέρι.....πλέον συνταγογραφούν στο Νοσοκομείο, αφού σφράγισα το συνταγολόγιό τους ώστε να μην ξανασυνταγογραφήσουν όσο διάστημα θα είμαι αγροτικός ιατρός στο συγκεκριμένο ιατρείο.

Δυστυχώς όμως η αιτία των παραπάνω παρατράγουδων δεν είναι άλλη παρά οι προηγούμενοι συνάδελφοι που συνταγογραφούσαν χωρίς ιατρική γνωμάτευση με μόνο γνώμονα το οικονομικό συμφέρον, όπως επίσης και οι συνάδελφοι αγροτικοί που παρανομούν συνταγογραφώντας χωρίς ιατρική γνωμάτευση.

Όταν έρχεται ο ασφαλιζόμενος και σου λέει "ο αγροτικός στο χωριό γιατί μου τα γράφει" ή "ο προηγούμενος πως μου τα έγραφε" άντε να κάτσεις να του εξηγήσεις τα ανεξήγητα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είτε λοιπόν ήθελαν τα ηρεμιστικά για να ηρεμήσουν τη γιαγιά που ξυπνάει μέσα στη νύχτα (από πιθανή αρχόμενη άνοια, η οποία θα πάει αδιάγνωστη μέχρι ξαφνικά να ανακαλύψουν ότι τα έχει χάσει τελείως), είτε για να τα παίρνει ο ίδιος με πρόφαση τη μάνα του (ακόμα καλύτερα!).

Εξαιρετικόν...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τωρα κανονικα κανενας αγροτικος,ειδικευμενος η ειδικος στον ιδιο νομο δεν πρεπει να του γραψει ξανα φαρμακα αυτου του γαιδουριου,απο συναδελφικοττητα και μονο!Ειτε για τους λογους που προανεφερε ο συναδελφος πιο πανω,ειτε λογω ανυπαρξιας/ανικανοτητας/ιδιων συμφεροντων των "προισταμενων" των Γ.Ν./Κ.Υ./Π.Ι. ολο το μανικι το τραβανε οι αγροτικοι και οι ειδικευομενοι.Ολοι αυτοι οι κακομαθημενοι "χωριατες" (αυτοι ειναι χωριατες,κι οχι ολοι οι κατοικοι της επαρχιας) θελουν κι αυτοι ενα βρωμοξυλο,κι ας πανε μετα να κανουν αναφορες και μυνησεις και ας τις βαλουν στον πολο τους!Αλλα τις μαγκιες τους τις κανουν στις κοπελες η σε οποιον βρισκουν πιο αδυναμο.Γιατι ξερω και συναδεφους και με νευρο και με δυναμη που κατι τετοιους θα τους εχωναν στη χεστρα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.