Jump to content

Λίγο μεγαλύτερη σοβαρότητα εκ μέρους των υπευθύνων αυτού του forum δε βλάπτει


anastasiostheodoridis

Recommended Posts

Αν δε γνωρίζετε πως να διαχειρίζεστε ένα forum παραδεχτείτε το. Είναι κρίμα ένα τόσο πολύτιμο εργαλείο να το αφήνετε ανεξέλεγκτα στη μοίρα του κάθε ηλιθίου.

Μάθετε πως τα μέλη-spamer δεν τα μπλοκάρουν ώστε να μην δημοσιεύουν, αλλά μπλοκάρουν την ip.

Καταλαβαίνω πως δεν διαγράφετε μέλη για να φαίνονται πολλά τα μέλη, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσω 100 λογαριασμούς αύριο να φαινόσαστε πολύ περισσότεροι.

Πόσους λογαριασμούς επιτρέπετε σε κάθε μέλος; Να ξέρουμε κι εμείς οι υπόλοιποι τι κανόνες έχει το συγκεκριμένο forum.

Όλα αυτά δε τα γράφω για να θίξω κάποιον προσωπικά, καταλαβαίνω πως έχετε και άλλες ασχολίες εκτός του forum, αλλά η απουσία της διαχείρισης και του συντονισμού το τελευταίο έτος είναι πλέον ξεκάθαρη. Περισσότερα είναι τα spam post παρά τα υπόλοιπα post.

Είναι στιγμές που φαίνεται ξεκάθαρα η απουσία του kostask19.

υ.γ. Θέλετε πετάξτε το στο ΧΥΤΑ, αλλά κάποτε έπρεπε να το ακούσετε. Λυπάμαι. Και φυσικά δε θα μπω στη διαδικασία διαλόγου.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Καλημέρα!!

Είναι δύσκολο να περιοριστεί ο αριθμός των spammers και όσων μπαίνουν με διαφορετικούς λογαριασμούς έχοντας την ίδια ip.

Εύκολο είναι να εντοπίσεις λογαριασμούς χρηστών με την ίδια ip (κατά πάσα πιθανότητα είναι ένας ο χρήστης του υπολογιστή), αλλά και πάλι δε μπορεί να ξέρεις εάν ο συγκεκριμένος υπολογιστής χρησιμοποιείται από ένα χρήστη ή πολλούς.

Επίσης πολλοί spammers και άλλοι χρησιμοποιούνε πρόσθετα (Firefox) τύπου Proxy ή άλλου είδους προγραμματάκια (π.χ. hide ip ή change ip) για να κρύψουν ή να αλλάξουν την στατική(εσωτερική) ip κατά τη διάρκεια που μπαίνουν στο internet (φυσικά πρέπει να δουλεύουν τα προγράμματα).

Τέλος υπάρχει τρόπος (άμεσα) με μία κίνηση να αλλάξεις την ip του υπολογιστή που χρησιμοποιείς και να ξαναμπεις σε οποιοδήποτε forum με το ίδιο account. (δε το έχω δοκιμάσει, αλλά το γνωρίζω).

Υ.Σ. Όσο ζω μαθαίνω...και όσο μαθαίνω ΖΩ.

Μια ζωή...Καψούρα!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.