Jump to content

Η ECDL Ελλάς δίνει τη δυνατότητα στους Φοιτητές να Σφραγίσουν τις Γνώσεις τους στους Η/Υ!


mad  cow

Recommended Posts

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ECDL Ελλάς και των Συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, αφορά στις τρεις (3) από τις επτά (7) ενότητες του Πιστοποιητικού ECDL Core.Οι 7 ενότητες είναι: Βασικές έννοιες Πληροφορικής, Χρήση Υπολογιστή& Διαχείριση Αρχείων, Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα,Βάσεις Δεδομένων, Παρουσιάσεις, Πληροφορίες & Επικοινωνίες.

Απευθυνθείτε σήμερα στα Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ECDL και αποκτήστε το πιστοποιητικό ECDL. Οι εγγραφές στη Δράση «Πιστοποιηθείτ-e» μπορούν να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Το πιστοποιητικό ECDL Coreείναι διεθνώς αναγνωρισμένο, αναβαθμίζει το Βιογραφικό Σημείωμα τωνκατόχων του, αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Δημόσιο ως "έγκυροπιστοποιητικό Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής" στις προκηρύξειςΔημοσίων Οργανισμών και του ΑΣΕΠ και πληροί τις απαιτήσεις του ΕθνικούΣυστήματος Διαπίστευσης. Στην Ελλάδα το 4,9% του πληθυσμού (το 11% τουενεργού πληθυσμού) έχει επιλέξει να πιστοποιήσει τις γνώσεις τουσύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ECDL:

Γιατί ΜΟΝΟ το ECDL συνδυάζει ταυτόχρονα:

  • Την Αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο και το Α.Σ.Ε.Π. ως έγκυρο πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων Η/Υ
  • Την Αναγνώριση από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια
  • Την Αναγνώριση από Υπουργεία, Κρατικούς Φορείς και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις σε 148 χώρες
  • Την Αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José Manuel Barroso, παρέλαβε από το Ίδρυμα ECDL, την κάρτα δεξιοτήτων που συμβολίζει τη συμπλήρωση 9.000.000 υποψηφίων του προγράμματος παγκοσμίως, τον Φεβρουάριο 2009 στις Βρυξέλες.
  • Την Αναγνώριση ως απαραίτητο προσόν, από τις ελληνικές εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα. Ηδημοσίευση 1400 αγγελιών από περισσότερες από 321 επιχειρήσεις πουζητούσαν την ύπαρξη πιστοποιημένης γνώσης Η/Υ σύμφωνα με το πρότυπο ECDL είναι η απόδειξη της αναγνώρισης.

Η Δράση «Πιστοποιηθείτ-e» απευθύνεταιαποκλειστικά στους φοιτητές, όλων των σχολών που κατέχουν «ΕιδικόΔελτίο Εισιτήριο (Πάσο)», το οποίο εκδόθηκε για το Ακαδημαϊκό Έτος2008-2009 ή για το Ακαδημαϊκό Έτος 2009-2010.

περισσοτερα εδω: http://www.ecdl.gr/el/Pages/index.aspx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.